- Konu Sahibi Pinarbartu
- #327.801
Çorba detoksu nasıl oluyor canım neler Yemen gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çorba detoksu nasıl oluyor canım neler Yemen gerekiyor
Bütün öğünler çorbaÇorba detoksu nasıl oluyor canım neler Yemen gerekiyor
Ekledim canım yarin yazarız başlangıç kilosunu
Ben simdi ekliyorum canim toplu olarak26 Agustos Pazartesi - 1 Eylül Pazar Spor Listesi
Kizilbodur =500
SchonerDuft =450
tugbaFB =300+
B Baharyagmuru35 =395+462+489+295+165+205.5+145
Verano_porteno =345+110+150+ 480+405+ 240
LISTEYI KAPATIYORUM DÜN SPOR YAPIP EKLEMEYEN VAR MI ?tugbaFB
Kizilbodur
Verano_porteno
SchonerDuft
............................başlangıç - sonuç
Kizilbodur .... 72
melisa- .......... 61.4
SchonerDuft
kaptinn ............. 56.4
A AcikYesil ........... 77
Cordelia ....89.9
D Dlrykc
B Baharyagmuru35
S sdctnsn
![]() | 89.9 | ....... |
![]() | 72 | ....... |
![]() | ........ | |
![]() | 60 | ........ |
A AcikYesil | 77 | ....... |
D Dlrykc | ....... | |
![]() | 61.4 | ....... |
![]() | 56.4 | ....... |
B Baharyagmuru35 | 73.9 | ...... |
S sdctnsn | ....... |
Tamam canım ekledm umarım çok bozmadan geçer tebrikler şimdidenBen 3 kere yaptım
Kabak ayran aşı ve yellow un patates ini detoks sonrası listelerime dikkat ettim almadım . Ama ayran detoksunda 500 gr kadar geri geliyor su farkı o da
Ben yarın alır çarşamba yaparım canım perşembe de yapmaya çalışacam evlilik yıldönümü çünkü bozulabilir
Tamam canımBen de yapıcam canım beni de ekle kilomu yarın tartılıp yazarım
Nasil emek var ya rabbim cok ugrastn miBen takıntılı bi insanım ve şuan rahatladm![]()
Badem beni o zaman için tok tutmuştu. Tabi bu aralar iştah kontrolü sorunum var az yersem o da düzene girer diye düşünüyorum.Olur canım ama baya efor sarf ediyorsun çok az yiyorsun sanki gücün baya tükenir bu şekilde. Ama tabi daha önce uyguladın Sıkıntı yaratmıyorsa ise yarıyorsa sıkıntı yok tabi
Sağol canım. Canını çektirdiğim için özür dilerim. Hamilelik yok dimi kuzum.Bbnm cnm da balık çekiyor bu hafta almayı düşünüyorum afiyet olsun cnm
Geçmiş olsun canım. Zorlama daha kötüleşmesin sonraCanım ben dünde yüzdüm ama 1 puan olarak hesapladım sen öyle deyince . Yürüyüş yaptim ama eşimle tın tın yürüdük onları yazmadım haksızlık olmasın diye spor yapamadım bileğimin ağrısı ilerledi çünkü
Olsun ama rahatladmNasil emek var ya rabbim cok ugrastn mi![]()