Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende söyle düşünüyorum ve yapıyorum bilmiyorum tabi herkesin fikri farklı olabilir . Eğer çok canm istiyorsa bir iki ısırık alıyorum normalde 4 5 kurabiye yerdim mesela çayla şimdi bi tane yiyorum yavaş yavaş yiyorum hem nefsim girmemiş oluyor hemde onunla Benm gözüm doyuyor .tabikide her akşam her akşam pasta börek yenmez bu sekildeyken ama gerktinde canm cekyignde ben böyle yapıyorum :deli:
bnce guzel yapiyorsun bnde eskiden illa yemicem derdim yasak koyardim ama 2 gun snra ne bulduysam gomerdim simdi bnde tadina bakmayi ogrendim

tatlim ya anladim ben sadece kafa ipde kalinca aceleme ip yazmissim:) iste lastik kullaniyorum bende cok iyi geliyo:) resmen ip atlamayla bozcam kafayi ben bu gidisle :KK70: bi uygulama indirdim atladigin ipleri sayiyo ve kac kalori yakmissin söylüo eger ilgini cekerse yazim hemen 1500 ip 120-150 kalori arasi yani günde söyle bi 5000 ip atlamayi becersem kesin incecik olurum 500 kalori yakmak harika bisey yaaaa
ay cnm ya ip atlamanin kalorisi tahmin ettigimden cok azmis ya ben onu yarim saatlik kardiyoyla 350 400 kalori yakiyorum nerdeyse ter icinde kaliyorum karan ve tonny var 40 dk da 500 kalori videosu onu yapiyorum ama sen seviyorsun ipi cnm bnde burda ogrendim yoksa aklima gelmezdi sayenizde ogrendim:) sen 5000 ne cikarirsan super olur o zaman o kaloriyi yakarsin:)

Kahvalti9
Haşlanmış bol baharatlı Patates
Yeşillik.
Zeytin
Yağsız peynir
3 lokma ekmek

Öğlen2
Kıymalı karnabahar yemeği

Akşam6
Yarim kase şehriye çorbası
3 yemek kaşığı bamya yemeği
1yemek kaşığı bulgur
Çoban salata

Çay yanında bisküvi atistirablrm abartmadan
bnce guzel menu cnm ben sevdim

Kahvaltı
Yagda yumurta 1 bardak sut zeytin yesillik badem

Bgn adet olunca oglen menusu eklesim sabah iyi yiyemedim cunku
Adana menu

Aksam
Dana kalp
3kasik kisir
1kornişon
Yogurt
1 bardak salgam
bol proteinli guzel bir menu olmus bnce canm afiyet olsun

cok yemiyorm artık eşim kahvaltı hazırlatıyo 1 haftadır :kahve:
iyi iyii :KK9:

:oops:tarti bozuldu herhalde :confused:
Bende söyle düşünüyorum ve yapıyorum bilmiyorum tabi herkesin fikri farklı olabilir . Eğer çok canm istiyorsa bir iki ısırık alıyorum normalde 4 5 kurabiye yerdim mesela çayla şimdi bi tane yiyorum yavaş yavaş yiyorum hem nefsim girmemiş oluyor hemde onunla Benm gözüm doyuyor .tabikide her akşam her akşam pasta börek yenmez bu sekildeyken ama gerktinde canm cekyignde ben böyle yapıyorum :deli:
bende boyleyim
Kahvalti9
Yeşillik.
Zeytin
Yağsız peynir
3 lokma ekmek

Öğlen2

Akşam6
1yemek kaşığı bulgur
Çoban salata

guzel cnm afiyet olsun

Kahvaltı
Yagda yumurta 1 bardak sut zeytin yesillik badem

Bgn adet olunca oglen menusu eklesim sabah iyi yiyemedim cunku
Adana menu

Aksam
Dana kalp
3kasik kisir
1kornişon
Yogurt
1 bardak salgam
guzel cnm afiyet olsun

Benim menu sabah
1 elma 8 badem yarim ceviz 2 kasik yulaf yarim bardak sut
Ara 2 minik kurabiye
Aksam
Tavuk
Haalanmis sebze
1 dilim ekmek
Yogurt az
1 kasik kinoali kisir
En son 1 cay bardagi sut icerim diye dusunuyorum
Kizlar ya regl yaklasti gun icinde o kadar cok kiriz anim oluyor ki zor tutuyorum valla esimin getirdgi kurabikleri hemen buzluga kaldirdim cnku enfesti

sabah
ilik liminlu su 2 gun kurusu 1 yk pekmez

1 haslanmis yumurta
6 zeytin
1.5 dilim tb ekmegi
1 salatalik
3 ceri domates
1 kapya 1 yesil biber
1 tk kaymak 1 ck bal
2 dilim kasar 2 dilim suzme peynir

ara
2 isirik saglikli kurabiye
2 kivi

aksam
2 su bardagi sutle kabak corbasi

cay yaninda kurabiye kuruyemis

spor yapacagim sonrasin elma yerim

ay cnm ya ip atlamanin kalorisi tahmin ettigimden cok azmis ya ben onu yarim saatlik kardiyoyla 350 400 kalori yakiyorum nerdeyse ter icinde kaliyorum karan ve tonny var 40 dk da 500 kalori videosu onu yapiyorum ama sen seviyorsun ipi cnm bnde burda ogrendim yoksa aklima gelmezdi sayenizde ogrendim:) sen 5000 ne cikarirsan super olur o zaman o kaloriyi yakarsin:)
evet aynen canim, ben 1000 ip 5-6 dakikada atlamis oluyorum yani yarim Saat icinde herhalde 500 yakar hit cardioda iyimis onada bakim ben bi, ip atlamayi ben seyden seviyorum vicudun heryerini etkiliyo ip ondan en cok onu yapiyorum gerci hit cardiyoda öyledir herhalde:)

Benim menu sabah
1 elma 8 badem yarim ceviz 2 kasik yulaf yarim bardak sut
Ara 2 minik kurabiye
Aksam
Tavuk
Haalanmis sebze
1 dilim ekmek
Yogurt az
1 kasik kinoali kisir
En son 1 cay bardagi sut icerim diye dusunuyorum
Kizlar ya regl yaklasti gun icinde o kadar cok kiriz anim oluyor ki zor tutuyorum valla esimin getirdgi kurabikleri hemen buzluga kaldirdim cnku enfesti
afiyet olsun cnm. tarcinli sut krizlere iyi geliyor. Bitter cikolata yiyebilirsin kucuk birer parca . menun guzel beğendim

evet aynen canim, ben 1000 ip 5-6 dakikada atlamis oluyorum yani yarim Saat icinde herhalde 500 yakar hit cardioda iyimis onada bakim ben bi, ip atlamayi ben seyden seviyorum vicudun heryerini etkiliyo ip ondan en cok onu yapiyorum gerci hit cardiyoda öyledir herhalde:)
tatlim hit cardioyu you tube ne yazip acabilirim hit cardio yazdimda cikanlar mi ilk kez yapacagimda kendime uygun bir sey olsun istiyorum bilgin varmi.

kizlar ben yeni bisey ögrendim yarin Sabah itibariyle uygulamaya gececegim:) Sabah ac karnina icilcek bir bardak:
Hazirlanis bir limon 500ml su ve bir dal maydonoz
5 gün boyunca ac karnina sabahlari tüketilirse göbek yaglarindan kurtulmaya yardimciymis... yarin Sabah baslicam ben:)

kizlar ben yeni bisey ögrendim yarin Sabah itibariyle uygulamaya gececegim:) Sabah ac karnina icilcek bir bardak:
Hazirlanis bir limon 500ml su ve bir dal maydonoz
5 gün boyunca ac karnina sabahlari tüketilirse göbek yaglarindan kurtulmaya yardimciymis... yarin Sabah baslicam ben:)
cnm sen bilirsin ama 1 limonun tamami ac karnina midene zarar verir limon miktarini azalt derim.

Kahvalti9
Yeşillik.
Zeytin
Yağsız peynir
3 lokma ekmek

Öğlen2

Akşam6
1yemek kaşığı bulgur
Çoban salata

Sabah patates yerine keşke yumurta yeseydin .öğlen yediğin yemeğin ölçüsü ?
Akşam bisküvi yeme canısı onun yerine evde olan çiğ kuruyemislerden ya da 1 meyve ye bisküvi cız su kaç lt

Back
X