- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #19.781
maalesef 67.9 giden bişi yok üzgünüm
kaptan takıma ne oluyo?sen dahil kimse yokk
hakkatten ya kimse yok:)zaten kilo veren de yok....yaw nolacak böyle? cazalar falan mı başlasa...ödül mü olsa:) hedef var ama hedefi pek tutturamayacağız sanırım
arkadaşlar eve halis mulis 2 kg bal aldım:) karadenizin bağrından kopmuş, erzurum yaylalarına gidip yaylatılımış, orcinal doğal bal:) çok nefis...
♥gözyaşı♥;15988608 .!.:
Benim kayınpederin kendi kovanları var kayın valide her yıl gönderir gizli gizli (görüşmüyoruz da) halis rize balı. Ben çok sevmem ama aslında her sabah bir kaşık yesem güç olur enerji olur.
ballarımız hemşehri çıktı, benimkisi de rizeli evsahibimin balı:)
hakkatten ya kimse yok:)zaten kilo veren de yok....yaw nolacak böyle? cazalar falan mı başlasa...ödül mü olsa:) hedef var ama hedefi pek tutturamayacağız sanırım
bencede...hepimiz yyiyoz bu ara belli..yazmaya yüzümüz yok..kaptan nerde acaba?? bu arada elifezgicim 2 günlük kürü bana biraz anlatırmısın?beslenme şekli 2 saatte bir aynı menümü yoksa o bahsedilen çorbamı 2 saaatte bir içilecek????
ahaa ben geldim. ben zamanı yetiremiyorum ya 24 saat bana çoook az geliyo. işlerim bir türlü bitmiyo. nolacak beim halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?