- 20 Ağustos 2019
- 769
- 2.622
- 43
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #327.721
Bu sabah tartıldım. ne yazık ki 71,0
Yok artık diyorum. Zayıflayamıyorum kızlar.
Yok artık diyorum. Zayıflayamıyorum kızlar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabak mı?Benim hiç yapasım yok da bi deniycez mecbur yarın basliycak cnm
Menülerinizi bilmiyorum ama karbonhidrat mı çok tüketiyorsunuz WC sorununuz var mı? Sıvı alımınızda az geliyorsaBu sabah tartıldım. ne yazık ki 71,0
Yok artık diyorum. Zayıflayamıyorum kızlar.![]()
71PAZARTESİ KİLO KONTROL
kaptinn 56.4 -> 56.4
cakilinannesi 72.1 -> 72
Dlrykc 53.9 -> 53.9
yellow girl 60.8 ->
Verano_porteno 60.0 -> 60.0
Cordelia_1605 89.7 -> 89.9
Nilsibe 67.4 -> 68.1
AcikYesil 77.0 -> 77.0
Kedisever91 66.2 ->
Elifcig93 71.1 ->
aydingelini 79.9 -> 79.5
fantastikaaa 92.5 -> 92.5
SuSKuNKuS 65.8 ->
sdctnsn 76.4 -> 76.6
yagmur_20 67.6 ->
SchonerDuft ->
tgb1907 ->
mavi95 74.0 -> 73.9
geçen hafta tatildeydim. Hedeflediğim menülerin dışına çıktım biraz ama çok dikkatliydim. Bolca da spor,yüzme, aktivite falan yaptım. geceleri alkol aldım biraz . ondan şüpheleniyorum..Menülerinizi bilmiyorum ama karbonhidrat mı çok tüketiyorsunuz WC sorununuz var mı? Sıvı alımınızda az geliyorsa
Ben de kabak detoksu yapıcam ama emzirdiğim için kararsız kaldım en azından ilk gün denerim diyorumEvet kızlar detox yapacak olanlar hala kararlı mi yapmaya![]()
Canim Ben tatilde hep odem oluyorum, yeni geldiysen birkac gune atarsin. Yarinki detoksa katil sen de daha hizli gidergeçen hafta tatildeydim. Hedeflediğim menülerin dışına çıktım biraz ama çok dikkatliydim. Bolca da spor,yüzme, aktivite falan yaptım. geceleri alkol aldım biraz . ondan şüpheleniyorum..
inşallah dediğin gibidir canım. sağol.Canim Ben tatilde hep odem oluyorum, yeni geldiysen birkac gune atarsin. Yarinki detoksa katil sen de daha hizli gider
ooo süper yok gram bile almamisim vallah55 e incm bu hafta insallah kismetsesende durumlar ne aldin mi tatilde
Başladım bile:))Evet kızlar detox yapacak olanlar hala kararlı mi yapmaya![]()
anladim canim, ben bi arastirim bakalim Burda yakinlarda varmi belki Sabah isten önce bile gidebilirim yada is cikisiher gün yatakta çeksem bile 50 tane yeter üst ve alt çalışsam muhteşem olur. burda uygun fiyatta kontör alıyorsun en az 20 tl idi o da 4 giriş yapıyordu belki fiyat değişmiştir ama yinede uygun 1,5 saat yüzme+duş var sıcak suyuda var giyinik gel hızlıca yıkan giyin yapsan 70 80 dk yüzebilirsin .
iş yerine yakın yer varsa ayda 1 bile gitsen sporunu destekler aslında
Yok canım şimdi ölçmicem henüz hazır değişimBelini filan hepsini ölcseydin sonra farki görürdün
Bana fark etmez canım çarşamba da başlayabiliriz yarın daÇay kahve serbest diye biliyorum ben canım belkide karıştırmışsındır
Yarın başlıcaz 2 ya da 3 gün yapılcak galiba ama hep beraber yapalım derseniz bigün daha bekleyelim mi kızlarKizilbodur B Baharyagmuru35
Oh oh maşallah
Geçmiş olsun canım aşılardan nefret ediyorum geçenlerde son aşısı vardı bizimde 3kişi zor tuttuk gene de kıpırdattı da Allahtan şişmedi
Hiç hazır değilimEe kızlar alındı mı kabaklar hazır mıyız yarına![]()
Bn de aldim kabak ama sanırım yapamiycamHiç hazır değilim![]()
Bizin de var 3 hafta sonra.Aşiya gittik oouuvvv ne aglamakkkk oturup bende aglicaktm![]()
Ben hiç başlamamaya karar verdimBana fark etmez canım çarşamba da başlayabiliriz yarın da![]()