- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
Ben gençtir yapar olayını kabul etmiyorum.Biz burda kendimizi yırtsak bu ve bunun gibilere kin kussak artı çocuk, kadın,hayvan tecavüzüne tepkimizide göstersek adaleti eksik bi toplumda işe yaramıyor malesef temeli para ve göz görmezse gönül katlanır kabulüyle kararmış bir Türkiye de istersen adalet isterim diye grev yap istersen kendini zincirle istersen avazun çıktığı kadar bağır tecavüze uğrarken sesi çıkmadı denilen bir kadın zevk almış kabul ediliyo iç organları parçalanmış bi çocuk gündemde bir şekilde kamufle ediliyo üstüne bide tepki gösterdiğin için sen ceza alıyosun önceden toplum kuralı diye bir görünmez kural vardı şimdi o toplumun kuralını koyanlar kendi evlatları iğrençlik yapınca gençtir olur hatadır yapar düşüncesi içerisine giriyo eminim televizyonda görüp bu yapılır mı idam gelsin diye ayaklanan ahlak bekçileri kendi evlatları bunu yapınca hata adıyla uyutmaya çalışıyo aile adabını unutmuş milyonlarca insanın içerisine devletten adalet bekleyemeyiz bence insanlar kendilerini düzeltmedikçe hiç bir şey yırtınsakta yoluna girmicek yola girsin diye çabalayanında çenesi kapatılıyo işte
Her erkek bunu yapıyor,bu herşeyden önce bedensel bir ihtiyaç. Ama kimse milyonlarca takipçisi olan bir hesapta "bana bakın " etiketiyle paylaşmıyor. Ve evet bunu paylaşmakta görünmez olan toplumsal kurallarımıza aykırıdır,ki yaptığı kanunlar önünde de suç ama dediğiniz gibi bu ülkede adalet parayla olduğu sürece bu olaylar hiç bitmeyecek,kızlarımız "zevk aldı" bahanesiyle hiç olacaklar.