Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:mymeka::mymeka::mymeka:

yesen olurdun demi ye kziim ye can bogazdan gelir benim en guzel vakitlerim bu dunyada yemek yeme zamanim sende ye bak beni anliyacaksin

nersi super be beni deli ediyorsunuzz

63 den bahsediyo be o baya kiloluydu biz çıkıp fındık kırarken o bak zayıflamış .. hadi sana sevcindim ama akrep 63 duyduktan sonra gerildim hatta sinir oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmklava: klava:

bende fulya 29 yaşındayım 2 çocuk annesiyim biri 1,5 yaşında diğeri 3 . hamilelik sonrası kilolardan birtirlu kurtulamadım :1no2: 164 boyunda 82,6 kiloyum

nasıl gidicek bu kilolar ya ooofff

imdattttt
anam bu takima kimse ugramazmi diyecektim sagolsun akrep gelmis hos gelmis sefa gelmis bende sizin takimdan geliyom baci burda maazallah in cin top oynuyor
valla dün hiç yapmadıgım şeyi yaptım işde bile daldım buraya millet soruyo napıyorsun diye ama yok valla kızlar 14 takım bitmiş haberi,niz olsun
Bahanae yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:roflol::roflol::roflol:
gül gül sen aferim sana
anacımmm kimsecikler yok hala :uhm:takım bomboş:1shok:
kuşum sen napıcan burda bölee yalnıs yalnıskııs kaydirigubbakcemile3

anladim tek basina olmuyor buralarda SIKILMAYA basladim bak kac gundur ya neyse bekliyorum sizi ozaman yapacak birsey yok
bu arada benim adin neslihan 83 kiloda sisman bir bayanim
senin adin ne sanki ben senin nicini hatirliyorum

şişman degil bir kere şikosunnnnnnnnnnnnn şişko beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebuyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

işden gece 3 de geldim su azcıkta yogury yedim valla karnım açtı kilo alırım bırak vermeyi nesliye inbat bişe yemedim sabah 5 di yattım sabah 8 de kalktım azcık ekmek aldım agzıma bakltım midem kötü tekrar yattım 12 de kalktım herife öglen yemegi bana kahvaltı menemen yaptım bizr güzel karnımı doyurdum acıkmışım valla şimdi duşumu alıp işe gidecem.. hayatıma bakın yaaaaaaaaaaaşakkıdı şakkıdı kafamçokkarıştı

bende fulya 29 yaşındayım 2 çocuk annesiyim biri 1,5 yaşında diğeri 3 . hamilelik sonrası kilolardan birtirlu kurtulamadım :1no2: 164 boyunda 82,6 kiloyum

fulya azmedersen gider biz burda ne kilolar verdik ama destekle bu işler ama sizin hiç birinizin birbirine destegi yok. biz agzımıza bir lokma koyacagımız zaman cumayı hatırlardık yada takım arkadaşlarımıza ne cevap verecegimizi

akrep şu monte midir ne zıkkımsa hele bahsetsene şundan ne zamandır yapıyon ne faydasını gördün anlat hele merak ettim.. bilirsiniz ben şimdiye kadar o kadar kilo verdim hiç bir diyete uymadım huyum kurusun ben liste felan yapamam hayattaaaaaaaakaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

63 den bahsediyo be o baya kiloluydu biz çıkıp fındık kırarken o bak zayıflamış .. hadi sana sevcindim ama akrep 63 duyduktan sonra gerildim hatta sinir oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmklava: klava:
he bana olurmusun sevincik al sendende zayiflari var iste catlada patla
gerci catlamasanda olurr sen deavam etme diyete ne siin var kuzum ya a

memnun oldum canim valla sen bendende vahimissin fulyacim bende 1.73boy var dur bulmusken benim gibi siskoo ugrasayim birazkaydirigubbakcemile3
kiz valla dunden beri burdayim iki kisi ugradi sadece dusun yani
benmi siiskoyum balik etli desek suna daha hos olurdu degilmi ama

canım böyle zor olur ya vardiya usülü çalışıyosun herhalde . biz de bütün gün evde ev işi yemek cocuk uğraşıyoruz. böyleside sıkıcı oluyo

bacilar biryere kaybolmayin cocuklari birakmaya gidiyom gelirim bes dakkaya

Ben duş alıp işe kacacam 4 den sonra vakit bulursam aboneler bırakırsa arada bakarım mutlaka.Güya bugün erken kalkıp yürüyecektim.Bu arada nesli yeni iş yerimde spor salonu var yürüme bandı vcesaire hatta sitep bile var ama müzik sistemi olmadıgı için duruyor.Bugün vakit bulursam meil atacam müdüriyete gerekirse ders veririm millete diyecem steple ilgili müzik getirsinler bakalım becerebilecekmiyim. Ben hiç gitmedim dün gezdim duş yeri herşey var en azından günde bir saat yürüsem zayıflamayı bıktımda en azından bu kiloda kalsam ramazanda verdiklerimi almasam geri.. görüşürüz hadi herkese slm olsunnnnnnnnnolumunekankayizsmile

Kızlar alemsiniz yaa ben Eda bu arada :) Yetişemiyorum size pas tuttum boş olunca her zaman burası..:)

Nen ben dün sürekli yazdımya işde ama yok kimsecikler napım belki size destek olurum sana sinirden kilo aldırım diye ama nerde.. sende hiç boşuna gücenme işde şişkosun şikoooooooooooo şişko nesliiiiiii
canım böyle zor olur ya vardiya usülü çalışıyosun herhalde . biz de bütün gün evde ev işi yemek cocuk uğraşıyoruz. böyleside sıkıcı oluyo
Sana bişey diyeyimmi ev kadınlarına özeniyorum.Emin olun sizin yaptıklarınızı biz birde gelip evde yapıyoruz.Sakın imrenmeyin keyfinize bakın çok şanslısınız cokkkkkkkkkkkkkkk ama farkında degilsiniz valla:gitme: :gitme:

Kızlar alemsiniz yaa ben Eda bu arada :) Yetişemiyorum size pas tuttum boş olunca her zaman burası..:)

pas tutum diye bişey yok bu arada merhaba ben Siyah...... biz burada boş boş yazardık kendi kendimize konulşurduk kimse olmasa bile olmadı degişik bişeyler araştırı bulurduk ve herkes bilgi alsın diye buraya yazardık.Sen boş dersin o boş der kalır böle bomboşş.. olmaz böle arkadaşlar silkelenip kendinize gelin yoksa bu nesli gibi şişko bir hatun olursunuz haberiniz olsun.Bakın başka takımdan bile destege geliyo arkadaşınız Akrep bu küçümsenecek bişey degil siz kendi yakımızıa bile ugramıyorsunuz.Takım ruhu günaydın diyip ne yedigini yazıp kaçmak degil.Hadin kendinize gelin bakın bende destek olacam size elimden geldigim kadar akrepte geliyor eeeeeeeeeee şişko neslide aranıza geliyor. Ne kadar şanslısınız haberiniz yok.
Bu arada ben biraz sert konuşurup sakın alınganlık etmeyin valla edeni dograrım haberiniz olsunkötükedihüso kötükedihüso

Hadin ben duşa sonra işe . işden yazmaya calışırım görüşürzzzzzzzŞeniz Şeniz Şeniz şişko nesli seni ayrıca öptüm şişko yanacıklarından :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

valla haklısın canım yaa buralarda olacağım artık:):):) ben de 74 kilo falanım off off yani şişko 83le başladım 74 lere düştüm şimdi tartılamıorum hep az gösteriyo tartı:):) kilo bildirimi yapamıycam sanırım ama buralarda olurum:)

öyle deniyo ama çalıştığım anlarda daha mutluydum. işimi çok seviyordum öyle özlüyorumki öğrencilerimi okuldan ayrı kalalı 4 yıl oldu ruyalarıma bile giriyo.

benimde çıkmam gerek oğlum poğaça istiyodu onu yapim. akşamada yoğurt çorbası, mantarlı tavuk sote ve salata yapıcam

kendinize iyi bakın hanımlar yarın görüşürüzopuyorumnanaktan

ben de 1 gibi uyandım uykucuyumdur da biraz az önce bi kase k-flakes hüplettim akşama da ızgara tavuk azcık pilav ve ızgara sebze yicem fırında baharatlı patates de yapabilirim hepsinden azar azar bir tabağa koycam.Bugün azmettim çikolata baklava fln yemicem bayramdan beri yiorum kilo aldım gibi geliyo kendimi çok suçlu hissediorum yaa

ya sus bee ne montisi sen ve monti komik gorundunuz gozume su yan tarafta siteyi acinca sismanlama kapsulleri var sana ondan yollayacagim ben ne diyetinden bahsediyorsun sen
hele bunu hic duymamis olayim amaninn amaninn seni bogarim zaten yoruluyorsun birde step mitep yapma kizim sagligini dusun
memnun olduk sekerim valla bencede paslanmisiniz sizi yaglamaya geldim ben ee birazda zayiflarsak tam olacak
hahaytt yediniz naneyi bizim siyah konusmaya basladi acayipp firca atar su gordugunu zhanim nerden geldiginizi sasirirsiniz haberiniz olsun hadi bir gelmeyin bundan boyle ah bende eskiden sopa atardimdz simdi atacak yuzum yok
yuru gitt yuruualsanaalsanasmile
vallaha sevindirdin beni buralarda ol ben burdayim bak bir yeree gitmiyom gelmesseniz gidecem ama haberiniz olsun

anam sen bu yaptiklarinin hepsini yemedee yarin soylersin artik nekadarini yediginii hadi gorusmek dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…