Eleştirme hakkına herkes sahiptir ama eleştirmek başka hakaret etmek başka.Büyük ihtimal küfürlü,sövmeli bir konuşmaydı.Ölen annesiyle alakalı ise bence 14 yaşında da olsa suçlu.Çocuksa çocukluğunu bilsin.
Facede yüzlerce what up konuşmaları yayınlanıyor.Yasak olsa bence yayınlanmazdı.birde bu whats up konuşmaları vs gizliliğe girmiyormu. bunlarr gizlilik ihlali değilmi
mahkemeye verse özele ihlalden ceza yer kimse yapanFacede yüzlerce what up konuşmaları yayınlanıyor.Yasak olsa bence yayınlanmazdı.
mahkememimahkemeye verse özele ihlalden ceza yer kimse yapan
Konuşmanın içeriğini bilmiyoruz ama.Hırsızlık yapan,taciz ,gasp yapan birinede çocuk diye hoşgörülü mü yaklaşalım.Belki şakalaşmalı geyik yapmıştırlar diyelim ki,o kadar masum bir konuşma olsa boşverirlerdi bence.yok artık. çocuk çocukluğunu bilsinmiş. çocuk adı üstünde zaten.. ayrıca çocukların kendi araarındaki konuşmaları ciddiye alınırmı. bakanın işi gücü kalmamış anlaşılan
biliyormusun bence dünyayı ele geçirme planları yapıyorlardı:))))Konuşmanın içeriğini bilmiyoruz ama.Hırsızlık yapan,taciz ,gasp yapan birinede çocuk diye hoşgörülü mü yaklaşalım.Belki şakalaşmalı geyik yapmıştırlar diyelim ki,o kadar masum bir konuşma olsa boşverirlerdi bence.
ya ne hırsızlığı. konuyu çarpıtmaKonuşmanın içeriğini bilmiyoruz ama.Hırsızlık yapan,taciz ,gasp yapan birinede çocuk diye hoşgörülü mü yaklaşalım.Belki şakalaşmalı geyik yapmıştırlar diyelim ki,o kadar masum bir konuşma olsa boşverirlerdi bence.
tabi bu çocuklar suikast planlıyorlardı. pes ya. yasakçı zihniyeti yaşadıkça ve takdir ettikçe,bazı insanlar aynı kafaya geldiler. herkesi hapse atacaklar çoluk çocuk bakmadan.biliyormusun bence dünyayı ele geçirme planları yapıyorlardı:))))
Anlamadın ki ne demek istediğimi.14 yaşındaki bir çocuğu hepimiz daha körpe olarak görüyoruz,masum görüyoruz ama yok mu çevremizde küçük yaşta olup ta tinerci,balyci.Bende isterim ki daha çocuk ceza almasın ama dediğim gibi ne yazdığını bilmiyoruz.ya ne hırsızlığı. konuyu çarpıtma
cumhurbaşkanına hakaret eden çocukla,tinerci ballyci arasındaki benzerliği biri bana göstersinAnlamadın ki ne demek istediğimi.14 yaşındaki bir çocuğu hepimiz daha körpe olarak görüyoruz,masum görüyoruz ama yok mu çevremizde küçük yaşta olup ta tinerci,balyci.Bende isterim ki daha çocuk ceza almasın ama dediğim gibi ne yazdığını bilmiyoruz.
Bu ülkede dönen bir çok şeyi bilmiyoruz.. Ergen yaşlardaki çocuklar, siyasi anlamda nasıl ve ne konuşabilir? Sadece kendi aralarında belli tip konuşma sitilleri vardır çocukların.. Yani öyle kafanda düşündüğün gibi değildir..Anlamadın ki ne demek istediğimi.14 yaşındaki bir çocuğu hepimiz daha körpe olarak görüyoruz,masum görüyoruz ama yok mu çevremizde küçük yaşta olup ta tinerci,balyci.Bende isterim ki daha çocuk ceza almasın ama dediğim gibi ne yazdığını bilmiyoruz.
Anlamamakta ısrar ediyorsun yada ben anlatamıyorum.Neyse dileğim inşallah almaz,sonuçta 14 yaşın bir çocuk herşeyin farkında olamaz.Ceza alacağınıda sanmıyorum.cumhurbaşkanına hakaret eden çocukla,tinerci ballyci arasındaki benzerliği biri bana göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?