14 yaş ergenlık erkek arkadaş

Lise birde ki çocuğunu ite kaka zorla biriyle sevgili yapan. Yaptığı çocukta on kişiyle çıktığı için belki kızında Güven problemi oluşturan insan kalkmış akıl dersi veriyor
Kusura bakmayın da sizin aklınız sizde kalsın lütfen

Abartmayın ya isterseniz elini kolunu bağlayın kızla dershaneye de beraber gidin. Hiçte anlayışlı bir aile değilsiniz. Benim 13 yaşımda sevgilim oldu çevreden görüyorduk hevesti. Yan yanaydı sınıflarımız tenefüslerde görüşüyorduk okulda öpüşücek değil ya. Ki o da olucak öpüşebilir ne zannediyorsunuz ki? Hayatıma uyuşturucu, sigara, alkol kullanan insanlar da girdi. En yakın arkadaşım faça çekiyordu mesela ama ben asla bunların hiçbirini yapmadım. Sınıf birincisiydim her zaman çok iyi liseler, üniversiteler kazandım çok iyi bi yerde yönetici olarak çalışıyorum. Yeri geldi babam da aldı telefonumu saçma sapan konuşmalar da yaptı ama ben daha çok inatla görüştüm sevgilimle. Siz küfür etmeyen bir çocuk olduğunu mu düşünüyorsunuz? Tabi ki savunmuyorum küfürü ama istanbul beyefendisi değil hiç kimse. Çocuğunuza da mesajlarını okuduğunu belli ederek mükemmel bir güven vermişsiniz. Size asla bir şey anlatmayacak artık.

Şimdi çocuklar icin o kadar tehlike var ki. Ben de oğluma ne yaparsan yap bana şöyle kıvamına getirmeye çalışıyorum. Çocukken benim hırsızlık yaptığım bir iki hikayem var. Kötü arkadaş edinmiştim ve o heyecan hoşuma gitmişti. Sonra ailem farketmisti ve aşırı utanmıştım. Sonra hiçbir vukuatim olmadı. Hatta aşırı durustumdur pek çok insana göre.
Bunu anlattım ki hani benden cekinmesin. Çocukken hata yapmak normaldir..ve gerçekten lgbt ozendirmesi o kadar fazla ki. Doğuştan böyle hissedenleri ayrı tutuyorum ama çocukken sırf ozendigi için bu yöne gidenlerin de bu zamanda olabileceğini düşünüyorum. Eskiden olmazdı yargılama çok fazlaydı ama bu dönem biraz daha başka gençler arasinda. Benim oğlumda 5. Sınıf. Hoşlandığı kızları falan benimle paylaşıyor. Normalde belki bu yaş için erken diye düşünürdüm ama ben her seyine hakim olmak için hiç yorum yapmıyorum. Benimle sırlarını paylaşıyor. Bunu sadece ben biliyorum mesela.
Başka bir konuda da dedim. Büyük ihtimalle sigara kullansa da müdahale etmem. Çünkü madde kullanımı öyle bir hale geldi ki. Kötünün iyisi şu an sigara. Ben nispeten iyi okulların olduğu bir ilçeye taşındım ama burda da baya varmış madde kullanımı okullarda. Sanırım artık olmayan okul yok gibi.
Yanlış arkadaş edinir, yanlış yerlere savrulur diye korkuyorum açıkçası. O yüzden bana açık olmasını önemsiyorum. Yine de onu yargılayacagimi düşünerek kolayca yalan söyleyebiliyor bunu farkettim.
Bazen benim de kafam karışıyor. Biz de yanlış şeyler yaptık..ailemiz kızdı korktuk yapmadik. Su an mesela sınav dönemi hariç ders için zorlamiyorum. Ekran süresine müdahale etmeye çalışıyorum ama aşırı otoriter davranmiyorum. Bu yaşları bir daha gelmeyecek ve çokça sevgi ve şevkat göstermeye çalışıyorum..belki de çocukluğumda eksik kalan ebeveyn olmaya çalışıyorum. Bazen benim de kafam karışıyor acaba diğer türlü mu davranmak gerek diye.

Ama şu da var. Yeni nesil biliyor. Mesela yegenimle oğlumu videoya alıyordum. Kendi aralarında konuşmaları çok keyifliydi. Aile grubuna atacaktim. Yeğenim dedi ki teyze çekme sil onu. Tamam sildim dedim gecistirdim. Silmeyecektim. Çocuk haklarına aykırı yaptığın dedi. Benim rizam olmadan beni cekemezsin dedi. Öyle mantıklı ve doğruydu ki dediği ben kendi yaptığımdan utandım ve sildim. Veya işte arkadaslari akıllar veriyor falan. Bizim okul yeni açıldı ve velilerden gönüllü temizliğe yardım istedi. Hiçbir veli buna itiraz etmedi. Yani büyükler böyle birşey konuşmadı. Ama çocuklar kendi aralarinda konuşmuşlar galiba..oğlum geldi bana sakın okulu temizleme diyor. Kendi aralarinda okul yönetiminin bu tutumunu falan konuşmuşlar.

Yani ben ona karşı sert olsam ne bilim az büyüse evden ayrılır falan diye korkuyorum. Müge anliya tonla böyle çocuk çıkıyor. 14 yaşında falan evden gitmiş mesela. Sosyal hizmetlere siginmayi falan akıl ediyorlar. Bizim korktuğumuz şeylerle onların cesaret ettikleri şeyler aynı değil.

Büyük konuşmamanızı tavsiye ederim. Hoşlanmıyor olabilirsiniz. Ama herkesin bir çocuğu, torunu, torununun torunu, yeğeni, kuzeni olacak. Büyük konuşmalarınızla sınanmayın sonra.

Büyük konuşmamanızı tavsiye ederim. Hoşlanmıyor olabilirsiniz. Ama herkesin bir çocuğu, torunu, torununun torunu, yeğeni, kuzeni olacak. Büyük konuşmalarınızla sınanmayın sonra.
Ben asla benim çocuğum torunum yegenim bu şekilde olmaz demedim ki büyük konusmus olayim. Olsa da bunun doğru olmadığını savunuyorum. Ve suan icin aşırı derecede tum evlatlar maalesef ki bu durum üzerine pompalaniyor.

Evet bizim zamanımızdaki gibi kapalı değil her şey gün yüzünde yaşanıyor artık ama bunun özenmekle bir ilgisi yok. İçten gelen bir durum, kimse durup dururken hoşlandığı cinsiyeti değiştiremez. Ben erkeklerden hoşlanıyorum ve benim bir kadınla ilişkiye girmem düşüncesi çok iğrenç geliyor, içimde hemcinslerime karşı böyle bir his yok. O yüzden pompalanmakla ilgisi yok. Bu durum hayatın her döneminde bu kadar çoktu sadece insanlar yuhalandığı için gizlemek durumunda kalıyordu. Osmanlı'da bile var olan bir olay hiç mi okumadınız? Şu an yeni nesil bunun saygı duyulucak bir durum olduğunu düşündüğü için çoğu insan kimliğini açıklamaktan çekinmiyor ve evet çekinmemeli de

pardon unutmuşum tüm dünyanın derdi bizimle
hele de şu koca kainatta küçücük bir nokta iken

siz benim yaptığım hataları yapmayın o zaman

Hangi profesörler , kimler tarafından maşa olarak kullanılıyor. Lgbt geçmişte de vardı ve olacak . Helak edilen kavim de ensestlikten dolayı helak edildi . Hayvanlarda da eşcinsellik var , cinsiyetsizlik var onlar nasıl oldu ?

Ergenlerin büyük çoğunluğu bu tür cümleleri hava atma olarak kullanıyor maalesef o da olabilir daha sağlıklı bir iletişim gorseydi

pardon unutmuşum tüm dünyanın derdi bizimle
hele de şu koca kainatta küçücük bir nokta iken
Ben sadece bu durumun bizim ulkemize ilgili oldugunu soylemedim ki.

Tesbihte hata olmasin ama Gazze tabiriniz ile kainatta bir nokta ama yıllarca süren katliamlar yapılıyor. Buradan bakınca tum dunyanin derdi bu küçücük nokta mi evet bu küçücük nokta.

Umuyorum evladınızin karsisina her zaman iyi yürekli insanlar çıkar

Bu durumun yüzyıllar öncesinden de suregelmesi onu normalleştirmez ki.
Osmanlı yine yakın zaman , Lut kavmi bu sebeple helak edilmiş. Zaman farketmeksizin bu durum hep vardı ama hiç bir zaman bu zamanki kadar da normallestirilmedi.

Bu da devirle ilgili işte insanlarla ilgili. Evrimleşiyoruz. Evrim diyince sadece maymundan geldik algılamamak lazım beyinsel, düşüncesel anlamda evrimleşiyoruz. Ben bu durumu normal karşılıyorum. Çocuğumun böyle olmasını istemezdim ama o da bu durumu iğrençleştirdiğim için değil sizin gibi insanlar tarafından yargılanacağı için. Peki siz erkekten hoşlanan bir erkeğe ya da kadından hoşlanan bir kadına ne yapmasını tavsiye ederdiniz? Eğer normal olan aynı cinsiyetten hoşlanmak olsaydı ve siz şu anki gibi karşı cinsten hoşlansaydınız ve bu yasak olsaydı napardınız?

Yasadiklarimizin aslında birer imtihan olduğunu , bu durumun benim inancım ile ortusmedigini , Allah in isteseydi eğer kadin veya erkek dışında bir cinsi daha yaratmaya gücünün yeteceğini ama yaratmadigini ve bu durumu insanlar arasında bir imtihan meselesi yapacağını zaten yıllar evvel söylemiş olduğunu anlatırdım. Ayrıca benim yargılama gibi bir lüksüm yok , Allah bu konuda kararı bana , bize , Kendisi dışında kimseye bırakmamış zaten.

Konu sahibin konusunu bu yönde sabote etmemek için bu anlayışa yaptığım son yorum olacaktır. Isterseniz bu konuyu farklı bir platforma konuşabiliriz.

Annem benim mesajlarimi okudugunu yakaladim birgun. Yas oldu 37 hala hatirlar ve cok kizarim.
Hem bana güven diyorsun kizina,erkek arkadasin olabilir vs sonrada kati kurallar ile yok olamaz demek sozunde durmamak. Guvenini sarsmayin.

Net olun. Sınırlariniz nedir bilsin.

Sevgili kisminada karsi degilim. Ne dogru yanlis diye konusun siz.

travmatik anneler bana da dislike atmış, oysaki savunduğumuz şeyin çok açık olduğunu düşünüyorum ama neyse.

Hiç kimse çocuğu için "benim çocuğum yapmaz ,çok akıllı gerçekten yapmaz " demesin . Herşey bir anlık. Kaldı ki uyarıya rağmen kızınız devam etmiş. Böyle bir durumda ben olsaydım gizlice telefonunu -kizimi takip ederdim . Haberi olmadan. Böylece hem kızın ne kadar ileri gidebileceğini görmüş olursunuz, hem korkutmamis olursunuz . Bu arada ebeveynden korkmak çekinmek belli bir dozda gayet iyidir ve gereklidir. Pek tabi takip edecek karıştıracak siniz 14 yaşındaki bir kız çocuğunun özeli olamaz . Kritik yaşlar bunlar. Neler duyuyoruz. Ama takip ettiğinizden gözünüzün üzerinde olduğundan haberi olmasın

siz çok agresifsiniz çevrenizdekilere özellikle varsa çocuklarınıza şans ve sabır diliyorum

Tavsiyeleriniz bayağı iç açıcı
Erkekleri tecavüzcü olarak kodlayalım küçücük yaşta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…