• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben bugün pek birşey hissetmedim açıkçası.Dışarı pek çıkmadım bi çıkıyım dedim markete gittim.Yakındakini tercih etmedim diğer markete gittim yürümüş olmak için ama ne sıcaktı o ya giderken birşey değil de dönüşte elimde yüklerle çok fena terledm ve susadım.neyse ki şu an normale döndüm:) bakalım kolay benim için şu anlık.açlığa da alıştığım içindir belki ama susuzluk var birazcık:) düşünmemeye çalışıyorum film falan izliyorum.en kolayı böyle oluyor:)

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.sğolsun aynalar beni davet etti.

canım hoşgeldin aramıza olumunekankayizsmile

hoşbulduk canım.boyum 1.70 17 yaşında sporu bırakana kadar 57 kiloydum.23 yaşında evlendim evlendiğimde 73 kiloydum.evlendikten sonraki 6 ay içinde 30 kilo daha aldım ve hipo troit hastası olduğumu öğrendim.103 kiloyla hamile kaldım ve 122 kiloyla doğum yaptım.şu anda 110 kiloyum ve kendimden nefret ediyorum.:oklava:

beterin beteri var güzelim. ende boy var bende oda yok benim durum daha kötü. bi de ben evde de kaldım delikafadulden

ay kızlar şimdi tartıldım 77:D gitgeller yaşıyor kilom 78 zorluyo ama 77 azimle onu ezmeye çalışıyor.:D

dakkada bir tartırma canım yasaklıyorum sana cumaya kadar tartılmayacaksın :olmaz:

merhaba kızlar ben sahurda 3 dilim börek, 1 domates, 1 bardak çay, 2 zeytin 2 çatal çikolata :))) bende aynen alabildiğine suuu :)))

bu arada ben nete giremedim 2 gün evde değildim misafirlikteydim eee misafir olunca da yemek yememek olmuo biraz kaçırdım o yüzden ama dikkatli olucam :teytey:

hımm misafir kabul etmeyelim bence daha iyi sempatiksalakcinni

Ben bugün pek birşey hissetmedim açıkçası.Dışarı pek çıkmadım bi çıkıyım dedim markete gittim.Yakındakini tercih etmedim diğer markete gittim yürümüş olmak için ama ne sıcaktı o ya giderken birşey değil de dönüşte elimde yüklerle çok fena terledm ve susadım.neyse ki şu an normale döndüm:) bakalım kolay benim için şu anlık.açlığa da alıştığım içindir belki ama susuzluk var birazcık:) düşünmemeye çalışıyorum film falan izliyorum.en kolayı böyle oluyor:)

allaha şükürler olun şuana kadar bende bişey hissetmedim böylede devam eder ama ben bu havada dışarı asla çıkmam :1no2:

ben de bir hata yaptım işte aslıcım dışarı çıktım:S Cumaya kadar nasıl sabredicem bennn:D:D

tartılmadım daha:)
Dün iftarda bir yemek kaşığı pilav ve biraz da tavuk yedim.Sonra bir tane şeftali yedim.İlerleyen saatlerde de soda içtim.Bugün sahurda ise bir küçük dilim börek bir haşlanmış yumurta iki ince dilim salam çok az salatalık yine çok az peynir ve 2 bardak yeşil çay içtim.Su yine alabildiğine:)))) Bakalım yarın kaç kilo çıkıcam ya 78 ya da 77:)))

aynalar ben aranızdan ayrılmak istiyorum,fazla paylaşımda bulunamıyorum cünkü......
destekleriniz icin teşekkür ederim......
ara sıra uğrar kim kilo vermiş diye bakınırım....

edersin canım delikafadulden

olumunekankayizsmileslm kaptan nasilsin bakem diycem ama sende hala degisen bisey yok:sinifsinif: kimse sana :oklava: gostermemis biz gideli azmin nerede kaldi senin goster neler basarabilirsin ama takimi ayakta tutmusun kapanmamiszemuszemus supersin anlat bakalim gorusmeyeli neler yaptin....... ben turkiyeden yeni geldim sayilir izin biti gelirken hediye olarak kilo getirdim:1ninca: su an 85 oldum yine-tatlicadiarzu- cok kotuuuuuuuuu oructa basladi kismetse oructan sonra tekrar basliycam oructa imkansiz dikkat etmek bence (tabi)bu rada aklimda kalan tum eski takimin uyelerini 1.75 ablama eski cadi kaptani neslihana kacak hemsom tugbaya (insallah kulaklati cinlarda ugrar) haysem ablaya destinam ay birde bucurumuz vardi neydi adi ha tamam domination du heralde hepinizi opuyom kizlar birde yeni uyelerimize hepinize kolay gelsin kizlar bayanssulusmilebayanssulusmile

herkese iyi sabahlar

Aynalar canım 400g vermişim inşallah su kaybı değildir. Bu gün anemlere gidiyorum bir hafta ordayım ordanda fırsat buldukça girmeye çalışırım .

sahur patates salatası ayran bol su. patates salatasını haşlanmış patates, taze soğan, haşlanmış yumurta ,marul... ile yaptım

ramazan sonrası kpss ye çalışmaya başlıcam bakalım sınavda neler yapıcaz herşeyi unutmuşum. cocukları büyüttük küçük olan 1,5 yaşında büyük olanda 3 yaşını geçti zamanı geldi artık çalışmak için

herkese iyi sabahlar

Aynalar canım 400g vermişim inşallah su kaybı değildir. Bu gün anemlere gidiyorum bir hafta ordayım ordanda fırsat buldukça girmeye çalışırım .

sahur patates salatası ayran bol su. patates salatasını haşlanmış patates, taze soğan, haşlanmış yumurta ,marul... ile yaptım

ramazan sonrası kpss ye çalışmaya başlıcam bakalım sınavda neler yapıcaz herşeyi unutmuşum. cocukları büyüttük küçük olan 1,5 yaşında büyük olanda 3 yaşını geçti zamanı geldi artık çalışmak için

Kolay gelsin sana. sana iyi çalışmalar.

ben de 65.0'dan 64.1'e düşmüşüm, 900 gram inşallah, tabi ben de su değildir diye dua ediyorum:)

işyerindeyim ancak fırsat buldum.bende değişen bişey yok yani 110 zaten aranıza katılalı 2 gün oluyo inşallah haftaya süper olacak

kilo bildirimi yapmayanlar var daha :kızgın:

kaptan uyuyup kalmışım.. nasıl kalktığımı bilemedim hemen baskülün üzerine çıktım kaydirigubbakcemile3 ben maalesef sadece diyete başladığım ilk kilomdan 200 gram eksiğim 67.8 umarım geç olmamıştır kilo bildirimi. bu arada ramazanda diyet çok zor yaaa :2:

14. TAKIM 169. ETAP

aynalar ( 106,0 / 107,0 / -1,0 / -0,94 %)bilmiyorumkismile mafoldumben
sebay ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 % )
lazgulu83 ( 84,6 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
haysem ( 72,0 / 72,0 / 0,0 / 0,00 % )
mushu ( 82,8 / 82,4 / 0,4 / 0,50 % )
pinkcat87 ( 78,0 / 77,0 / 1,0 / 1,30 % )
elifezgi ( 65,0 / 64,1 / 0,9 / 1,40 % )
hhiiccii ( 67,6 / 67,8 / -0,2 / -0,30 % )
cerensesil ( 110,0 / 110,0 / 0,0 / 0,00 % ) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 644,4 / 643,3 / 1,1 / 0,17 % )

kızlar kusura bakmayın üzür dilerim ya geç kaldım hatta sabah aklımdaydı mukabeleye gittim geldim unuttum ben kilo veremedim reglim bide 72 den fazla çıktım aynı yazarmısınız beni

Back