- Konu Sahibi Pinarbartu
- #18.881
cuma yarışmaları sonuçlarını inceledim de 14. takım çok istikrarlı hep 5. veya 6. olmuşkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cuma yarışmaları sonuçlarını inceledim de 14. takım çok istikrarlı hep 5. veya 6. olmuşkaydirigubbakcemile3
benim bu takıma girdiğimde hep ilk üçlerdeydik mafoldumben
ben bir buçuk ayda 13 kilo vermiştim :gitme:
kızlar bugün tartıldım ve 77 kilo olmuş bulunmaktayım çok sevindim cumaya kadar 77 yi korumaya çalışacağım bakalım:)
kızlar bugün tartıldım ve 77 kilo olmuş bulunmaktayım çok sevindim cumaya kadar 77 yi korumaya çalışacağım bakalım:)
hoşgeldin, kendini biraz tanıtı mısın? kaç kilosun, hedefin, nasıl kilo aldın :)merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.sğolsun aynalar beni davet etti.
hoşgeldin, kendini biraz tanıtı mısın? kaç kilosun, hedefin, nasıl kilo aldın :)
Şimdiden iyi paylaşımlar dilerim.
neyse ben bugün sahurda yediklerimi yazayım:) 2 dilim börek bir yarım haşlanmış mısır iki bardak yeşil çay alabildiğine su:) sizler neler yediniz?
hoşbulduk canım.boyum 1.70 17 yaşında sporu bırakana kadar 57 kiloydum.23 yaşında evlendim evlendiğimde 73 kiloydum.evlendikten sonraki 6 ay içinde 30 kilo daha aldım ve hipo troit hastası olduğumu öğrendim.103 kiloyla hamile kaldım ve 122 kiloyla doğum yaptım.şu anda 110 kiloyum ve kendimden nefret ediyorum.klava:
hoşgeldin aramıza cerensesil.İnşallah hep beraber zayıflayacağız.:)
şimdi tartıldım 78 gözüküyor.Bakalım ne olacak gün içinde ama 77 yi gördüm ya bu hafta düşecek sanırım
owwww boyun çok güzel
Zayıflama işine kendini severek başla bence, zayıfladıkça kendini çok daha fazla seveceksin kendini ama şimdi de sevmeyi ihmal etme kendini.
Sonuçta mazeretin çok; hipotroidi kilo almanda çok önemli bir etken ve yeni doğum yapmışsın. Bu mazaretler senin sağlıklı kiloya ulaşmana da engel olmasın.
Yeterki kafana koy, hızlı kilo vericem diye metabolizmanı bozma ve sabır ile diyetine devam et.Hedef kilona eninde sonunda ulaşacaksın Allah'ın izniyle.
Bu forumda onlarca başarı öyküsü var, onları okursan acayip motive olacağını düşünüyorum. en azından ben çok motive oluyorum ve buraya geleli daha istikrarlı kilo veriyorum.
neyse ben bugün sahurda yediklerimi yazayım:) 2 dilim börek bir yarım haşlanmış mısır iki bardak yeşil çay alabildiğine su:) sizler neler yediniz?