• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yediklerim

İftar:2,5 bardak su,3/4 hurma
2 orta dilim karpuz
-------- burda ara vermem gerekiyordu ama vermedim malesef
1 dolu tabak tas kebabı
1,5 ince dilim ekmek
1/3 patlıcan salatası (yoğurtlu)
1adet fırında az yağlakızartılmış biber
yarım bardak çamlıca light gazoz

1-2 saat sonra: 3 top dondurma
1 limonlu soda
su

sahur: 1 tavuk nuget
yarım patlıcandan yapılmış yoğurtlu patlıcan salatası
1-2 çatal domates, salatalık
çok az peynir
15-20 tane üzüm
yarım bardak çay
2-3 bardak su

selam kızlar ben ilaç kullandığım için oruç tutamıyorum.
sabah sadece 1 bardak süt içtim.3-4 gündür çok sıkı diyetteyim.cuma günü baya kilo vermiş olmam gerekiyor.çünkü adet şişkinliğimde gitti.

bende oruç tutamıyorum günde en az 2-2,5 litre su imeye çalışıyorum ve saat 20.00 dan sonra birşey yememeye başladım çok acıksamda yemiyorum meyve suyu ( taze ) içiyorum

sırnaşık şey ablasini espiyonlamissırnaşık şey gel bakem sen hhiiccii ben bu takimin eski uyesiyim guzelim aksama kadar sabret tadsiz tutsuz yielim arkasinda 800 kalorilik tatlilar yielim kötükedihüso olmazki tum yaptigin emekler bosa cikiyo iste tatli canin istedigi zaman bi tarif verem ben sana belki biliyorsun ama ben yine de yazayim sut suni seker birazda irmik karistir kaynat soguduktan sonra canin tatli istedigi zaman cok olmamak sartiyla affiyetle yersin aksama kadar yaptiklarin bosa cikmaz opuyorumnanaktan

hakikaten yaaa sen ne zaman girdin de beni ispiyonladın alsanaalsanasmile elimde olmayan sebeplerden dolayı nete giremedim. yeni görüyorum bunu maalesef kaydirigubbakcemile tarif için teşekkür ederim :))) ama kilo verdim yine de çok şükür :))))

merhabalar kızlar elimde olmayan sebebplerden dolayı 3 gündür nete giremiyorum ama yediklerime dikkat ettim merak etmeyin hatta kilo bile verdim en son 200 gr almıştım ya :(((( o ve daha fazlası gitti :))))

orucu 1 litre suyla açına yemek yemeye yer kalmıo :)))) bu arada forum'u çok durgun gördüm...

aynalar ben sana yardımcı olmayı isterdim ama ben çok iyi değilimdir bu konularda hem de biliosun meslektaşız ben de aynı durumdayım yani :)))))

arkadaşlar başkan yardımcılığı için kimse gönüllü olmak istemiyor mu? ben yakında göreve başlıyacam. tayinim yeni olduğu için ev işi, internet bağlatmak filan ben uzun bir süre uğrayamayacam buraya. o yüzden biriniz takım kaptanlığını üstlenmeli. eğer kimse olmazsa takımı geçici bir süreliğine kapatmak zorunda kalırız.

dün yediklerim
sabah 1 bardak süt
saat 11:00'de 1 şeftali
saat 14:00'da 2 dilim kepek ekmeği -peynir
saat 17:00'da 1 elma
akşam 1 bardak ayran

arkadaşlar başkan yardımcılığı için kimse gönüllü olmak istemiyor mu? ben yakında göreve başlıyacam. tayinim yeni olduğu için ev işi, internet bağlatmak filan ben uzun bir süre uğrayamayacam buraya. o yüzden biriniz takım kaptanlığını üstlenmeli. eğer kimse olmazsa takımı geçici bir süreliğine kapatmak zorunda kalırız.

ben kilo bildirimi işini üstlenebilirdim ama cuma mesai bitimine kadar interneti kullanabiliyorum, eve internet bağlatmadık.
Takımın durgunluğu paylaşımların azlığını da göz önünde bulundurarak bence takım kısa bir süreliğine kapatılabilir, herkes dinlenir, ödevlerini hatırlar,daha istekli olarak takıma dönerse iyi olur.

kızlar ben grip oldum baya hastayım ama diyete de devam etmeye çalışıyorum.Halsizlik var yatıyorum.Dün yediklerim 1 kase tavuk çorbası Çok az etli bezelye.Birkaç çatal pilav Yine birkaç çatal tavuk.1 adet tulumba tatlısı.2 top dondurma hastayım ama dayanamadım:((( çekirdek(kaçamak) oruç tutamıyorum.malum izinliyim:D:D sahurda 1 bardak yeşil çay.Bugün de 4 gibi 3 tane form bisküvi paket değil :D 1 bardak karışık meyve suyu...
takımın kapatılma konusuna gelince bence kapatılırsa herkes biryere dağılır açıkken paylaşım olmuyor.Ama yine de siz bilirsiniz.

merhabalar kızlar elimde olmayan sebebplerden dolayı 3 gündür nete giremiyorum ama yediklerime dikkat ettim merak etmeyin hatta kilo bile verdim en son 200 gr almıştım ya :(((( o ve daha fazlası gitti :))))

orucu 1 litre suyla açına yemek yemeye yer kalmıo :)))) bu arada forum'u çok durgun gördüm...

aynalar ben sana yardımcı olmayı isterdim ama ben çok iyi değilimdir bu konularda hem de biliosun meslektaşız ben de aynı durumdayım yani :)))))

hadi bakalim goster cadi:kedi: kardesine nasil kilo verilirmisalkisalkisalkis

arkadaşlar cuma günü liste düzenleyip bildirim yapacak kimse mi yok ya

ufff asli bende yardim edemem ki ya islerim cok yogun evde olmuyom gunduzleri tuhhh biri yapsin diyce ama kimsede musait degil takimi kapaip sonra acma ihtimali varsa oyle yap olmasa baska care yok ... kiz sen niye msn gelmiyon hicalsanaalsanasmile

cuma öğleye kadar bildirimler tamamlanacaksa ben de öğleden sonra sonuçları toplarlayıp gönderebilirim. Yalnız bu hesapları tek tek mi yapıyorsun yoksa ekcell de bir form hazırladınız mı?

merhaba arkadaşlar benim bu takıma girmemdeki amaç daha çok motive olmaktı ama hiç bir mesajıma cevap alamıyorum.ben takımdan ayrılmak istiyorum.ne olur kusura bakmayın insan burda bir arkadaşlık arıyo destek bekliyo ben bunları göremedim.kadınlar kulubunde girdiğim diğer topiklerde mutlaka bir ilgi veya bir yardımcı olma isteği var.ben bunu burda göremedim.sizlere sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.:gitme:

cuma öğleye kadar bildirimler tamamlanacaksa ben de öğleden sonra sonuçları toplarlayıp gönderebilirim. Yalnız bu hesapları tek tek mi yapıyorsun yoksa ekcell de bir form hazırladınız mı?

bildirimler saat 16.00 ya kadar yapılmalı. herkes erkenden yazar kilolarını sende öğleye kadar bildirimi yaparsın canım. ben hesapları tek tek yapıyorum. excelde yapan var ama onu bilmiyorum. ben yardımcı olurum sana nasıl olacak konusunda.

mesela geçen haftanın tablosu aşağıda üzerine yazdım

1. ilk önce başlangıç yani geçen haftanın kilosu yazılır
2. sonra bu hafatki kilo yazılır
3. 3. sırada geçen hafta ile bu hafta arasındaki kilo farkı yazılır. eğer bu hafta kilo alınmışsa fark eksi (-) olarak yazılır.
4. son olarak yüzde yazılır.

yüzde nasıl hesaplanır; geçen hafta ile bu hafta arasındaki fark ( yani verilen kilo ya da alınan kilo ) 100 ile çarpılır. çıkan sonuç başlangıç kiloya ( geçen haftaki kiloya ) bölünür.
çıkan sonuç bizim yüzdemizdir. eğer farkımız eksi ise yüzdede eksi olur.
mesela benim geçen haftaki farkım -1.0 dı. 1 kilo aldığım için. -1.0 *100/ 106,0= - 0,94...

bi de çıkan yüzdelikte virgülden sonraki 5 ve üzeri önündeki sayıyı bir üst sayıya tamamlar biliyorsundur. örneğin benim yüzdem -0,947 olsaydı 7 sayısı önündeki 4 ü bir üst sayıya tamamlayacaktı 4 yerine 5 olacaktı. o zaman benim yüzdem - 0,95 olacaktı.
bütün üyelerin hepsinin yüzdeleri böyle bulunacak.

daha sonra toplam kilolar yazılacak.

yukardaki şekilde gösterdiğim gibi
1. sırada bütün üyelerin geçen haftaki kiloları toplanıp yazılacak
2. sırada bütün üyelerin bu haftaki kiloları toplanıp yazılacak
3. sırada aradaki fark yazılacak
4. sırada takımın yüzdeliği yazılacak

eğer biri izne ayrılmak istiyorsa ya da takımdan ayrılmak istiyorsa kilosu yazılır sadece ama bu kilo geçen hafta ki kilosu olmalı mesela ben 107 idim geçen hafta bu hafta ayrılmak istiyorum ama 106 kiloya düştüm listeye yazarken 106 diye yazamazsın çünkü geçen haftaki listede benim en son 107 olduğum yazılı o zaman sana bu bir kilo nerde diyecekler
eğer yeni kilomu yazmak istiyorsan sanki bu haftada listedeyim gibi geçen hafta 107, bu hafta 106 yazıp yüzdeliğimi hesaplar listeye koyarsın. gelecek haftaki listede 106 diye yazıp izne ayrıldı yazarsın

izne ayrılan ya da takımdan ayrılan kişinin kilosu toplam kiloya eklenmez. sadece listede yer alır son kilosu ve yanına izne mi ayrıldı, takımdan mı ayrıldı yazılır.
mesela tabloda göreceksin lazgülünün sadece ayrıldığı kilosunu yazdım ve bu kilosunu toplam kiloya eklemedim.

izne ayrılan kişiyi bu hafta listede belirttin gelecek hafta o kişiyi listeye artık almayacaksın. izinden dönene kadar bir daha listede adı olmayacak.

yeni üye takıma alacaksan hemen kilosunu kaydet o başlangıç kilosu yani listedeki geçen hafatki kilosu olacak. yeni üye listeye ilk girdiği zaman yeni üye diye belirteceksin.

liste böyle hazırlanıp her cuma saat 16 ya kadar CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanına bildirim yapacaksın.

anlamadığın bir yer var mı canım anlatayım. inş anlatabilmişimdir

merhaba arkadaşlar benim bu takıma girmemdeki amaç daha çok motive olmaktı ama hiç bir mesajıma cevap alamıyorum.ben takımdan ayrılmak istiyorum.ne olur kusura bakmayın insan burda bir arkadaşlık arıyo destek bekliyo ben bunları göremedim.kadınlar kulubunde girdiğim diğer topiklerde mutlaka bir ilgi veya bir yardımcı olma isteği var.ben bunu burda göremedim.sizlere sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.:gitme:

canım haklısın ama şuan tatil ve ramazan. az kaldı bitmesine. yaz tatili bitince diğer arkadaşlarda gelecek ve canlanacak. biraz daha sabredersen istediğin olur. ama yinede sen bilirsin

TAKIMDA OLANLAR

aynalar
S2000 izinli
Sebay evinde net yok tatil bitince gelir
haysem
mushu
pinkcat87
elifezgi
hhiiccii
cerensesil takımdan ayrılmak istiyor

Devamlı zayıflama takımına girmek isteyenlerin topiğine bakıyorum yeni üyeler bulmak için ama kimse yazmıyor. Ramazan olduğu için kimse şuan ilgilenmiyor. Bayramdan sonra buralar canlanacak. Bayrama kadar böyle idare edeceğiz arkadaşlar. Yazın hep böyle oluyor malesef.

Artık yaptırımlar yapmalıyız. Başta ben olmak üzere kendimize gelmek için; mesela

1. Haber vermeden paylaşımda bulunmayanlara ne ceza verelim? Bunu kaç kere tekrarlarsa diskalifiye edelim?
2. Kilo vermeyenlere ne ceza verelim? Bunu kaç kere tekrarlarsa diskalifiye edelim?
3. Zamanında kilo bildirimi yapmayana ne ceza verelim? Bunu kaç kere tekrarlarsa diskalifiye edelim?

bunlara karara bağlayıp uygulayalım

ufff asli bende yardim edemem ki ya islerim cok yogun evde olmuyom gunduzleri tuhhh biri yapsin diyce ama kimsede musait degil takimi kapaip sonra acma ihtimali varsa oyle yap olmasa baska care yok ... kiz sen niye msn gelmiyon hicalsanaalsanasmile

geleceğim canım ama bir müsait olamadım ki mafoldumben

tamam aynalar, anladım gibi, geçen haftanın bildiriminden yukarıdaki kişlerin önceki klosunu da bulurum,

Arkadaşlar öğlen saat 12,30 a kadar bildirimlerinizi yaparsanız iyi olur...

tamam aynalar, anladım gibi, geçen haftanın bildiriminden yukarıdaki kişlerin önceki klosunu da bulurum,

Arkadaşlar öğlen saat 12,30 a kadar bildirimlerinizi yaparsanız iyi olur...

tamam canım istersen yarın ki listeyi sen hazırla bakalım bi, olur mu. bende senin kaptan yardımcısı olduğunu bildiriyim.

Back