Kerimcan Durmaz hakkında 14 yıl hapis cezası istemli suç duyurusu

Biz burda kendimizi yırtsak bu ve bunun gibilere kin kussak artı çocuk, kadın,hayvan tecavüzüne tepkimizide göstersek adaleti eksik bi toplumda işe yaramıyor malesef temeli para ve göz görmezse gönül katlanır kabulüyle kararmış bir Türkiye de istersen adalet isterim diye grev yap istersen kendini zincirle istersen avazun çıktığı kadar bağır tecavüze uğrarken sesi çıkmadı denilen bir kadın zevk almış kabul ediliyo iç organları parçalanmış bi çocuk gündemde bir şekilde kamufle ediliyo üstüne bide tepki gösterdiğin için sen ceza alıyosun önceden toplum kuralı diye bir görünmez kural vardı şimdi o toplumun kuralını koyanlar kendi evlatları iğrençlik yapınca gençtir olur hatadır yapar düşüncesi içerisine giriyo eminim televizyonda görüp bu yapılır mı idam gelsin diye ayaklanan ahlak bekçileri kendi evlatları bunu yapınca hata adıyla uyutmaya çalışıyo aile adabını unutmuş milyonlarca insanın içerisine devletten adalet bekleyemeyiz bence insanlar kendilerini düzeltmedikçe hiç bir şey yırtınsakta yoluna girmicek yola girsin diye çabalayanında çenesi kapatılıyo işte
Ben gençtir yapar olayını kabul etmiyorum.
Her erkek bunu yapıyor,bu herşeyden önce bedensel bir ihtiyaç. Ama kimse milyonlarca takipçisi olan bir hesapta "bana bakın :KK70:" etiketiyle paylaşmıyor. Ve evet bunu paylaşmakta görünmez olan toplumsal kurallarımıza aykırıdır,ki yaptığı kanunlar önünde de suç ama dediğiniz gibi bu ülkede adalet parayla olduğu sürece bu olaylar hiç bitmeyecek,kızlarımız "zevk aldı" bahanesiyle hiç olacaklar.

Bi ceza verecekleri yok boşuna haber yapıyolar. Adalet yokki kerimcan durmaza olsun. Biz cenemizi yordugumuzla kalacaz.

Sosyal medya hesabından paylaştığı müstehcen görüntüleri büyük tepki toplayan Kerimcan Durmaz sessizliğini bozdu. Durmaz, Instagram hesabından yayınladığı videoda "Beni takip eden başta ailem olmak üzere bütün küçük kardeşlerimden, büyüklerimden ve böyle bir şey izlemek zorunda kalan herkesten çok özür diliyorum" ifadelerini kullandı.
YORUM YAP0
Kerimcan Durmaz skandal videoyla ilgili sessizliğini bozdu: Özür diliyorum, o kadar mahcubum ki...

Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz'ın sosyal medya hesabından paylaşılan müstehcen görüntü büyük tepki çekmişti. Kerimcan Durmaz olayın ardından yaptığı ilk açıklamada videonun kendisine ait olmadığını, bu videonun başka bir hesaptan kendisine geldiğini ve avukatına iletmek isterken yanlışlıkla hikayeler kısmında paylaştığını belirtmişti.

Kerimcan Durmaz bu açıklamanın ardından sessizliğini bozdu ve Instagram hesabından bir video yayınladı. Durmaz yayınladığı videoda; "Günlerdir çok üzgünüm ve yaşadığım bu olayla ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Beni takip eden başta ailem olmak üzere bütün küçük kardeşlerimden, büyüklerimden ve böyle bir şey izlemek zorunda kalan herkesten çok özür diliyorum. O kadar utanıyorum ve o kadar mahcubum ki... Aslında ne diyeceğimi bilemiyorum. Yaşadığım bu talihsiz olaydan kendime bir çok ders çıkardım ve aslında aile kavramının ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anladım. Tekrar herkesten bir kez daha özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Cocuk tecavuzculerine beraat, buna 14 yil.. Hersey yalan olmus bu ulkede...

Cocuk tecavuzculerine beraat, buna 14 yil.. Hersey yalan olmus bu ulkede...

Bu olayın benzeei çevremde yaşandı adam kendi memleketine yerleşti beyler gibi yaşıyor çocuk da çok ağır bir travma bıraktı pislik herif çocuğun ailesi psikolog psikolog dolaşıyor :KK43:

Dayanamıyorum yazacağım asansörde erkek çocuğunu taciz eden adamı ilk mahkemede serbest bıraktılar güçleri kerimcana mı yetti
Kaldı ki kerim can kendi kendine etmiş ne ettiyse tek suçu paylaşmak :// o da haklı demiyorum çocuğa elini uzatan pislikten daha masum olduğu kesin

Dayanamıyorum yazacağım asansörde erkek çocuğunu taciz eden adamı ilk mahkemede serbest bıraktılar güçleri kerimcana mı yetti
Kaldı ki kerim can kendi kendine etmiş ne ettiyse tek suçu paylaşmak :// o da haklı demiyorum çocuğa elini uzatan pislikten daha masum olduğu kesin
+++
Aynen öyle.
Yaptıgı hiç şüphesiz çok yanlış.
Ancak tecavuzculerin yargılanmadığı bu ülkede kerimcana tü kaka yapmak da o yanlisa esdeger nitelikte.

Yav ne abartıldı bu adamın penisi.. hayır yani merak ettiğim şey; hiç mi kimse karısına/kocasına/sevgilisine vs. Nude atmıyor da adam nude atarken yanlışlıkla public attı diye bu kadar olay oldu? Kimsenin çocuklara kötü örnek olduğu da yok. Gay olmak kötü, utanılacak, rezil bir şey mi ki kötü örnek olunsun? Abartmayınız

Geçen Cuma okulda kermes vardı okula gidiyordum.. Tamda çocukların öğle molası vaktiydi, 3 4 ortaokul öğrencisi çocuk tlf başına toplanmış birşeye bakıyorlar birtanesi döndü o hareketi yaptı salak salak, anladım malum video olduğunu..
Bir nesli Gamze Özçelik'in tecavüz videosu ile mahfettiler.. Bir neslide kerimcanın biyerinin görüntüleriyle mahfediyorlar..

X