• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar
sahur: bir dilim ekmek,iki kaşık kadar menemen,zeytin,peynir,domates,2 tane biber dolması
3bardak su

iftar:bir kase çorba,iki kaşık patlıcan oturtma,iki kaşık taze fasulye,salata,1 litre su
yarım kase sütlaç,4 tane tulumba tatlısı:)

bugün
sahur:bir haşlama yumurta,yarım yufka,domates,2 bardak çay,6 zeytin

iftar:mercimek çorbası,taze fasulye,pilav,salata var menüde hepsinden birer kepçe yerim bide sütlaç var
yarın kilo bildirimini yapıp gönderirim hoççakalınnn..

Dün iftarda;
Bir kase yayla çorbası
Çok azcık bamya yemeği
Azcık pilav yine azcık fırında patates ve köfte
4 tane sarma
1 tane sigara böreği
2.5 tane baklava

Birkaç saat sonra dondurma...:olmaz:
(Çok fazla yemişim ama iftara davetliydik inanın en az yiyebileceğim şekilde yedim)

Sahurda;
Sahurda bizim buralarda simit gibi birşey yapılıyor.Böyle ekmek gibi birşeyi dilim dilim kesiyoruz içine peynir koyup yumurtayla kızartıoz ağır oluyor baya..Ben sadece küçücük bir dilim yedim..

Bugün iftarda;
Çorba tavuk ve pilav var.
Pilav azcık yerim
Çorba bir kase
Tavuk normal yerim:):)

Kızlar bu aralar giremedim pek malum iftarlar hepsi üstüste geldibilmiyorumkismile

evet gelsin bildirimler:3:

canım sen öğleye kadar yapcan ya bildirimi kimsenin haberi yok belki daha sonra gelip bildirim yapacak olanlar olur. eğer sen öğleden sonra bildirim yapamayacaksan bugün listeyi ben hazırlıyım gelecek hafta söyleriz herkese önceden erken bildirim yaparlar, gelecek hafta sen hazırlarsın listeyi. eğer saat 16 ya kadar hazırlarım diyorsan sen hazırla, yok işim var diyorsan ben hazırlarım sende kilonu söyle o zaman canım.

14. TAKIM 170. ETAP

aynalar ( 107,0 / 107,0 / 0,0 / 0,00 %)
sebay ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 % )
haysem ( 72,0 / 72,0 / 0,0 / 0,00 % )
mushu ( 82,4 / 82,4 / 0,0 / 0,00 % )
pinkcat87 ( 77,0 / 76,0 / 1,0 / 1,30 % )
elifezgi ( 64,1 / 63,0 / 1,1 / 1,72 % )
hhiiccii ( 67,8 / 67,2 / 0,6 / 0,90 % )
cerensesil ( 110,0 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 533,3 / 530,6 / 2,7 / 0,51 % )

tamam canım yaparım ben
seni tebrik edrm
seni gördükçe motive oluyorum ama sonra geçiyo :roflol:

olur böyle motivasyon ayarsızlıkları:tomato::roflol:

sabredince düzeliyor ama. bak ben buraya gelene kadar ayda 1 kilo veriyordum buraya geldikten sonra diyete daha mı sıkı msarıldım ne haftada 1er birer gitti hep.hihoyyyt

olur böyle motivasyon ayarsızlıkları:tomato::roflol:

sabredince düzeliyor ama. bak ben buraya gelene kadar ayda 1 kilo veriyordum buraya geldikten sonra diyete daha mı sıkı msarıldım ne haftada 1er birer gitti hep.hihoyyyt

hepsi gider inş canım bende yavaş yavaş motive oldum ya ama ramazanda yapamam bunu biliyorum ben bayramdan sonra asılacam inş diyete

Kızlar biz bugün yine iftara davetliydik:bbo: Bitti sanırım davetler yani inşallah:Saruboceq:

Dün sahurda yediklerim
1 tane küçük patates köfte
4 küçücük lokma simit:(
1 tane haşlanmış yumurta
1 parçacık 1 dilim bile değil karpuz:D
1 bardak yeşil çay

Bugün iftarda;

1 kase mercimek çorbası
1 tane sigara böreği
1 kaşık yoğurtlu kırmızı lahana salatası
Azcık barbunya yemeği
2 yemek kaşığı makarna
1 but yanında 2 dilim patates ile(kızartma değil)

bir saat sonra çilekli soda
sodadan bir saat sonra da karışık dondurma:(:(

Sizler napıyorsunuz kızlar nasıl gidiyor bakalım bu haftaki yüzdeliğimiz iyi gibi sonuclara bakamadım açıklanmıştır herhalde birazdan bakıcam çok merak ettim..
Hepinize iyi sahurlar canlarımmmolumunekankayizsmile

6. olmuşuz fena değil bu hafta çok çalışmamız gerek kızlar çok dikkatli olalım ben yavaş yavaş zıplamalara başlayacağım sanırım:):)

kızlar ben geldimmm
dünki menü

sahur: 1 börek, çay, 5 zeytin, domates, peynir
bu arada saat 2 gibi 1 kase sütlaç yemiştim :))))

iftar: 1 kase çorba, 1 kepçe patates yemeği ve 4 yemek kaşığı pilav, salata, tatlı olarak 2 dilim kavun
20 dk kadar yürüyüş
akşam çaya davetliydik 5-6 tane bisküvi yedim, 10-12 tane üzüm

bugün ki sahurda da yine 1 tane börek, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, biraz peynir, maydonoz

iftara davetliyiz menüyü bilmiyorum henüz yarın yazarım :))))

Bendeniz 1. takım cuma zayıflaması üyelerindenim, bogazımı tutamadıgım ve kks ( kıcını kaldıramama sendromuna) yakalandığım için kaptanım tarafından tüm diyet gruplarına itiraf etme cezası almış bulunmaktayım, bilginize...:kedi:

slm herkese nasılsınız
bayram bir geçseydi benim hayatımda düzene girerdi

valla bayram geçseydi ve ben evden ve annemin o güzel yemeklerini yemekten bi sıyrılabilseydim durum çok daha farklı olurdu :)))))

okula yürüyerek gider gelirdim, akşam arkadaşlarla yürüyüşe çıkardım, yemeklerime daha dikkat ederdim. gerçi ne kaldı tatilin bitmesine bitti bile :(((

Back