- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
E evet, hırsızlık, taciz, gasp gibi suçlar zaten 14 yaşındaki bir çocuğa yaşına oranla indirilerek cezalandırılır, bazı durumlarda ceza bile verilmez.Konuşmanın içeriğini bilmiyoruz ama.Hırsızlık yapan,taciz ,gasp yapan birinede çocuk diye hoşgörülü mü yaklaşalım.Belki şakalaşmalı geyik yapmıştırlar diyelim ki,o kadar masum bir konuşma olsa boşverirlerdi bence.
Oky suç sayılmaz, ikisi o konuşmanın tarafı çünkü. Çocuklar reşit olmadığı için aileler kontrol amaçlı telefonlarına bakabilirler.ÖZEL HAYATA VE HAYATIN GİZLİ ALANINA KARŞI SUÇLAR (MADDE 132-140) ...
bence bunlar suç teşkil eder
Ergen çocuğum var ama siyasetten bahsetmez,bahsedenler genelde ülkücü gençlik gördüğüm kadarıyla.Bu ülkede dönen bir çok şeyi bilmiyoruz.. Ergen yaşlardaki çocuklar, siyasi anlamda nasıl ve ne konuşabilir? yada nasıl konuşabilir? Kendinin ergen çocuğu yoksa etrafındakilere bir bak ..
oo bu yorumdan sonra ben neden size bu kadar mesaj yazdım diye kendime kızıyorum.Ergen çocuğum var ama siyasetten bahsetmez,bahsedenler genelde ülkücü gençlik gördüğüm kadarıyla.
Eleştirme hakkına herkes sahiptir ama eleştirmek başka hakaret etmek başka.Büyük ihtimal küfürlü,sövmeli bir konuşmaydı.Ölen annesiyle alakalı ise bence 14 yaşında da olsa suçlu.Çocuksa çocukluğunu bilsin.
Bu ülkede bütün çocuklar, gençler bir şekilde siyasetin içinde.. Hatta bir çok parti afişinde bile kullanır..Ergen çocuğum var ama siyasetten bahsetmez,bahsedenler genelde ülkücü gençlik gördüğüm kadarıyla.
çocuklarımızın yanında olup onları kazanırsak yarın suç oranlarında düşüşler olacaktır onları kaybetmeyelim ötekileştirmeyelim ismi üzerinde çocukErgen çocuğum var ama siyasetten bahsetmez,bahsedenler genelde ülkücü gençlik gördüğüm kadarıyla.
ne görüyorlarsa onu yapıyorlar haklısın. arkadaşına ispiyonlamakta böyle birşey. sınıf arkadaşnı hele. yazıkArmut dibine düşermiş.
bizler evinde ,arkadaşlarıyla ,eve gelen misafirleriyle siyaset konuşan insanlarız.
bugünümüze hamdolsun,allah devletimize zeval vermesinden ibaret değildir konuşmalarımız .
Çocuklarımız da haliyle etkileniyor.
Benim kızımın Atatürk'çü paylaşımlarına gıcık olup,onun açığını yakaladığı an ihbar edecek şerefsizler de vardır etrafımızda.
Allah bizleri onlardan korusun .
Amin.
ne görüyorlarsa onu yapıyorlar haklısın. arkadaşına ispiyonlamakta böyle birşey. sınıf arkadaşnı hele. yazık
Burada söylenmeye, anlatılmaya çalışılan küfürün doğru bir şey olduğu değil, ama küfür konusu olan kişi üst düzey yönetici olunca bu kadar hazımsız olunması. İnsanlar bir birine hakaretten dava açar, ama üst düzey yöneticilerin bu küfürü neden çoluk çocuktan bile duyuyoruz diye kendilerini muhakeme edememesi..Terör olayları konusunda illa yorumda bulunur.Mesela Cansel meselesi gibi gündem yaratan konularda fikrini söyler,üzüntülerini söyler ama şu parti ,bu parti diye konuşmasından çok dersleriyle ilgilenmesini tercih ederim,çünkü daha çocuk,derslerine dikkatini vermesini isterim.
Ben burada illa çocuk cezalansın demiyorum.Çocuk ta olsa hakaret etmemeyi,sövmemeyi,küfretmemeyi bilmeli.Olayı yanlış yerlere çekiyorsunuz,zamanı gelince siyasetini de yapar zaten.
chucky gibi veletmiş desene.mısırdada 4 yaşında bir çocuğa müebbet istenmiş. suçuda 4 kişi öldürmüş.8kişi kasten yaralama ve kamu binalarına zarar.
bunları yaparken 2 yaşındaymış.
Benim yanlış bulduğum cumhurbaşkanına yapmış olmasından değil,yanlış anlaşılmasın.KKyada yapsa aynı düşünürüm ben.Benim rahatsız olduğum nokta çocukların ağzına o tür kelimelerin yakışmaması.Devletin bir çocuğa bu yüzden ceza vereceğine inanmıyorum,daha doğrusu inanmak istemiyorum.Dediğim gibi belki ölmüş annesine yapılmış bir hakaretse anlarsınız siz ne demek istediğimi kim olsa tepki verir.Burada söylenmeye, anlatılmaya çalışılan küfürün doğru bir şey olduğu değil, ama küfür konusu olan kişi üst düzey yönetici olunca bu kadar hazımsız olunması. İnsanlar bir birine hakaretten dava açar, ama üst düzey yöneticilerin bu küfürü neden çoluk çocuktan bile duyuyoruz diye kendilerini muhakeme edememesi..
Bunu yapan çocuk, henüz arayışta olan bir birey olması.. Yani hazımsızlığa, ispiyonculuğa gerek yok diye anlatmaya çalışıyoruz ..
Olayın özeti verdikleri eğitim sisteminin ne kadar yoz olduğu.. Çocuk siyasetin küfür olduğunu düşünmüşse, burada çuvaldızı çocuğa batırmadan önce, iğneyi bir zahmet kendilerine batırsınlar o üst düzeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?