- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.841
ooovv elifezgi tebrik ederim seni...İnsanlardan böyle şeyler duymak gayet güzel oluyor.Dediklerine aynen katılıyorum.Bende baya motiveyim.En azından yeni yıla 64 ile girmeyi düşünüyorum.Yeni yıla 5 ay var ayda 4 kilodan 20 kilo yani 58'e düşmüş oluyorum böyle gidersem.Ama duraksamalar fln:/ 23gün diyet yaptım ilk defa.Ama dengeli diyet yapıyorum.Geçen yaptığımda 2 haftada 7 kilo vermiştim.Ama 1 senede hoop geri almıştım.Şimdi 23 günde 5 kilo verdim.İlk 3 kilo ödemdi 1 haftada gitti.Sonra haftada 1 kilo verdim.Normal bence:) İnşallah hayallerimize kavuşacağız:):)
evet canım senin az var 10 kilo sonra 55 sin sen.Benim 23 kilo fazlam varondan uğraşıyorum bu kadar.ben de 200 kere zıpladım bugün.K-flakes imi de yedim.:)
slm kızlar nasılsınız
hiray mesaj atmış bana takımdan ayrılmak istiyormuş :gitme:
kendisine mutluluklar diliyoruz , tekrar aramıza bekliyoruz değil mi?slm kızlar nasılsınız
hiray mesaj atmış bana takımdan ayrılmak istiyormuş
diyete dikkat etmek lazım canım, meyve sebze olmalı diyette,ekmek de b vitamini açısından önemli. Ben çok az yiyorsun diye biraz da bu yüzden diyordum. Tecrübe yani. Ne zaman düşük kalorili diyet yapsam ağzımda aft çıkar benim deslm canım iyi sayılırım ben yaz günü grip oldumtabii vücudum dirençsiz kaldı sen nasılszın canım? Hiray neden ayrılmak istiyor ki
selam kızlar kaydirigubbakcemile3
bugün yürüyüş yapamadım onun yerine 15 dk aerobik 15x3 mekik 50kez de ip atladım
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta salatalık domates şekersiz çay
öğle yemeği 1bardak ayran ve kaşarlı tost
akşam yemeği olarak canım bişey yemek istemedi bende karpuz yedim soğuk soğuk çok iyi geldi
aynalar canım yarın evde yokum şimdiden kilo bildirimini yapim dedim 82.800kg olmuşum
kızlar ben 72 kg olmuşum okadar korktumki tartı 75 gösterecek diye çok şükür yarım kilo almışım
neyseki fazla almadım inş haftaya vermiş olup kaldığım yerden devam ederim
kızlar benim kilom aynı değişiklik yok.....
evet kızlar haftayaki skora + katkılarınızı bekliyoruz.
Benim şuan gördüğüm , mushu, haysem, pinkcat bir de lazgulu var yarışmaya şu veya bu şekilde devam eden. (aynaları sıkıştırmak istemesem de) toplam 6 kişiyiz. bir haftada herkes ortalama 500 gram verse acaba 3 kg ile 1. olur muyuz onu merak ettim.
bu hafta yüzdemiz çok kötü.Geçen hafta 0.3 müş bu hafta 0.05
bu arada bende başladım inş devam edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?