Şulecim boş vaktinde bir ara bakar mısın?
Yarışmanın 1. olan benim fotoğraflarım gelmiş mi?hihoyyyt
Bir de öpeyim,sen de şimdiden tebrik için öpebilirsinŞenizkaydirigubbakcemile3
bende katılacağım ama kazanamayacağım kesin, çünkü ben ne yarışma nede şans oyunu hiçççç kazanamam
resmin içinde bebeğimizde olsunmu :) hani belki Uğur getirir :)
Benim evim sobalı olduğundan kızıma oda yapamadım.
Ancak yatak odasında küçücük bi yerde beşiği duruyor.
Ama Kasım annelerinden oda yapanlar inşallah resimlerini göndererek yarışmaya katılırlar.
Çok zevkli bir yarışma olacak.İzlemesi bile güzel olur.
Benim iki çocuğum, iki de çocuk odam var. Hangisi ile katılsam acaba? Oğlum pek çocuk sayılmaz, onun odası ilgi çekmez herhalde. En iyisi kızımın odası sanırım.
Teşekkürler UzmaNım...
foğorafları nasıl gonderecez bana yardımcı olurmusunuz ben bılmıyorumda.
yaf bılseydım bende acele eder alırdım odayı duzenlerdım daha erken dedık hep bu kocamın yusundennn
eee napalım bızde kopyalarız dıcem ama resımlerı bız goremıyoz sanırsam, bulamadım cunku :)) yanlıs anlamayın bızede fıkır olur yanı ama dımı :))
hepinize basarılar arkadaslar
Arkadaşa katılıyorum bende sığdıramıyorum.............böyle hoş bi yarışma yapmanız çok güzel bende atılmak istiora odayı 2 fotoya sıgdıramıyorum 3 foto yollasak olmazmı?
Yarışmayı yeni farkettim foto göndermeyi becerebilirsem bende katılmak istiyorum ama süre bitmemiştir umarım.....
böyle hoş bi yarışma yapmanız çok güzel bende atılmak istiorum ama odayı 2 fotoya sıgdıramıyorum 3 foto yollasak olmazmı?
Arkadaşa katılıyorum bende sığdıramıyorum.............
Merhaba arkadaslar,bu yarisma olayi benide heyecanlandirdi...Sevgili uzman
Benim evim cok kucuk oldugundan 2kizimla ayni odayi paylasiyoruz.Allahtan odam buyuk sayilir.Perdeyle oinlara odayi boldum .Ama resim cekmem icin belli bi derinlik lazim 2resimde bile o havayi nasil vericem bilemedim....Kurallar uygun degil sanirim ama acaba video olmaz mi?
ama bu haksızlık yaaa
benım evim yokki...çocugumun odasını çekeyim
(kaynanamla oturuyorum) içim gitti şimdi ya....
neyse ama sizleri takip edecegim...
İYİ OLAN KAZANSIN..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?