• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ooovv elifezgi tebrik ederim seni...İnsanlardan böyle şeyler duymak gayet güzel oluyor.Dediklerine aynen katılıyorum.Bende baya motiveyim.En azından yeni yıla 64 ile girmeyi düşünüyorum.Yeni yıla 5 ay var ayda 4 kilodan 20 kilo yani 58'e düşmüş oluyorum böyle gidersem.Ama duraksamalar fln:/ 23gün diyet yaptım ilk defa.Ama dengeli diyet yapıyorum.Geçen yaptığımda 2 haftada 7 kilo vermiştim.Ama 1 senede hoop geri almıştım.Şimdi 23 günde 5 kilo verdim.İlk 3 kilo ödemdi 1 haftada gitti.Sonra haftada 1 kilo verdim.Normal bence:) İnşallah hayallerimize kavuşacağız:):)

ooovv elifezgi tebrik ederim seni...İnsanlardan böyle şeyler duymak gayet güzel oluyor.Dediklerine aynen katılıyorum.Bende baya motiveyim.En azından yeni yıla 64 ile girmeyi düşünüyorum.Yeni yıla 5 ay var ayda 4 kilodan 20 kilo yani 58'e düşmüş oluyorum böyle gidersem.Ama duraksamalar fln:/ 23gün diyet yaptım ilk defa.Ama dengeli diyet yapıyorum.Geçen yaptığımda 2 haftada 7 kilo vermiştim.Ama 1 senede hoop geri almıştım.Şimdi 23 günde 5 kilo verdim.İlk 3 kilo ödemdi 1 haftada gitti.Sonra haftada 1 kilo verdim.Normal bence:) İnşallah hayallerimize kavuşacağız:):)

evet haftada yarım ile 1 kilo arası normal, öbür türlü çok çabuk alınıyor. ben şimdi 64,9 kiloyu evdeki dijitalde görmek için sabırsızlanıyorum. gördüğüm gün kendime dambıl hediye alacağım. biraz fuzuli gibi duruyor ama git pet şişeye kum doldur al sana dambıl nasıl olsa kullanmazsın diyorlar .olsun hakedip da alıcam ama:)

bir 125 daha zıpladım, bacak kaslarım basenlerimin falan kasıldığını hissediyorum , bu sayede basenlerden de kurtuluruz inşallah.

şimdiye kadar düşe kalka ayda ortalama 1 maksimum 2 kg verdiğim için öyle çok çarpıcı kilo hedefleri koyamıyorum kendime. şimdi 66 sayılırım ramazan bitince biraz da orucun etkisiyle 62 olurum herhalde:1:, ramazanda sonra her ay 1 kilo versem yeni yıla 58,5 girerim, yok 2şer kilo giderse 55 olurum. ramazanda da hadi az gitsin 2 kilo bu halde bile 57 eder.aslında hesaplayınca çok büyük düşünmeye de gerek yokmuş:) yürüyüşlerimi biraz daha arttırabilirsem herşey çok daha süper olur:)

evet canım senin az var 10 kilo sonra 55 sin sen.Benim 23 kilo fazlam var:D ondan uğraşıyorum bu kadar.ben de 200 kere zıpladım bugün.K-flakes imi de yedim.:)

evet canım senin az var 10 kilo sonra 55 sin sen.Benim 23 kilo fazlam var:D ondan uğraşıyorum bu kadar.ben de 200 kere zıpladım bugün.K-flakes imi de yedim.:)

aferim, azmin için tebrikler.senin kilon da benim kilomda gidecek en sonunda. birazcık fasla az yiyorsun sanki, aman metabolizmanı fakir edebiyatına alıştırmacokacimcoook

bu metabolizma çok pis bişey yiyosun yakmıyo, yemiyosun bu sefer de açlığa alışıyor

selam kızlar kaydirigubbakcemile3
bugün yürüyüş yapamadım onun yerine 15 dk aerobik 15x3 mekik 50kez de ip atladım

kahvaltı 1 haşlanmış yumurta salatalık domates şekersiz çay
öğle yemeği 1bardak ayran ve kaşarlı tost
akşam yemeği olarak canım bişey yemek istemedi bende karpuz yedim soğuk soğuk çok iyi geldi

aynalar canım yarın evde yokum şimdiden kilo bildirimini yapim dedim 82.800kg olmuşum

slm kızlar nasılsınız
hiray mesaj atmış bana takımdan ayrılmak istiyormuş
kendisine mutluluklar diliyoruz , tekrar aramıza bekliyoruz değil mi?

slm canım iyi sayılırım ben yaz günü grip oldum:( tabii vücudum dirençsiz kaldı:D:D sen nasılszın canım? Hiray neden ayrılmak istiyor ki:(
diyete dikkat etmek lazım canım, meyve sebze olmalı diyette,ekmek de b vitamini açısından önemli. Ben çok az yiyorsun diye biraz da bu yüzden diyordum. Tecrübe yani. Ne zaman düşük kalorili diyet yapsam ağzımda aft çıkar benim de:( o yüzden böyle ha bire bişiler yiyorumdelikafadulden

selam kızlar kaydirigubbakcemile3
bugün yürüyüş yapamadım onun yerine 15 dk aerobik 15x3 mekik 50kez de ip atladım

kahvaltı 1 haşlanmış yumurta salatalık domates şekersiz çay
öğle yemeği 1bardak ayran ve kaşarlı tost
akşam yemeği olarak canım bişey yemek istemedi bende karpuz yedim soğuk soğuk çok iyi geldi

aynalar canım yarın evde yokum şimdiden kilo bildirimini yapim dedim 82.800kg olmuşum

egzersizler güzel maşallah, ama diyet 'hedeflerim uğruna açlıktan ölürüm' diyeti olmuşyerimseniben

Son düzenleme:
Ben de dün akşam yediklerimi yazayım

eve gidince: 1 küçük kase müsli( içinde 1 armut)

akşam yemeği malesef 19,30 a sarktı, eşim bir türlü eve gelmedi, yemeği yerken sinirli ve çok acıkmış olmama rağmen saldırarak yemedim
1ızgara balık 300 gr vardı, yanında 1 orta boy patates biraz fırnda kızarmıştıi yağı da vardı

doymadım ama sabrettim. saat 9 falan olduğunda ki yatma saatm gelmişti:1: kalorili bişey yemeyeyim diye salatalık soydum, tuzladık yedik. tam azmimi yitirp müsli hazırlamaya başlamıştım ki benim oğlan uyku için beni yatağa götürdü. aç aç uyudum. sabah açlıktan saat 6da uyandım. ama evdeki baskülde güzel bir sonuçla karşılaştım, emeğimin karşılığıyerimseniben

2-3 form bisküvi ile 1 haşlanmış yumurta yedim, elma çayı falan içtim ama bugünün cuma olduğunu duyunca yemeyi içmeyi bıraktım.
Benim baz aldığım tartı iş yerindeki hassas kantar. gelir gelmez tartıldım veeeeeeee
65.0 kilioyum, 800 gram daha gitmiş:)

kızlar ben 72 kg olmuşum okadar korktumki tartı 75 gösterecek diye çok şükür yarım kilo almışım

neyseki fazla almadım inş haftaya vermiş olup kaldığım yerden devam ederim

kızlar ben 72 kg olmuşum okadar korktumki tartı 75 gösterecek diye çok şükür yarım kilo almışım

neyseki fazla almadım inş haftaya vermiş olup kaldığım yerden devam ederim

kızlar benim kilom aynı değişiklik yok.....

evet kızlar haftayaki skora + katkılarınızı bekliyoruz.

Benim şuan gördüğüm , mushu, haysem, pinkcat bir de lazgulu var yarışmaya şu veya bu şekilde devam eden. (aynaları sıkıştırmak istemesem de) toplam 6 kişiyiz. bir haftada herkes ortalama 500 gram verse acaba 3 kg ile 1. olur muyuz onu merak ettim.

evet kızlar haftayaki skora + katkılarınızı bekliyoruz.

Benim şuan gördüğüm , mushu, haysem, pinkcat bir de lazgulu var yarışmaya şu veya bu şekilde devam eden. (aynaları sıkıştırmak istemesem de) toplam 6 kişiyiz. bir haftada herkes ortalama 500 gram verse acaba 3 kg ile 1. olur muyuz onu merak ettim.

canım kilodan çok yüzdelik önemli bizim verdiğimiz kilo fazla olabilir ama başka takımların yüzdesi fazlaysa onlar 1. olur.
bu arada bende başladım inş devam edebilirim

14. TAKIM 168. ETAP

aynalar ( 106,0 / 106,0 / 0,0 / 0,00 %)
sebay ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 % )
hiray ( 70,0 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
lazgulu83 ( 84,6 / 84,6 / 0,0 / 0,00 % )
haysem ( 71,5 / 72,0 / -0,5 / -0,70 % )
mushu ( 81,8 / 82,8 / -1,0 / -1,22 % )
pinkcat87 ( 79,0 / 78,0 / 1,0 / 1,30 % )
elifezgi ( 65,8 / 65,0 / 0,8 / 1,22 % )
hhiiccii ( 67,6 / 67,6 / 0,0 / 0,00 % )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 619,3 / 619,0 / 0,3 / 0,05 % )

saat 11 gibi uyandım daha kahvaltı yapmadım.Kahvaltımda 1 haşlanmış yumurta 1 domates ve 1 küçük biber yicem.Yanına da yeşil çay:):) Yumurta şu an ocakta haşlanıyo:)Çok acıktım çok:D

bu hafta yüzdemiz çok kötü.Geçen hafta 0.3 müş bu hafta 0.05:(

pinkcat takım 1.si sensin ben ikinciyim. Ama gelecek hafta seni geçicemkaydirigubbakcemile4

(ascık rekabet ortamı oluşsun aramısda değil ni yane:dance:)

bu arada bende başladım inş devam edebilirim

İyi bakalım,devam

14. takımhihoyyyt

Back