- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.941
begümcüm hoşgeldin aramıza canım ben daha fırsat bulup yazdıklarını pek okuyamadım canım
inşallah seninlede güzel günler geciririz burda
ben tugba 2 cocuk annesiyim istanbulda yaşıyorum 24 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar
kıs duymamış olim ne demek diyetten kötüyümmm bak sen şimcikk kendini kurabiyelere keklere verirsin ben seni bilirimmmmmklava: klava: klava:
ben yazmıştım yediklerimi zaten kız
ama şimdi çay demledim oturup beyaz leblebiyle çay içicem sonrada meyve yerim
kız nesli aşagıdasın ses verin aşağıdakiler bak bi kalkarım daha gelmem hee
burdayımm ama şimdide siz çıkıosunuz olsun bendde bi diger grupları ziyaet edeyim
ben yazmıştım yediklerimi zaten kız
ama şimdi çay demledim oturup beyaz leblebiyle çay içicem sonrada meyve yerim
kız nesli aşagıdasın ses verin aşağıdakiler bak bi kalkarım daha gelmem hee
iyi akşamlar garılarr.nettiniz bakalım.ben bugün sabah ikindi arasıda sabh değil pardon öğlen sayılır kahvaltıyı 11 deyaptım çünkü.1 elma .ikindi kepkli ligt ekmekle yapılmış kaşarlı tost çay.akşam sadece slata 2 kaşık yeşil fasüülye.haa bide nee .tabiki bol ılk suuuuuuuu.
pazrtesiden itibaren benim maratonum başlıyo.oyüzden sadece akşam geç saatlerde girebilirim haberiniz olaa.
kız neslihan ne çok güldürdün.vallaha aklıma geldikçe hala gülüyom şu arkadaşın hakkında söylediklerine.kız sen çok matraksın hee.iyikide aynı takımdayız sizlerle.oyyy yerrim seni ben .
:mymeka:lan sinir krizi gecirdigimemi guluyon kafani kirdirma haa
sen aksamki halimi gorseydin yemek yemekten mide fesati gecirecektim haberin varmi seninn gicik
:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?