Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

okul işleri ve okul işlerini eve getirme

canım ya eve getirdikçe bitmez o işler...ben de çalışmaya başladığım ilk yıllarda hep eve iş getiriyordum. ev arkadaşım derdi ki yükü sürekli sırtında taşıyorsun,taşıdıkça ağırlaşıyor, iş yerinde bitir veya yarım da kalsa iş yerinde kalsın. eve geldiğinde başka bir hayat başlıyor, başlaması lazım..

işleri yetiştiremezsem ayıplanacağımı düşünürdüm. sonra düşündüm ki ve gördüm ki devlet işyerinde 8-9 saat çalışma karşılığında bu maaşı bana veriyor. kimse evine iş getirmiyor! işyerinden yarım saat geç çıktı diye yarım saat mesai yazdıran memurlar var... sonra işlerimi iş yerinde bitirmeye başladım. benim sıkıntım hizmet almaya gelen gidenin fazla olması sebebiyle aylık plan proje yapmaya konsante olamamadı. bu sebeple evde sessiz sakin ortamda yapmayı tercih ediyordum.sonra ne yaptım plan projeyi yapmaya başladım, yarım kaldıysa ertesi gün yaptım ama iş yerinde yaptım. olmadı hizmet almaya gelenleri geri çevirdim şuan plan yapıyoruz diye...hakkımda şikayet bile oldu ama ben haklı bulundum hizmet saatlerim ile proje saatlerimi idareye bildirmek kaydıyla...Allah o günleri bir daha göstermesin. şimdi düşünüyorum da dikkatimi toplayamadığım için işimi yapamıyorsam idare de o ortamı bana sağlamak zorunda...biraz uzunca anlattım aynalar ama kendine de pay çıkartacağını düşünüyorum. öğretmenlik meseleği evine iş götüren meslek gibi anlaşılıyıor. bir yönden avantaj bir yönden dez avantaj... boş derslerde ya da okul zili çalınca eve gitmek avantaj ama o saatlerde yapman gereken işi eve taşımak dez avantaj. okul işlerini bence okul binası içinde bırakmanın yollarını ara, bir yolunu da bulmalısın, yoksa yaşanmaz o stresle..

Son düzenleme:
bu ikindin nohut detoksum bitiyor, akşama da hafif yiyeceğim gene. lahana yemeği yoğurt 2 dilim ekmek. çünkü yarın sabah tartılacağım. inşallah kilo vermişimdir. 2 kilo veremeyi beklemiyorum ama 1 kilo olursa süper olur

İnşaALLAH canım vermişsindir beklediğinden fazla. Bende bu gün itibari ile lahana diyetime başladım. Bakalım 7 gün sonunda en 5-7 kg veriliyormuş ama bence o kilosu fazla olanlar için geçerli. gerçi benimkide az değil ama hiç değilse 3 kg vermek istiyorum. İnşaALLAH muvaffak olurum. Gerçi lahana çorbasını tam tarife uymadım. Maydanoz koymadım yoksa yiyemiyorum tadı çok kötü oluyor. Maydanozu çiğ yiycem artık. Bu gün lahana çorbası ve meyve yiyorum.

dün adımsayar aldığımı yazmıştım. malesef düzgün çalışmıyor. dün akşam eve kadar yürüdüm, tempolu 45-50 dakika, özellikle bu yürüyüşte tutukluk yaptı. yürüyüş boyunca 900 adım gösterdi ki imkansız. ama bu yürüyüş dışında 4000 adımım daha var, herhalde dün 10.000 i geçmişimdir.bu gün ise şimdiden 5000 civarı adımım var. dolmuşu bile bile kaçırıyorum, hemi de erken iniyorum

Kızlar ben aerobik-step'e yazıldım haftada 2 gün.Bugün gittim ilk haftaya yine.Ama gittiğim yer çok uzak bana bi yürüyüş daha oluyor yani yarım saat falan.Çok zevkli geçiyo :) ben bugün sabah 8 de kalktım.9 da aerobik vardı kahvaltı yapmadan hazırlanıp çıktım.Geldiğimde 1 kase k-flakes yedim.Şimdi de 1 dilim ekmek ve sosisli 1 yumurta yiyorum.Akşam yemekte balık buğulama var 1 tabak ekmeksiz yerim.Bu sabah tartıldığımda yarım kilo attığımı gördüm :)

Canım belki kalori hesabı yapıyordur. Bende bi stpe aleti var orda hem hareket hem kalori sayıyor kalori çok az gidiyor. Atıyorum 280 adım atmışsan kalori 25 30 felan oluyor. Belki senin elinde ki alette öyle bi fonksiyon vardır hem kalori hem adım sayma gibi felan.

Ohh ne güzel yaa. Bende eve yakın bir yüzme havuzu yada spor salonu olsa yazılıcam ama yok ne yazık ki akşamları eve gidince suyu sıkılmış limon gibi hissediyorum o yüzden oturduğum yerde yığılıp kalıyorum.

Bu gün bol meyve ve lahana yemeğimi yedim gün boyunca. kaldı 6 gün

Son düzenleme:

canım nasıl getirmeyim 1. sınıf hergün çalışmaları için çalışma kağıdı hazırlamam lazım. 10 Kasım programını ben hazırlıyorum onun etkinlikleri var. 1. Sınıf olduğu için görseller, materyaller hazırlıyorum. Bunlar okulda olmuyor ki. Mutlaka eve iş getiriyorum hergün istisnasız

çok güzel

Evet süper oluyor.Kilo verdirmese de hiç olmassa sıkılaştırır.Sarkmam yani:) Ama o kadar yorucu ki.Uzun zamandır bu kadar yorulup terlememiştim.Kilo vermem azaldı ama bırakmak istemiyorum.Sabrım zorlandığı için arada kaçırıyorum.Bu sebeple ek olarak bunları yapayım dedim.Yoksa vermek bir yana alcam gibi.:)

kızlar ben aranızdan ayrılmak zorundayım ..
diyet yapamıyorum ve kılo alıyorum o yuzden de sıze haksızlık yaptıgımı düşünüyorum..
zaten 20 gun burda olmıycam kılo bıldırımı de yapamam . o yuzden böylesı daha iyi.
size başarılar diliyorum umarım hepiniz incecik olursunuz

teşk ederim elifezgi..bunu bi deneyecem:)))

yok canım eminim öyle bir fonksiyonu yok...
zaten görsen adımları saymasına bile ihtimakl vermezsin:) ara sıra resetleniyor ama hala belimde taşıyorum sık sık kontrol ediyorum bu şekilde yine de faydalı oluyor, mesela 1 durak erken inmek 500 adım falan yapıyor benim için, 1 durak geç binince ediyor 1000 bir de dönüşte aynı şeyi yapsam 2000 , öğle arası da eve gidince 4000 yapıyor:) böyle bir faydası oldu

yurtdışında yaşıyorum, kreş öğretmeliği yapıyorum ne yazık ki 92 kiloyum ve bi türlü veremiyorum
bu yarışma ile belki sizlerinde sayesinde bu kilo derdinden kurtulurum
yarın cuma başlıyorum inş.
şuandaki kilom 92 bir daha ki cumaya kadar bakalım ne kadar gidecek

Arkadaşlar ben kilo verdim mi bilmiyorum. Çünkü bir hafta ara verdiğim zaman aşırı yüklenmiştim ve şişmiştim. Sabah tartıldım 85.5 geliyorum.

En son 85.4 bilgdirmiştim şuanda 85.5 im.

Bu gün lahana diyetinde 3. günüm ama artık lahana yiyemiyorum muhtemelen yarın bırakıcam.

kaptanımız aynalar, öğleye gelir, sanırım takımda yeni yer açılmıştır. takıma girersen düzenli paylaşım pekliyoruz ona göre
Kızlar ben 70.5 kiloyum.Ayy şu 60'lara bi inemedim

kız yerim senin 60larını aferin iyi kilo verdin. içimizde en istikrarlı kilo verensin herhalde. 70,5sen az kaldı 60ı göreceksin demektir:81:

diyetin adı lahana diyeti olunca insanın midesi bulanıyor. oysa ben lahanıyı sebze yemeği niyetine yaptım diğer yemeklerimin yanında yiyorum , az yediğim için doyurucu oluyor. hatta sabah sabah bile lahana yedim de çıktım evde:86:

ben de bugün 62,1 kiloyu gördüm. umduğum gibi olmadı, gayet yavaş gidiyor. ben de 61 i görmek için inat ediyorum. diyete devam. hele bi 61,5 u göreyim:97:

şimdiye kadar 69 ve 67 de direndi kilom. ve en son 62de. bu barajı da bir kırsam. 67 barajına takılınca buraya üye olmuştum orucunda etkisiyle direnen kilolar çok hzlı gitmişti. kilolar direnedursun bir dönem sonra kişi daha dirençli ise 2-3 aylık emeğinin sonucunu birden alabiliyorsun

65 bile benim için şimdi hayal Ne zaman bu kadar kilo aldım ben ya, kendimden resmen nefret ediyorum

İnşaALLAH istediğin kiloya gelirsin canım.

sabah: 1 dilim kepekli ekmeğin içine çok az kaşar peyniri ve incecik dilim salam+ yeşil biber
ardından 1 su bardağı yarım yağlı süt+3-4 kaşık müsli+1 yemek kaşığı kuru üzüm

9'da :4 adet form bisküvi 1 dilim kaşar peyniri

öğlen ve ikindin (yeneyi düşündüklerim) 75 gram kepekli sandviç ekmeğinin içine(=3 dilim ekmek)
2 köfte kadar et büyüklüğünde haşlanmış tavuk, bol yeşillik belki biraz da kaşar peynir koyup sandviçin 2/3'ünü öğlen kalanını ikindin yemeyi düşünüyorum. beraberinde 1 su bardağı sıcak ayran ile

işin kötüsü akşama da tavuk pişirmeyi düşünüyorum, dün akşam da tavuk yemiştim

tavuğu fırına atarken yanına patlıcan da atıp közlenmiş patlıcan salatası yapabilirm kendime...

♥gözyaşı♥;16073741 .!.:

65 bile benim için şimdi hayal Ne zaman bu kadar kilo aldım ben ya, kendimden resmen nefret ediyorum

İnşaALLAH istediğin kiloya gelirsin canım.

canım o hayal dediğin kilo senin ideal kilon.yani benim için 54 ne ise senin için 65 te o...
ben başladığımda bki değerim 30du(kilo 74). şu an sen de tam 30dasın. boyu da hesaba katmak lazım. benim gibi 1,57 boyunda pigme değilsin ki:78:senin 75e falan düşmüş halin benim şimdiki halime benzer:82: azmetmek lazım ...20 gün sonra falan 1 yıldır diyet yapıyor olacağım..ara ara da olsa yapıyos işte... (aslında geçen yıl bu dönemler omini gırtlak kilo alıyordum:83:) sabreden derviş muradına ermiş, kolay bir şey yok hayatta:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…