Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya kızlar pardon ben hicran kardeşim çıkış yapmadan kapatmış sayfayı onun adına göndermiş gibi oldum :))) sonra bu da kim demeyin :))))

6. olmuşuz fena değil bu hafta çok çalışmamız gerek kızlar çok dikkatli olalım ben yavaş yavaş zıplamalara başlayacağım sanırım:):)

pinkcat sen yaşına göre baya baya az yiyorsun, bence egzersizi artır ama yediklerinden bu kadar kısma, sahurun çok hafif mesela

yediklerinin ayarı iyi duruyor, ne az ne de fazla. besin gruplarından da çeşitler var menünde
sadece et biraz eksik gibi. sebze olarak da salata var. et yemeği ve sebze dönüşümlü pişiriliyorsa o da problem değil.yürüyüşler de iyialkisalkisalkis

slm herkese nasılsınız
bayram bir geçseydi benim hayatımda düzene girerdi

inşallah aynalar, ama şimdi de dikkat etmek lazım. zaten akşama kadar açız, dikkat edeceğimiz fazla birşey kalmıyor, iftarda mideyi büyütmemek için iftarı en az 2ye parçalamak bir de tatlıyı abartmamak. bayramdan sonrası da inşallah hepimiz için umduğumuz gibi olur.

güzel ceza:roflol::tomato:

yine de tatilde de yapabileceğin şeyler varyerimseniben. önemli olan zaten şimdi dikkat etmek, baskı altındaykensempatiksalakcinni. anneciğinin ye kızım baskılarına göğüs geren herkes diyetine de sımsıkı sarılabilirşakkıdı

gelelim benim haftasonuma.
dikkatli beslenme açısından kötüydü. yani oruçlu olmasam berbat bir haftasonu diye buraya gelmiştim anlayacağınız

cuma akşam iskender canım çekiyordu epeydir , dışarı çıktık, ama iskenderi ramazan sebebiyle çıkartan bir yer bulamadık, kızartma patates eşliğinde 5 edet köfte yedim, yanında da kutu fanta:1ninca:

sahura kabaklı krep yaptım, tebiiiii ki yağda kızarttımsempatiksalakcinni

akşama tavuk kanat ve patatesi fırına vermiştim onu yedik, yanında yoğurt, limonlu soda, ama ne kadar ekmek yediğimi bilmiyorum

sahurunda bi krep daha yaptım bu sefer yine kabak ve domates kattım içine.gene yağdaydı:tomato:

dün iftarda da kendi çapımda iskender kebap yaptım, ramazan pidesinin üstüne salçalı sos döktüm eti biraz yağda kavurdum üstüne koydum yanında da yoğurt ve meyveli soda.doyasıya yedim.

kavun karpuz soframdan pek eksik olmuyor.

bu sahurda da hasşlanmış sosis yedim. pidenin ayarını tutturamamış olabilirim. çünkü dün eve hem eşim hem de kardeşim pide ve ekmek almışlar :uhm:bilinç altım o pideleri tüketmem gerektiğini söylüyordu:uhm:

şimdilik cumaya göre 200 gram almış görünüyorum , pişman değilim özlediğim şeyleri yedim hafta sonusositososito ama daha fazla bu durumu uzatmayı düşünmüyorum inşallah bu akşam tekrar dikkat etmeye başlıyorum.

selam kızlar
inşallah bu hafta hepimiz için iyi olur.
sonunda evime gelebildim. annem ve babamla beraber olmak güzeldi ama ne de olsa insan evini özlüyor. onlarda bir hafta boyunca torun hasretini giderdiler bizim pabucumuz çoktan dama atılmış:tomato:

bir hafta boyunca yediklerime dikkat ettim enazından kilo almadım şükür. annemin ısrarlarına dayanmak çok zor hem zayıflaman gerek diyo hemde az yemek yiyince bişey yemedin hasta olucan diyor sempatiksalakcinni

sahur; mantarlı omlet, peynir, domates, salatalık, 2 dilim ekmek, çay ve bir dilim karpuz yedim

Elifezgi az yiyorum ama ramazanda hareket edemediğim için dengelensin diye öyle yaapıyorum.Dün iftara davetliydik yediklerim:
1 kase yayla çorbası
2 ya da 3 dilim sucuklu pide
1 tabak nohut
2 yemek kaşığı pilav yanında tavuk
1 tane etimek tatlısı
Yemekten birkaç saat sonra elmalı soda
Yine birkaç saat sonra 1 tane halley 1 avuç çekirdek
Gece üzüm ve 1 tane erik yedim çünkü hiçbir şey yiyecek yerim kalmamıştı...

slm kızlar nasılsınız
ramazan olduğu için kimse uğramıyor. ramazandan sonra, bende sivasta düzenimi bir kurayım her gün gelip paylaşımda bulunmayan diskalifiye olacaktır şimdiden haberiniz olsun

bu hafta listeyi elifezgi hazırlayacak. herkes cuma saat 10 a kadar kilosunu bildirsin.tekrar söylüyorum cuma saat 10 a kadar kilo bildirimini yapınız.

Tamam canım saat 10:00 a kadar bildirimimi yaparım ben..Ayrıca süper bir uygulama olur:)

yaaa kızlar benim moralim çok kötü yaaaa

regl durumu var (( oruç tutmuyorum dolayısıyla ... hiç bişi yemiyorum gündüzleri yine oruçlu gibi hareket ediyorum nedense :))))
kızlar yaaaa benim tek sorunum var ama biraz büyük.. pilav ve tatlıda ölçüyü tutturamıyoruuuuuuuummmmm.. bi türlü sınır koyamıyorum bu ikisine, yedikçe yiyesim gelio resmen :2:

zaten bugün kendi kendime konuşuodum 66 kiloyla geldim ankaraya cuma yarışmasında 67.2 dim. ama regl durumu olduğu için eminim baskül daha fazla gösterecek beni mafoldumben o yüzden çıkmaya cesaret edemiyorum.. annem ve kardeşimde vücudumdaki değişiklikleri yüzüme söyleyince hiç keyfim kalmadı ohaoldumsmile

bu arada dün akşam yediklerim : 1 kase çorba, 5 çatal fırında patates köfte, 1 tabak pilav ( belki daha da fazla olabilir ) :kedi::kedi: 2 parça revani, 1 baklava :kedi: yemekten önce de 4 bardak su
1 saat sonra bişi yemedim çay içtim sadece ve maden suyu 1 tane
2 saat sonra yine çay bu sefer yanında 4 tane bisküvi

sahur : 1 tane çörek, 4 çatal çikolata, çay

iftara davetteyim yine ama moralim çok bozuldu şimdiden karar verdim tatlıyı çok yemiycem en fazla 3 :))) kızlar kızmayın bana nolur tatlıyı çok seviyorum ve hasta olmama yakın canım daha da çok tatlı istio. resmen kendimi kaybediyorum tatlı yerken. mafoldumbenmafoldumben

neyse 1 hafta sonra gidiorum bitlise sanırım orda daha dikkatli olurum. yürüyüş var, tatlı yok olsa da her gün değil, yemek çeşidini de çok yapmayı düşünmüyorum hatta ben pilav yapmayım en iyisi :)))

tamam. ben sahurda yazar gönderirim sıkıntı olmaz dimi?kaydirigubbakcemile5

herkese merhaba inşallah hepiniz iyisinizdir

sahur: 2 dilim peynirli börek, 1 haşlanmış yumurta, çay, domates, salatalık ve yarım şeftali

iftar: çorba, etli türlü, pilav, cacık

akşam dokuz gibi 2 top dondurma yedim

kızlar merhaba regl döneminde olduğum için galiba ben de biraz fazlalık var sanki :))) ama 200 gram vermişim yine de.. 67.2'dim şu anda 67.0

ben de bu sabahki kilomu yazayım.

62,9 , sadece 100 gram gitti bu hafta.

akşamları yenilen 1 tanecik şöbiyet, ara sıra içilen 1 kutucuk asitli içecek ve kızartmalar ancak bu kadar acımasız olabilireyvahedigeldismile

Ramazanın ilk başındaki gibi iftarı 2 parçaya bölme tekniğini de pek uygulamadım, bir defada oturup her şeyden yedim kalktım, sonuç sadece 100 grambilmiyorumkismile

selam kızlar

bende bu hafta yarım kilo vermişim şükür. moralim yerine geldi veremiyorum diye üzülüyodum 500g gitti a.s

kızlar bende polikistikover sendromu var dolayısıyla doğum kontrol hapı kulanıyorum. vicududum kilo almaya elverişli hale geliyo ama istikrarla almayıp arada kilo versemde benim için umut verici

s.a kızlar nete giremiyorum ve ramazanda diyette yapamıyorum ramazan bitimine kadar izin almak istiyorum yapamıyorum Çok üzgünüm çoookaz yiyince gün içi yoğunum başağrım halsizligim oluyor.Tartılmadımda kg aldım çünki olurmu canlar çıkmak istemiyorum ama olamz böyle çık dersenizde yapabilecegim birşey yok üzgünüm:a015:

tamam canım seni izne ayırıyoruz sakın kilo alıp dönme klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…