• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kimse heveslenmesin gelecek hafta ben en çok kilo vereniz olcam ama tabi yüzdeliğe bişey yansımaz kilo fazla olunca bilmiyorumkismile

kimse heveslenmesin gelecek hafta ben en çok kilo vereniz olcam ama tabi yüzdeliğe bişey yansımaz kilo fazla olunca bilmiyorumkismile

laelaelaelaelae
birinci belli kim iknci olacak diye siz aranızda yarışınsempatiksalakcinni

şaka bir yana bu hafta sonu daha dikkatli olmalıyım, benim haftasonlarım hep falsolu, muhakkak birşeyler kaçırıyorum

canım bugün müsli aldım ve az önce afiyetle yedim.Çok karışık geldi bana yalnız:S k-flakes daha güzel çünkü çikolata vardı onda:D

kızlar ben 3. takımdan urbi_seher malum başkanımız ve başkan yardımcımız tatilde bu sürede bize destek olduğu için aynalara teşekkür etmek istiyorum ve ondan birşey daha istemek zorundayım:kedi:
sonuç listesini hazırlama sırası bizdeymiş bu sabah öğrendim hemen yapmaya çalıştım ama renklerde bir problem oldu düzelmiyorda :( nerde hata yaptım ben bir bakarmısınız

bugün sabah sütle müslimi yedim şu ana kadar da 320 kere zpladım.ama dün akşam çok kaçırdım..yarım tabak yayla çorbası 2 ızgara köfte yoğurtlu börülce salatası ve fırında baharatlı patates:S:S hala 78'im ama :D:D bugün yeekte balık var.Hiç ekmek ve aburcuur yemediğim için dengeleniyor sanırım.Bir de akşama kadar çok az şeylerle geçiştiriyorum günü.Akşam da norrmalde yiyecğimden daha az yiyorum aslında:D

kızlarrr ben geldim :)))) tatil 1 haftaydı ben 5 gün dayanabildim son 2 gün diyet gitti valla üzgünüm.... bugün döndüm ve hemen diyete başladım
sabah 1 dilim ekmek 1 domates 1 zeytin biraz da peynir.
ara öğün yapmadım.
öğle : flakes 1 kase
bu arada nete hiç giremedim ve kilo bildirimi yapamadım gelince baskülün üzerine çıkma cesaretini kendimde bulamadım kilo alıp almadığımı bilmiyorum ama aldım galiba :((((((( hoşçakalınnnn

herkese merhaba:3:

sabah 30dk yürüdüm
kahvaltı olarak 1 bardak süt peynir 1dilim ekmek domates ve salatalık
öğle yemeği köfte çorba ve salata hazırladım
akşamda düşünücez artık
umarım bu hafta kilo vermeyi başarırım

bugün sabah 1 kase taze ve kuru meyvelerle hazırlanmış müsli

arada: 3 form bisküvi, 1 dilim peynir, 2 dilim domates-1 biber

Öğlen: diş tedavisi olduğum için bişi yiyemicem:sinifsinif:

Saat 3 gibi : kahvaltılıklardan yemeyi düşünüyorum

6-7 arası : Allah ne verdiysedelikafadulden

kızlarrr ben geldim :)))) tatil 1 haftaydı ben 5 gün dayanabildim son 2 gün diyet gitti valla üzgünüm.... bugün döndüm ve hemen diyete başladım
sabah 1 dilim ekmek 1 domates 1 zeytin biraz da peynir.
ara öğün yapmadım.
öğle : flakes 1 kase
bu arada nete hiç giremedim ve kilo bildirimi yapamadım gelince baskülün üzerine çıkma cesaretini kendimde bulamadım kilo alıp almadığımı bilmiyorum ama aldım galiba :((((((( hoşçakalınnnn

verilen kiloları almak yoook:tomato:
onlarla vedalaşacağız:a015:

onlar bizi çok özleyecek, ama onlarla bri daha bir araya gelmeyceğiz:gitme:

hala 78 delircem:(

delirmekafamçokkarıştı
sen inatçı kilolardan daha inatçı olmalısın
istersen 78 barajını kırmak için 3-4 gün 1-1,5 saat yürüyüş yap. yediklerini daha fazla kısma, zaten gayet az kalori alıyorsun.
Yap kahvaltını 2-3 dilim ekmekle
al eline bir pet şişe su
çık yola ve tempolu yürü
cuma günü gel buraya 77 kilo olduğun müjdesini ver

Back