• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bugün tartıldım ve 77 kilo olmuş bulunmaktayım çok sevindim cumaya kadar 77 yi korumaya çalışacağım bakalım:)

teşekkür ederim canım ama yemekten sonra 78'dim:D işte gidip gelicek birkaç gün böyle sonra oturcak:)

hoşgeldin, kendini biraz tanıtı mısın? kaç kilosun, hedefin, nasıl kilo aldın :)
Şimdiden iyi paylaşımlar dilerim.

hoşbulduk canım.boyum 1.70 17 yaşında sporu bırakana kadar 57 kiloydum.23 yaşında evlendim evlendiğimde 73 kiloydum.evlendikten sonraki 6 ay içinde 30 kilo daha aldım ve hipo troit hastası olduğumu öğrendim.103 kiloyla hamile kaldım ve 122 kiloyla doğum yaptım.şu anda 110 kiloyum ve kendimden nefret ediyorum.:oklava:

hoşgeldin aramıza cerensesil.İnşallah hep beraber zayıflayacağız.:)
şimdi tartıldım 78 gözüküyor.Bakalım ne olacak gün içinde ama 77 yi gördüm ya bu hafta düşecek sanırım:D

neyse ben bugün sahurda yediklerimi yazayım:) 2 dilim börek bir yarım haşlanmış mısır iki bardak yeşil çay alabildiğine su:) sizler neler yediniz?

neyse ben bugün sahurda yediklerimi yazayım:) 2 dilim börek bir yarım haşlanmış mısır iki bardak yeşil çay alabildiğine su:) sizler neler yediniz?

Ben dün de oruçluydum, Allh kabul etsin, normal insanlardan daha nazlı olduğum için(açlık konusunda) Ramazanın ilk günü en sefil ben görünüyorum hep:) Ben de Ramazan öncesi de 1-2 kaza orucu tuttum.

İftar:1. aşama :oruç açma: 1 -2 bardak su-3 dilim karpuz. yarım dilim peynir.

2. aşama 1 saat sonra mercimek çorbası ekmek ve salata olacaktı ama oğlan uyumak için beni odasına götürdü ben de uyumuşum , kalktığımda saat gece 12ydi.İftar kaynadı anlayacağınız. Ama telafisini yaptık
12'den 3'e kadar sahur yaptık:)

6 kaşık soslu makarna.
Sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, biraz domates ve salatalık yaklaşık 2 dilim ekmek.
Süt ve yoğurdu eksik tükettim, inşallah bu akşam dengeleyeceğim.

Akşama:az yağlı taze fasulye ve ızgara tavuk yapmayı düşünüyorum.

hoşbulduk canım.boyum 1.70 17 yaşında sporu bırakana kadar 57 kiloydum.23 yaşında evlendim evlendiğimde 73 kiloydum.evlendikten sonraki 6 ay içinde 30 kilo daha aldım ve hipo troit hastası olduğumu öğrendim.103 kiloyla hamile kaldım ve 122 kiloyla doğum yaptım.şu anda 110 kiloyum ve kendimden nefret ediyorum.:oklava:

owwww boyun çok güzel:nazar:

Zayıflama işine kendini severek başla bence, zayıfladıkça kendini çok daha fazla seveceksin kendini ama şimdi de sevmeyi ihmal etme kendini.

Sonuçta mazeretin çok; hipotroidi kilo almanda çok önemli bir etken ve yeni doğum yapmışsın. Bu mazaretler senin sağlıklı kiloya ulaşmana da engel olmasın.
Yeterki kafana koy, hızlı kilo vericem diye metabolizmanı bozma ve sabır ile diyetine devam et.Hedef kilona eninde sonunda ulaşacaksın Allah'ın izniyle.

Bu forumda onlarca başarı öyküsü var, onları okursan acayip motive olacağını düşünüyorum. en azından ben çok motive oluyorum ve buraya geleli daha istikrarlı kilo veriyorum.

owwww boyun çok güzel:nazar:

Zayıflama işine kendini severek başla bence, zayıfladıkça kendini çok daha fazla seveceksin kendini ama şimdi de sevmeyi ihmal etme kendini.

Sonuçta mazeretin çok; hipotroidi kilo almanda çok önemli bir etken ve yeni doğum yapmışsın. Bu mazaretler senin sağlıklı kiloya ulaşmana da engel olmasın.
Yeterki kafana koy, hızlı kilo vericem diye metabolizmanı bozma ve sabır ile diyetine devam et.Hedef kilona eninde sonunda ulaşacaksın Allah'ın izniyle.

Bu forumda onlarca başarı öyküsü var, onları okursan acayip motive olacağını düşünüyorum. en azından ben çok motive oluyorum ve buraya geleli daha istikrarlı kilo veriyorum.

bilmiyorum canım ya ben kendimi bir türlü sevemiyorum bu halimle.evet başarı öykülerini okudum ve çok etkilendim o yüzden bir azimle cuma yarışmalarına katılmak istedim.

ay kızlar şimdi tartıldım 77:D gitgeller yaşıyor kilom 78 zorluyo ama 77 azimle onu ezmeye çalışıyor.:D

merhaba kızlar ben sahurda 3 dilim börek, 1 domates, 1 bardak çay, 2 zeytin 2 çatal çikolata :))) bende aynen alabildiğine suuu :)))

bu arada ben nete giremedim 2 gün evde değildim misafirlikteydim eee misafir olunca da yemek yememek olmuo biraz kaçırdım o yüzden ama dikkatli olucam :teytey:

herkese merhaba
bugünü nasıl atlatıcam bakalım susuzluk insanı perişan ediyor. sabah yürüyüşünüde yapmadım fazla su kaybetmek istemedim açıkçası.:1rolleyes:

pinkcat87 tebrik ederim canım opuyorumnanaktan

cerensesil aramıza hoşgeldin a.s.

elifezgi allah kabul etsin canım en iyisini yapmışsın erken başlamakla bende bugün sefil haldeyim susuzluk mahvediyor bir iki güne alışırım gerçi

Back