Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar naber ben maalesef giremedim bu hafta üzerimde kara bulutlar dolaşıyordu sürekli takıma gelen arkadaşlarımızda nete giremediklerini söylediler ve iki kişide gerçekten evde deildi biri yoldaydı diğeri arkadaşında biz bir kaçımız çabalayan bir takımız ve diğerlerini kesinlikle diskalifiye edeceğim ve yeni arkadaşlar alacağım tabi diskalifiye olmazsak kararınızı sabırsızlıkla bekliyoum

kalis paylaşıma 7. takım diskaliye olsun mu diye yazmış sizlerinde görüşlerini bekliyor daha öncede aksaklıklardan bildirimlerimiz gecikmişti çünkü bir uğrar paylaşım alanına fikrinizi yazarsanız sevirim..

arkadaşlar ne oldu bizim takıma ndn kimse yok.bakıyom kimse olmayınca bende bişi yazmıyom.nese bugünki menümü yazcam bundan sonra.ilaçları kestim çünkü.

sabah geç kalktığım için geç yedim ve bugün tek öğün yedim

2 adet peynirli yumurta
80 gr kdr ton balığı
çeyrek ekmek
çay

3 de kayısı yedim

bugünlük sanırım..birazdanda yeşil çay içerimm..

görüşrüz arkadaşalr

Arkadaşlar geldim ben. Geçen hafta gerçekten kötü bir hafta geçirdim. Reglde olunca sıkıntıda binince üstüne yedimde yedim Korkumdan tartılamadım :18: Bilmiyorum kaç kiloyum ama öyle bir yedim ki sanırım almışımdır. Bu sabah itibari ile yine başladım. Sabah bir adet poğoça yedim arkadaşlar. (sağlıklı kahvaltıya yarın başlıyorum ) arada bişey yemedim ama bir bardak yeşil çay içtim. Ucunu kaçırmak istemiyorum. Kilo veremeyince motivasyonum düştü ama bu kışı kilo alarak geçirmek istemiyorum. Şubata kadar zayıflamam lazım.

arkadaşlar eve halis mulis 2 kg bal aldım:) karadenizin bağrından kopmuş, erzurum yaylalarına gidip yaylatılımış, orcinal doğal bal:) çok nefis...

arkadaşlar eve halis mulis 2 kg bal aldım:) karadenizin bağrından kopmuş, erzurum yaylalarına gidip yaylatılımış, orcinal doğal bal:) çok nefis...

Benim kayınpederin kendi kovanları var kayın valide her yıl gönderir gizli gizli (görüşmüyoruz da) halis rize balı. Ben çok sevmem ama aslında her sabah bir kaşık yesem güç olur enerji olur.

size bir kpss sorusu
aşağıdaki reeimlerden hangisi 14. takım oyuncularına benzemektedir?

Eklentiler

• $KILOLA~1.JPG
    23,7 KB · Görüntüleme: 32
♥gözyaşı♥;15988608 .!.:

Benim kayınpederin kendi kovanları var kayın valide her yıl gönderir gizli gizli (görüşmüyoruz da) halis rize balı. Ben çok sevmem ama aslında her sabah bir kaşık yesem güç olur enerji olur.

ballarımız hemşehri çıktı, benimkisi de rizeli evsahibimin balı:)

ballarımız hemşehri çıktı, benimkisi de rizeli evsahibimin balı:)

:) Hımm. aslında her sabah bir kaşık atsak ağzımıza hem direnci arttırır hemde enerji verir diye düşünüyorum. Şu sirkeli versiyonundan denemek lazım. arkadaşlar ben yarın lahana çorbası diyetine başlayacağım 7 günlük biraz detoks metoks olsun vücudum çöplüğe döndü geçen hafta. Birazcık toparlanayım. İnşaALLAH işe yarar.

Öğlen yemeğim;

3-4 kaşık türlü, 2-3 kaşık haşlanmış brokoli salatası, yarım kepçe çorba, yarım kepçe cacık. Bir dilim kepekli ekmek.

seninki güzele benziyo elifezgi ben de deniycem onu 1.5 2 kilo süper ayda 1 kere yapsam mükemmel..:):)

kızlar ben bir saldım sormayın.ondan takıma ne yediğimi söylemeye yüzüm yok neyse bugün söliyim..
sabah 1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
azcık peynir
3 zeytin

Akşam
yarım kase çorba
fırında tavuk ve pilav
Biraz fıstık atıştırıyorum şimdi de. bugün en az 2.5 saat yürümüşümdür..Ama kilo veremiyorum delircemmm

hakkatten ya kimse yok:)zaten kilo veren de yok....yaw nolacak böyle? cazalar falan mı başlasa...ödül mü olsa:) hedef var ama hedefi pek tutturamayacağız sanırım

bencede...hepimiz yyiyoz bu ara belli..yazmaya yüzümüz yok..kaptan nerde acaba?? bu arada elifezgicim 2 günlük kürü bana biraz anlatırmısın?beslenme şekli 2 saatte bir aynı menümü yoksa o bahsedilen çorbamı 2 saaatte bir içilecek????

ahaa ben geldim. ben zamanı yetiremiyorum ya 24 saat bana çoook az geliyo. işlerim bir türlü bitmiyo. nolacak beim halim

tarife 1 günlük, kahvaltıdan 2 saat sonra 1 kase bu çorbadan içerek başlıyorsun her iki saatte 1 kase içiyorsun. en son yatmadan 2 saat önce içmiş oluyorsun. ertesi gün aynı menü...2 gün yapıldığında yeterli deniliyor. ben dün akşam başladım.
bir de kendime adım sayara aldım. bakalım gün boyu kaç adım atıyormuşum. sağlıklı yaşam için 10.000 adım gerekiyormuş.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html

burada diyeti yapanların tartışmaları var. sorularının cevaplarını bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…