• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar dördüncü olmuşuz haftaya inşallah dereceye gireriz ha gayret:D:D

ben kendimi toplasam birinci bilem oluruz delikafadulden

bu arada kızlar aranızdan birinin yardımcım olmanızı istiyorum ben olmadığım zaman listeyi hazırlayıp, bildirim yapmalı. 1 eylülde göreve başlıyacam, yeni atandığım için ev işini halletmem lazım. internet bağlanması filan zaman alacak. o aralar takımla ilgilenen biri olmalı. kim gönüllü bu işe :uhm:

merhaba kızlar ben ilaç kullandığım için oruç tutamıyorum.
artık kesin kararlıyım vericem bu kiloları
bügün sabah 7:30'da iki bardak su içtim.
8:00'da 1 bardak lıyt süt içtim.
10:30'da iş yerinde kepek ekmekli peynirli sandwic yedim.

mrb kızlar 2.takımdan slmlarr 4.olmuşsunuz tbrkler hhiiccii varya o benim ablam o gayret ediyo ama tatlıya dayanamıyo ramazan olduğu için onla bi konuşunlülülülülülü

canım ben yardımcı olurdum fakat ramazandan sonra geç kalmış bir tatil yapmayı düşünüyorum.bir de formasyon işi falan daha hiçbirşey belli değil ondan birşey diyemiyorum.daha çok vakit geçirebilecek arkadaşlar varsa onlar olsun yoksa ben de olabilirim ama ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum açıkçası...

kızlar size bişey sorucam.Ben dün tartıldığımda 77 dim.Bugün bir tartılıyım dedim 75.5 çıktım şok oldum.bir günde 1.5 kilo nereye gitti:S

mrb kızlar 2.takımdan slmlarr 4.olmuşsunuz tbrkler hhiiccii varya o benim ablam o gayret ediyo ama tatlıya dayanamıyo ramazan olduğu için onla bi konuşunlülülülülülü

sırnaşık şey ablasini espiyonlamissırnaşık şey gel bakem sen hhiiccii ben bu takimin eski uyesiyim guzelim aksama kadar sabret tadsiz tutsuz yielim arkasinda 800 kalorilik tatlilar yielim kötükedihüso olmazki tum yaptigin emekler bosa cikiyo iste tatli canin istedigi zaman bi tarif verem ben sana belki biliyorsun ama ben yine de yazayim sut suni seker birazda irmik karistir kaynat soguduktan sonra canin tatli istedigi zaman cok olmamak sartiyla affiyetle yersin aksama kadar yaptiklarin bosa cikmaz opuyorumnanaktan

kızlar size bişey sorucam.Ben dün tartıldığımda 77 dim.Bugün bir tartılıyım dedim 75.5 çıktım şok oldum.bir günde 1.5 kilo nereye gitti:S

kaydirigubbakcemile sana kac kere soylediler her gun tartilma diye iste bu yuzden vucut oyle bir anda verir iste kilo cok normal sen haftada bir kere tartil guzel sonuclar alacaksin cok azimlisin:sm_cool:

merhaba kızlar ben ilaç kullandığım için oruç tutamıyorum.
artık kesin kararlıyım vericem bu kiloları
bügün sabah 7:30'da iki bardak su içtim.
8:00'da 1 bardak lıyt süt içtim.
10:30'da iş yerinde kepek ekmekli peynirli sandwic yedim.

benim bildigim ve duydugum rej:kahve:im yaparken ligt sut degildi tam yagli sut kulanmak internete bi aractir istersen

kaydirigubbakcemile sana kac kere soylediler her gun tartilma diye iste bu yuzden vucut oyle bir anda verir iste kilo cok normal sen haftada bir kere tartil guzel sonuclar alacaksin cok azimlisin:sm_cool:

Zaten sonradan pişman oldum tartıldığıma:D cuma günü tartılcam.bir daha tartılırsam ceza vercem kendime:D:D

eylülcem ben berbat durumdayım mafoldumben

a.s. ne oldu asli sakin ayni mesele kurtulamadim deme cok kizarim:1ninca: geceleri acik oluyo msn cogu zaman ama sen denkelmedin bu gunlerde geceleri derken bu saatlerde iste erken kalktigim icin fazla takilamiyom bi ara gelde konusalim birde yeni tasinacagin yerde ev tl olursa mutlaka gonder okmiolumunekankayizsmile

14 takim cok az katilim oluyo paylasma olmayinca tadi tuzu olmaz takimin mutlaka gelin paylasimda bulunu zaten kuralarin biride bu tamam oruc basladi herkez sunuyoooooooo ama yinede issiz birakmayin takimi:hulya:

Haftasonu yediklerimi yazayım:

Cumartesi; malzemelrimizi alıp iftarda pikniğe gittik
19:30: 1 tabak bezelyeli pilav
yarım bardak ayran
1 limonlu soda
2 büyük dilim karpuz
1 gofret
yarım kase cips:1ninca:

21:00: yarım tabak pilav

Sahur: Kıymalı, domatesli yumurta
3 dilim ekmek
1 dilim karpuz

Pazar iftar:
2 büyük dilim karpuz
1 tabak soslu makarna
yarım kase yoğurtlu semizotu salatası

1 saat sonra: 1 tabak makarna daha:1ninca:
2 dilim baklava:1ninca:
1 yemek kaşığı sütlaç

Sahur::sinifsinif: sahura kalkamadım, iyiki makarnayı baklavayı falan yemişimsempatiksalakcinni, kendimi kötü hissetmiyorum oruçluyum inşallahkaydirigubbakcemile4

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 12- 13 kilo kadar fazlam var :( desteğinizle kilo vermek istiyorum benide aranıza alırmısınız

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 12- 13 kilo kadar fazlam var :( desteğinizle kilo vermek istiyorum benide aranıza alırmısınız

hoş geldin aramıza. takımda yerimiz var tabiki alırız. biraz kendinden bahsetsene. kaç kilosun, hedefin nedir mesela

Birkaç gündür sürekli iftara davetliyiz kızlar.Bu rejimi olumsuz yönde etkiliyor.Pek de uğrayamamama neden oluyor.Bugün yediklerim 1 kase çorba,bir tabak(dolu değil az) etli kuru fasulye,2 yemek kaşığı pilav 1 haşlanmış but 1 küçük biber dolması,1 tane de tulumba tatlısı.Hiç ekmek yemedim.Yemekten bikaç saat sonra da limonlu soda içtim.Bu kadar.Sahurda da bir dilim börek yemiştim.Bugün de sigara böreği var bikaç tane atıştırırım yeşil çayımla:):)

Back