- Konu Sahibi Pinarbartu
- #18.901
hoşbulduk canım evet inşallah hep birlikte zayıflıycaz
hoşgeldin aramıza. evet hepimiz de zayıflıycaz birbirimize destek olarak......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk canım evet inşallah hep birlikte zayıflıycaz
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.sğolsun aynalar beni davet etti.
hoşbulduk canım.boyum 1.70 17 yaşında sporu bırakana kadar 57 kiloydum.23 yaşında evlendim evlendiğimde 73 kiloydum.evlendikten sonraki 6 ay içinde 30 kilo daha aldım ve hipo troit hastası olduğumu öğrendim.103 kiloyla hamile kaldım ve 122 kiloyla doğum yaptım.şu anda 110 kiloyum ve kendimden nefret ediyorum.klava:
ay kızlar şimdi tartıldım 77 gitgeller yaşıyor kilom 78 zorluyo ama 77 azimle onu ezmeye çalışıyor.
merhaba kızlar ben sahurda 3 dilim börek, 1 domates, 1 bardak çay, 2 zeytin 2 çatal çikolata :))) bende aynen alabildiğine suuu :)))
bu arada ben nete giremedim 2 gün evde değildim misafirlikteydim eee misafir olunca da yemek yememek olmuo biraz kaçırdım o yüzden ama dikkatli olucam :teytey:
Ben bugün pek birşey hissetmedim açıkçası.Dışarı pek çıkmadım bi çıkıyım dedim markete gittim.Yakındakini tercih etmedim diğer markete gittim yürümüş olmak için ama ne sıcaktı o ya giderken birşey değil de dönüşte elimde yüklerle çok fena terledm ve susadım.neyse ki şu an normale döndüm:) bakalım kolay benim için şu anlık.açlığa da alıştığım içindir belki ama susuzluk var birazcık:) düşünmemeye çalışıyorum film falan izliyorum.en kolayı böyle oluyor:)
ben de bir hata yaptım işte aslıcım dışarı çıktım:S Cumaya kadar nasıl sabredicem bennn
ben de bir hata yaptım işte aslıcım dışarı çıktım:S Cumaya kadar nasıl sabredicem bennn
edersin canım delikafadulden
herkese iyi sabahlar
Aynalar canım 400g vermişim inşallah su kaybı değildir. Bu gün anemlere gidiyorum bir hafta ordayım ordanda fırsat buldukça girmeye çalışırım .
sahur patates salatası ayran bol su. patates salatasını haşlanmış patates, taze soğan, haşlanmış yumurta ,marul... ile yaptım
ramazan sonrası kpss ye çalışmaya başlıcam bakalım sınavda neler yapıcaz herşeyi unutmuşum. cocukları büyüttük küçük olan 1,5 yaşında büyük olanda 3 yaşını geçti zamanı geldi artık çalışmak için
tebrik ederim,yola devamBen de 77 olmuşum yaşasınn:):)
kilo bildirimi yapmayanlar var daha
tebrik ederim,yola devam