• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 yaşında iki çocuk 'cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla cezalandırıldı!

14-15 yaşındaki çocukların siyasetten uzak durmalarını, konuşmamalarını, araştırmamalarını istiyoruz. 3-5 sene sonra da hadi oy kullanın diyoruz. Neye dayanarak, neyi bilerek nasıl karar verip de oy kullanacak bu çocuklar peki?

Kızlar whatsapp diye yazılır watsep diye okunur. Herkes farklı farklı yazmış söyliim dedim kızmayın.

Biz de çocuk olduk, kimseye hakaret etmedik. O aile evladını usturuplu yetiştirseydi keşke, bugün bu cezayı almazdı. Aldığı ceza da sanki büyük bir ceza gibi konuşulmuş sayfalarca, altı üstü kınama.. Ceza alsın ki yaptığı şeyin doğru olmadığını anlasın. Bu davranışları çocukluktan engellemek lazım.

çocukların kendi aralarındaki konuşmaları bunlar. geyikleri..
okulun içinde bas bas bağırarak hakaret etmemş bu çocuklar ..okulda bile olmamış bunlar. bir mesajlama olayı bu kendi aralarında
ve evet,suç olmamalı. ve ceza gerektirmemeli. zaten okuldan uzaklaştırma verilmiş birine. buda öyle küçümsenecek bir ceza değil. aile rica etmişte geri alınmış. yoksa o çocuk okuldan uzaklaştırılacaktı.
okuduğum kadarıyla okul bakandan falan çekiniyor.
onlara kalsa bu cexa olmayacak ama öyle bir yerden ceza verin denmişki bunu yapmak durumunda kalmışlar. zaten uzaklaştırmayı kınamaya çevirirken bile tırsmış adamlar.
o kadar korku imparatorluğu içindeyizki ,insanlarda yazık korku içindeler.. ve tabiiki baskıya maruz kalıyorlar

çooook içler acısı bir haldeyiz ya.

14 yaşında ki çocukların konuşmasını bir bakan veli görüp okul müdürüne şikayet ediyor o da milli eğitim mudurlugune diyor ve milli eğitim müdürlüğü de bu iki çocuğa ceza veriyor.

Bakın olayin kahramanlarina;biri bakan diğeri milli eğitim müdürü ve bir diğeri de okul müdürü. ve suçlanan iki çocuk.

şaka gibi.

Peki cumhurbaşkanı, işçiye memura askere gençlere hakaret ederken ona niye kimse KINAMA cezası vermiyor? doğru ya o dokunulmaz ama çocuklara,gençlere her türlü dokunulabilir.

14 yaşında ki çocukların konuşmasını bir bakan veli görüp okul müdürüne şikayet ediyor o da milli eğitim mudurlugune diyor ve milli eğitim müdürlüğü de bu iki çocuğa ceza veriyor.

Bakın olayin kahramanlarina;biri bakan diğeri milli eğitim müdürü ve bir diğeri de okul müdürü. ve suçlanan iki çocuk.

şaka gibi.

Peki cumhurbaşkanı, işçiye memura askere gençlere hakaret ederken ona niye kimse KINAMA cezası vermiyor? doğru ya o dokunulmaz ama çocuklara,gençlere her türlü dokunulabilir.
Sonra Kayserideki okul müdürüne bakiyoruz. Öğretmenim bana tecavuz etti diyor ailene anlat baskısı görüp intihar ediyor. Tecavuzcu itinayla korunup okulun itibari icin olayin ustu kapatilmaya çalışılıyor.

Vah halimize kadesa. Acinacak haldeyiz

şaka gibi.

bide işin garibi cansel tecavüze uğruyor okul müdürüne gidiyor üstü kapatılıyor.müdürlüklerde bakanlığa çalışıyor zaar

14-15 yaşındaki çocukların siyasetten uzak durmalarını, konuşmamalarını, araştırmamalarını istiyoruz. 3-5 sene sonra da hadi oy kullanın diyoruz. Neye dayanarak, neyi bilerek nasıl karar verip de oy kullanacak bu çocuklar peki?

Kızlar whatsapp diye yazılır watsep diye okunur. Herkes farklı farklı yazmış söyliim dedim kızmayın.

Hatta bunun bir geyiği vardı.

What’s up? Diyenlere “Sky’s up”

Bu da zıtt tokai gibi bir akımdır. Siz küçüktünüz o zaman hatırlamazsınız.:KK53:

Sonra Kayserideki okul müdürüne bakiyoruz. Öğretmenim bana tecavuz etti diyor ailene anlat baskısı görüp intihar ediyor. Tecavuzcu itinayla korunup okulun itibari icin olayin ustu kapatilmaya çalışılıyor.

Vah halimize kadesa. Acinacak haldeyiz
aynı şeyi peşpeşe düşünüp yazmışız

Kınama cezası alan öğrencinin ailesinin okula giderek uzaklaştırma cezasına itiraz ettiği ve “Milli Eğitim Bakanlığı’na yazışmaları bildirdik. Ceza vermemiz söylendi. Tamam uzaklaştırma cezasını kınama cezasına çevirelim. Ama bunlar dışarıya sızmasın. Yoksa yine ceza veririz” yanıtı ile karşılaştığı belirtildi.

şu son paragrafa bakın.
adamlar bile tırsmış.
ceza vermemiz söylendi. emir gelmiş bu insanlara
tamam uzaklaştırmayı kınama yapalım ama duyulmasın falan demişler.

Kınama cezası alan öğrencinin ailesinin okula giderek uzaklaştırma cezasına itiraz ettiği ve “Milli Eğitim Bakanlığı’na yazışmaları bildirdik. Ceza vermemiz söylendi. Tamam uzaklaştırma cezasını kınama cezasına çevirelim. Ama bunlar dışarıya sızmasın. Yoksa yine ceza veririz” yanıtı ile karşılaştığı belirtildi.

şu son paragrafa bakın.
adamlar bile tırsmış.
sanırım bunlara da Ak Koyun deniyor.

Hep analarının babalarının dolduruşları bunlar...çocukmuş :) işine gelince çocuk onlar bıdı bıdı...
Akıllanmışlardır herhalde...

Siyasetin büyüğü küçüğü olmaz. Okul sıralarında devleti nasıl bölebiliriz diyen arkadaşlar da gördüm. Milliyetçilik yapıp zorla sen bizden olacaksın diyeni de gördüm. Kanlı bıçaklı birbiriyle bu konularda birbirine giren de gördüm.Gaz yiyen de gördüm. Yazdığım şeyler lisede, ortaokulda olan şeyler ve hafife alınmamalı... Ceza vermek tüm hayatını etkileyecek boyutta olmamalıydı. Belki cahillik belki dalga geçmek amacı taşıyor olabilir... Ne yazık ki gençler böyle susturulmamalı

şu son paragrafa bakın.
adamlar bile tırsmış.

Nasıl bir korkuysa artık,emir büyük yerden tabi

Back