bende gonderdım dayanamadım gece cektım resımlerı ıns guzel cıkmıstır ve ulasmıstır :)
bende gonderdım dayanamadım gece cektım resımlerı ıns guzel cıkmıstır ve ulasmıstır :)
Hey hey heyyy!!
Çoğalıyoruz ne güzel!!!:lepi:
Harika bir yarışma olacak bu!:teytey:
Sitede sorun vardı gönderemedim umarım süre bitmemiştir.......
Bu uzatma olayin acok sevindim.Inanair misin ruyama bile girmisti gonderemedim diye...Zaten siz benden onde gidiyorsunuz gun olarak....Ben 1gun eksideyim sizden
selam uzun bi aradan sonra girdim kulübe bide baktım bu yarışma dönüşümü şu yarışmayla kutlayayım dedim uzmancım umarım fotolarım ulaşmıştır çok iddialı diilim ama maksat eğlenmek
tekrar yolladım umarım bu sefer ulaşmıştır olmazsa özelden yollarım hoşçakal
tekrar yolladım umarım bu sefer ulaşmıştır olmazsa özelden yollarım hoşçakal
arkadaslar herkese bol sanslar diliyorum iyi olan kazansin..
ya ben birsey sormak istiyorum, diger yarismalara bakayim dedim, mesela en güzel tirnak ve eller diye. ama konularin hepsi kilitli ve fotograf falan yok. yardimci olabilirmisiniz lütfen.yani eski yarismalardaki fotolari görmek istiyorum
DaRKİNLİFe,oda, köşe aynı şey tatlım..Sonuçta o bölümleri bebeklerimiz için çocuklarımız için tahsis ediyoruz,hazırlıyoruz..Ben de yatak odam çok büyük ve bebeğim küçük olduğu için karyolasını, halısını kendi odamızda aldık,orası onun köşesi..İki farklı açıdan foto çekip yollayabilirsin canım..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?