- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.981
valla bayram geçseydi ve ben evden ve annemin o güzel yemeklerini yemekten bi sıyrılabilseydim durum çok daha farklı olurdu :)))))
okula yürüyerek gider gelirdim, akşam arkadaşlarla yürüyüşe çıkardım, yemeklerime daha dikkat ederdim. gerçi ne kaldı tatilin bitmesine bitti bile((
Bendeniz 1. takım cuma zayıflaması üyelerindenim, bogazımı tutamadıgım ve kks ( kıcını kaldıramama sendromuna) yakalandığım için kaptanım tarafından tüm diyet gruplarına itiraf etme cezası almış bulunmaktayım, bilginize...:kedi:[/
Kızlar biz bugün yine iftara davetliydik:bbo: Bitti sanırım davetler yani inşallah:Saruboceq:
Dün sahurda yediklerim
1 tane küçük patates köfte
4 küçücük lokma simit
1 tane haşlanmış yumurta
1 parçacık 1 dilim bile değil karpuz
1 bardak yeşil çay
Bugün iftarda;
1 kase mercimek çorbası
1 tane sigara böreği
1 kaşık yoğurtlu kırmızı lahana salatası
Azcık barbunya yemeği
2 yemek kaşığı makarna
1 but yanında 2 dilim patates ile(kızartma değil)
bir saat sonra çilekli soda
sodadan bir saat sonra da karışık dondurma
Sizler napıyorsunuz kızlar nasıl gidiyor bakalım bu haftaki yüzdeliğimiz iyi gibi sonuclara bakamadım açıklanmıştır herhalde birazdan bakıcam çok merak ettim..
Hepinize iyi sahurlar canlarımmmolumunekankayizsmile
6. olmuşuz fena değil bu hafta çok çalışmamız gerek kızlar çok dikkatli olalım ben yavaş yavaş zıplamalara başlayacağım sanırım:):)
kızlar ben geldimmm
dünki menü
sahur: 1 börek, çay, 5 zeytin, domates, peynir
bu arada saat 2 gibi 1 kase sütlaç yemiştim :))))
iftar: 1 kase çorba, 1 kepçe patates yemeği ve 4 yemek kaşığı pilav, salata, tatlı olarak 2 dilim kavun
20 dk kadar yürüyüş
akşam çaya davetliydik 5-6 tane bisküvi yedim, 10-12 tane üzüm
bugün ki sahurda da yine 1 tane börek, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, biraz peynir, maydonoz
iftara davetliyiz menüyü bilmiyorum henüz yarın yazarım :))))
slm herkese nasılsınız
bayram bir geçseydi benim hayatımda düzene girerdi
güzel ceza:roflol::tomato:Bendeniz 1. takım cuma zayıflaması üyelerindenim, bogazımı tutamadıgım ve kks ( kıcını kaldıramama sendromuna) yakalandığım için kaptanım tarafından tüm diyet gruplarına itiraf etme cezası almış bulunmaktayım, bilginize...:kedi:
valla bayram geçseydi ve ben evden ve annemin o güzel yemeklerini yemekten bi sıyrılabilseydim durum çok daha farklı olurdu :)))))
okula yürüyerek gider gelirdim, akşam arkadaşlarla yürüyüşe çıkardım, yemeklerime daha dikkat ederdim. gerçi ne kaldı tatilin bitmesine bitti bile((
slm kızlar nasılsınız
ramazan olduğu için kimse uğramıyor. ramazandan sonra, bende sivasta düzenimi bir kurayım her gün gelip paylaşımda bulunmayan diskalifiye olacaktır şimdiden haberiniz olsun
bu hafta listeyi elifezgi hazırlayacak. herkes cuma saat 10 a kadar kilosunu bildirsin.tekrar söylüyorum cuma saat 10 a kadar kilo bildirimini yapınız.
slm kızlar nasılsınız
ramazan olduğu için kimse uğramıyor. ramazandan sonra, bende sivasta düzenimi bir kurayım her gün gelip paylaşımda bulunmayan diskalifiye olacaktır şimdiden haberiniz olsun
bu hafta listeyi elifezgi hazırlayacak. herkes cuma saat 10 a kadar kilosunu bildirsin.tekrar söylüyorum cuma saat 10 a kadar kilo bildirimini yapınız.
tamam. ben sahurda yazar gönderirim sıkıntı olmaz dimi?kaydirigubbakcemile5
s.a kızlar nete giremiyorum ve ramazanda diyette yapamıyorum ramazan bitimine kadar izin almak istiyorum yapamıyorum Çok üzgünüm çoookaz yiyince gün içi yoğunum başağrım halsizligim oluyor.Tartılmadımda kg aldım çünki olurmu canlar çıkmak istemiyorum ama olamz böyle çık dersenizde yapabilecegim birşey yok üzgünüm:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?