- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.941
sırnaşık şey ablasini espiyonlamissırnaşık şey gel bakem sen hhiiccii ben bu takimin eski uyesiyim guzelim aksama kadar sabret tadsiz tutsuz yielim arkasinda 800 kalorilik tatlilar yielim kötükedihüso olmazki tum yaptigin emekler bosa cikiyo iste tatli canin istedigi zaman bi tarif verem ben sana belki biliyorsun ama ben yine de yazayim sut suni seker birazda irmik karistir kaynat soguduktan sonra canin tatli istedigi zaman cok olmamak sartiyla affiyetle yersin aksama kadar yaptiklarin bosa cikmaz opuyorumnanaktan
arkadaşlar başkan yardımcılığı için kimse gönüllü olmak istemiyor mu? ben yakında göreve başlıyacam. tayinim yeni olduğu için ev işi, internet bağlatmak filan ben uzun bir süre uğrayamayacam buraya. o yüzden biriniz takım kaptanlığını üstlenmeli. eğer kimse olmazsa takımı geçici bir süreliğine kapatmak zorunda kalırız.
merhabalar kızlar elimde olmayan sebebplerden dolayı 3 gündür nete giremiyorum ama yediklerime dikkat ettim merak etmeyin hatta kilo bile verdim en son 200 gr almıştım ya((( o ve daha fazlası gitti :))))
orucu 1 litre suyla açına yemek yemeye yer kalmıo :)))) bu arada forum'u çok durgun gördüm...
aynalar ben sana yardımcı olmayı isterdim ama ben çok iyi değilimdir bu konularda hem de biliosun meslektaşız ben de aynı durumdayım yani :)))))
arkadaşlar cuma günü liste düzenleyip bildirim yapacak kimse mi yok ya
cuma öğleye kadar bildirimler tamamlanacaksa ben de öğleden sonra sonuçları toplarlayıp gönderebilirim. Yalnız bu hesapları tek tek mi yapıyorsun yoksa ekcell de bir form hazırladınız mı?
merhaba arkadaşlar benim bu takıma girmemdeki amaç daha çok motive olmaktı ama hiç bir mesajıma cevap alamıyorum.ben takımdan ayrılmak istiyorum.ne olur kusura bakmayın insan burda bir arkadaşlık arıyo destek bekliyo ben bunları göremedim.kadınlar kulubunde girdiğim diğer topiklerde mutlaka bir ilgi veya bir yardımcı olma isteği var.ben bunu burda göremedim.sizlere sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.:gitme:
ufff asli bende yardim edemem ki ya islerim cok yogun evde olmuyom gunduzleri tuhhh biri yapsin diyce ama kimsede musait degil takimi kapaip sonra acma ihtimali varsa oyle yap olmasa baska care yok ... kiz sen niye msn gelmiyon hicalsanaalsanasmile
tamam aynalar, anladım gibi, geçen haftanın bildiriminden yukarıdaki kişlerin önceki klosunu da bulurum,
Arkadaşlar öğlen saat 12,30 a kadar bildirimlerinizi yaparsanız iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?