14 yaş ergenlık erkek arkadaş

Üniversiteden önce sevgili yok diye düşünerek baskı kurmayın öncelikle. Hepimizin lisede hoşlandıkları, flörtleri oldu. Olacaktır da. Önemli olan yaşına uygun birileriyle yaşına uygun bir ilişki yaşaması. Böyle telefon almakla falan çözemezsiniz.
Benim yeğenim üniversitede iyi bir bölüm okuyor ama lise 2den beri beraberler. Sınava da beraber çalışıp iyi dereceler yaptılar. O dönem ablam höt zöt yapsaydı sevgili olmaz deseydi gizli saklı daha saçma işler yapardı. Sizinle açık iletişim kurmasını sağlamalısınız

13 yasında oglum var.
Sevgılısı oluyor ayrılıyor tekrar oluyor mudahale etmiyorum. O yuzden bana gelip anlatıyor. Ellını tutmus en fazla. Buyuk tepkı versem merak uyandıracak.
Kızım olsa ne olurdu. Aynı bu sekılde olurdu.
Ortada fol yok yumurta yok babaya soylemek, uykudan uyandırıp azarlatmak nedemek
Tebrık ederım kızınızı gızlılıge surukluyorsunuz.
İphone 11 cocuklar ıcın gayette luks bır telefon ve sız baskaları 14,15 kullanıyor dersenız kızınızda aynısını sıze ıletır.
2,3 bınlık telefonlar gayette cok bıle. Devlet okulunda hıc telefon olmayan cocuklar varken daha luks olanları baz almanız kızınızın da ılerıde sıze baz alacagını unutmayın.
Yasak dedıkce cazip kıldınız. O yasta cocuklar 1,2 ay konusup bitirirken sız surecı cazıp hale getırmişsınız.
Kufurlü konusmaya takılmayın bence suan cocuklar arasında kufurlu konusma revancta. Kendılerını buyuk bısey basarmıa cool olmus sanıyorlar. Kızınız fanusta yetısmıyor sonucta. Kızlar arasında bıle yaygın sadece aıleler bılmıyor emın olun. Bı ıkı hosuna gıder sonra oda farkına varır

Klonlamanin üreme şekli olduğunu iddia eden, solucan , sünger gibi hermafrodit canlıları örnek verip dişi ve erkek üreme hücresine gerek olmadığını iddia eden birisi ile tartışmak gereksiz. Dünyanızda mutluluklar
Ahahaha Daha klonlamanın eşeysiz üreme yöntemi olduğundan bihabersiniz. Keşke biyolojiyi lise müfredatı kadar da olsa bilseydiniz. Ayrıca dişi ve erkek hücresine gerek olmadığını iddia etmedim. Doğada dişi ve erkek canlılara ihtiyaç olmadığını yoksa insan dahil çoğu canlıların neslinin tükenmeyeceğini söyledim. Gününüz güzel geçsin. İyi günler.

Merhaba içinden cıkamadıgım bır durum var
Kızım 14 yasında 8. Sınıfta
Gayet uyumlu ılımlı calıskan ,derslerınde basarılı ve sorun cıkarmayan bır cocuk
Gecen senelerde kızlarla konsumaları karıcım kocacımlıydı. Cok sasırdım lgtb fılan övülüyor korktum
Ama baktım eskıden bız nasıl aşkım canım dıye hıtap edersek o durum gıbıydı ..
Hemen hemen hepsı osekıl konusuyordu
Erkeklere karsı ılgısıde henuz olusmamıstı,korktum
Bende guzel bır konusma yaptım
İşte ilerde begenebılecegı bırılerının olabılecegını bunların normal oldugunu ama yaşı geregı bukadarla sınırlı kalması gerektıgını
İsterse üniversite döneminde vs aklı basına erınce erkek arkadas muhabbetıne gırebılecegını anlattım
Bendende saklama dedim konusalım dedım
Kızlarla bu konusmalardan korkuma şakayla yok kızım lütfen erkeklerden hoşlan kızlar olmasın sakın dedım..

Ama benım bu konusmam okadar etkılı be yanlış olmuskı ..
Bu sene bırınden hoslandıgını acıkladı
Sok oldum tepkı vermedım ,önce ne yapacagımı bılemedım
Sonra düşündüm korkutmak kırmakta ıstemedım
Hoslanabılecegını,ilgi duyabılecegını ama hem yasının kücük oldugunu hemde lgs dersler için onu guzelce uyardım .

Bır ay gecmedı telefonda ınstagramdan o cocukla sevgılı muhabbetıne girdigini gordum
Cok uzuldum ama aklı basında ve hareketlerınde asırılık yok ve derslerı cok ıyı
Bunun ıcın yıne sakınce yanlış oldgunu benım onunla konusmamın amacı bu olmadıgını .
Boyle bırsey duymak ve gormek ıstemedıgımı guzel bır dılle anlattım

Bu arada şımarık ve arsız bır cocuk degıl cok uysal ve gercekten akıllı bır kız
bu yuzdende ters tepkı verıp kırıp ıncıtmek yada onu bana karsı karsıya getırmek ıstemedım

Telefonu var dershane ordan okul aksam eve gelıyor
Olması şart bu aralar otobusle gıdıp gelmesını saglıyoruz

Herseyı yapılır ,ust bası markalar ,elınde 11 pro ,ne denırse yapılır (tabi bir sınırı var)
Yani kimsede gözü kalmasın
Gecen pandora aldım ilk gunden düşürdü kaybettı
Arkadaslarıyla yazısmalarına baktım annem kızacak va beklentısı vardı
Bana guvenı zedelenmesın dıye canın sagolsun yıne olsa yıne alırım sonucta bılerek yapmadın fılan dıye gaz verdım
Cunku babası bıraz kızmıstı yanı parayı cöp ettınız ne gerek vardı
Bende deger gordugunu hıssetsın ,baskasından deger gormeyı beklemesın dıye dusunuyorum
Bunu bırtek pandora ıphone alarak degıl onun sevdıgı bır cıkolatayı alarak . Ne bıleyım kucuk bır kek ,anahtarlık yanı ona degerlı oldugunu dusundugumuzu gostermek ıcın
Hanı bunları yaptıgım ıcınde sımarık bır cocuk gıbı gelmesın gozunuze . Oylede degıl

Kımsenın elındekıne gozu dusmesın herseyıde anne baba evınde yeterınce kararında gorsün diye elimizden gelenı yaparız

Telefonu elınden almıstım ozaman bır konusma yaptım ve telefonu sadece okul ve ders ıcın kullanması gerektıgını soyleyerek gerı verdım
Yanı sonucta devamlı gerek olan bırseyı elınden alıp ceza verdım gıbı gormesın
Bıze cephe almasın ,kırılmasın dedım

Ama şimdi telefonu tekrar karıstırdım
Yıne o cocukla konusmalar sevgılı muhabbetı

Yani siz olsanız ne yaparsınız?

Gormezden gelemem yası kucuk
Gercekten yanlış bırsey yapmaz ve gercekten aklı basında bır kız
Yanı bu durum ıcın bekler gozler ve gormezden gelırmıydınız
Yoksa daha sert bır sekılde konusurmuydunuz

Yanı bazen olabılırmı acaba hepsının var artık devır degıstı dıyorum
Kısıtlama nereye kadar dıyorum ama yanı bunun lısesı unıversıtesı var
Daha yası kucuk ben karsıyım

Ne yapmamı onerırsınız ?
Bu sefer baya sert olucam ve telefonuda alıcam galıba. Hatta okula gıdıp bı gorunucem
Onu rezıl etmek kırmak ıstemıyordum ama ne yapabılırım
bence en büyük hatayı o yaşta eline telefon vermekle yaşından büyük hediyeler almakla yapmışsınız. Kızım var liseye kadar telefon almayı katiyen düşünmüyorum akıllı saati yeter hatta bunun konusu açıldı birkaç kez lisede güzel bir okul kazanırsın alırız dedim saat bozulursa ortaokulda belki tuşlu eski model birşey olabilir ama insta face vs liseye kadar açmasına müsadem yok whats up yeterli onun için.
sevgili konusunda da ilk hevesler ilk heyecanlar olabilir, abartı bir durum ya da yakınlaşma yoksa uzaktan izleyin derim sadece artık genç bir kız olduğu için onu yanlış tutumlar sergilememesi adına cinsellik vs anlamında uyarın kastım beden dokunulmazlığı yani.

Ama okulda baska sınıfta cocuk..nasıl gorusme olmaz boyle bırsey dedıgım halde gorusuyorsa ..agladı zırladı utandı ama korkmamıs demekkı . korkmadıysa nasıl engellıcem engellemem lazım
Engelleyemezsiniz. Yönlendirebilirsiniz. Bunu yaparken de bu amaçla yaptığınızı caktirmamaniz lazım
Ama siz baştan gormemis olmasın, başkasından görüp üzülmesin diye abartmissiniz üzgünüm.
Lisede öğretmenim. Çok varlıklı ailelerin bile çocuklarında telefon olmadığı oluyor 9. Sınıfta. Öyle olmasa bile sınırlı verilmesi gerekir. Eve mi geldi o telefon belli saatler için verilebilir olmalı. Başka etkinlikler hayatına dahil edilebilir. Bence her çocuk mutlaka spor yapmalı. Sınavı var gibi bir sebep olmaksızın.
Kızınız birini sevmiş. Övücü olmayın ama çocuğun nasıl biri olduğunu kizinizdan dinleyin. Akıllı bir kizsa olunmu da olumsuz da yönlerini görmüştür. Bir şekilde onları öğrenin. Sevgililik için bence de erken bir yaş. Ama neyi nasıl yönetmesi gerektiğini zaman icinde sizlerin yardımıyla ogrenecektir. Fiziksel ve psikolojik olarak zarar gormeyecegi bir pozisyonda olması gerektiğini anlatmaya çalışın. Çok dahil gibi gorunmeyin.

Öncelikle çok güzel bir annesiniz tebrik ediyorum 🙇🏻

Çocuğum kaliteli markalı kıyafetler giydirmeyin yada son model telefonlar almayın çocuk bir zaman markasız kıyafet giyerse markasız telefon takarsa çocuğun özgüveni yerle bir olur çünkü çocuk şuan özgüvenini telefondan giydiği markalı kıyafetlerden alıyor

14 yaşındaki bir çocuğun özeli yoktur LGS döneminde ders çalışması ve ailesi ile iyi geçinme zamanları bu zaman

Eğer lgbt den korkuyorsanız çocuğa ebeveyn kontrolünu açın lgbt daha çok çocukken lez , gay cinsel içerik videoları izleyen kişiler olma olasılığı yükseklik taşıyor

erkekler ile konuşmasına karışmayın sınırlı bir şekilde konuşması normal

Bence engel koyma yoksa bir saklamaya başlarsa bir daha hicbir seyini anlatmaz ve hep gizler her seyi önünü alamazsiniz. Size aşırı gelen sey nedir ettikleri muhabbet mi? Olabilir tabiki erkek arkadasi benim de ortasondan itibaren var. Ilk opustugum tarihi bile hatirliorum yasim 15 ti ne var bunda ki?

Back
X