• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 yaşında iki çocuk 'cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla cezalandırıldı!

Kendi düşüncesinin zıttıysa yaparsa mesela:))
ablacım hepimiz 14 yasında olduk,kufurleşmeymiş,gelir düzeyi düşükse ozellikle ilk okul çocukları birbirine ben senin ana....kulaklarımla defalarca duydum,bu yaştaki çocuklar cezalandırılmamalı,hapishanelerde çocuk istismarcıları var,topluma faydalı işlerde çalışma cezası verilebilir,baklava çalan cocukları hapse atmışlardı

ablacım hepimiz 14 yasında olduk,kufurleşmeymiş,gelir düzeyi düşükse ozellikle ilk okul çocukları birbirine ben senin ana....kulaklarımla defalarca duydum,bu yaştaki çocuklar cezalandırılmamalı,hapishanelerde çocuk istismarcıları var,topluma faydalı işlerde çalışma cezası verilebilir,baklava çalan cocukları hapse atmışlardı

14 yaşındayken bu lafları bilmezdik bile,şimdiki veletlerin ağzında bu laflar..

14 yaşındayken bu lafları bilmezdik bile,şimdiki veletlerin ağzında bu laflar..
yok ablacım çok iğreniyorum,ayıptır,küfürlü filmleri ailecek seyrediyorlar,çocuğu küfür edince oğlum erkek oldu diye sevinen insanlar var ya,benim arkadaşın 4 yaşındaki oğlu anneannesi ve teyzesine o.. demişti ama kabahat çocuktamı yoksa anasında babasındamı

yok ablacım çok iğreniyorum,ayıptır,küfürlü filmleri ailecek seyrediyorlar,çocuğu küfür edince oğlum erkek oldu diye sevinen insanlar var ya,benim arkadaşın 4 yaşındaki oğlu anneannesi ve teyzesine o.. demişti ama kabahat çocuktamı yoksa anasında babasındamı

O kelimeyi aileden duyuyorsa sorun var demektir,bazende sokakta yada okullarda duyuyor çocuklar..

Korku imparatorluğuymuş peh.. Korku içindeymişiz peh.. Neden bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorum.

korkmamalı mıyız.:KK59:
her düşüncesini söyleyen hapiste. her sokağa çıkan tetikte,,
her an canından olacak ,bir bomba patlayacak diye..:KK14:
ben pembe gözlüklerimi bulamıyorum. nereye kaldırdıysam artık. bi rica etsem yedeği olan varmı bana versin,takayımda pespembe göreyim ülkenin durumunu:)

korkmamalı mıyız.:KK59:
her düşüncesini söyleyen hapiste. her sokağa çıkan tetikte,,
her an canından olacak ,bir bomba patlayacak diye..:KK14:
ben pembe gözlüklerimi bulamıyorum. nereye kaldırdıysam artık. bi rica etsem yedeği olan varmı bana versin,takayımda pespembe göreyim ülkenin durumunu:)
maalesef ülkemizin durumu çok iyi diyemiycem,millet bankalara borçlu,geçim sıkıntısı,önceden dinleniyorum korkusu falan yoktu biz 14 yaşlarımızdayken,toplu alanlarda patlama olabilir korkusu,pkk mecliste

birde bu whats up konuşmaları vs gizliliğe girmiyormu. bunlarr gizlilik ihlali değilmi
bugün burda okumuştuk ya bir kadın kocasının aldattığını kanıtlamak için casus program yükledi diye ceza almış kadına bir sürü yorum yapıldı kocasının hiç özeli olmasın mı diye peki ya bunlar çocuk diye mi özelleri olamaz cumhur başkanının adı geçti diye mi

Çocukları olanlar arkadaşlarının yanında ne dediğini , kime ne küfür ettiğini, ne düşündüğünü bilemezsiniz asla .
Mesela annemle aram mükemmel derecede iyidir herşeyimi bilir ama ateist olduğumu bilmiyor . Duysa benden hiç beklemez şoka girer. Onun yanında hiç öyle konuşmuyorum çünkü :KK45:

Back