- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.701
slm kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir
Misafirlerimi bugün gönderdim bende diyetime yeniden başlıyorum.bugü yarın zayıflama yolumdaki yeni gün olucak verdiğim kiloların birazı geri gelsede yoluma devam. Yeşil çayımıda aldım
Oooo burası kalabalıklaşmış süper olacağa benziyor.Kilo vermeyi keyifli hale getirmemiz gerek :uhm: Bu arada ben de karbonhidrat diyetine baktım ama pek ısınamadım.Tek yönlü beslenmek ne kadar doğru acaba kararsız kaldım açıkçası.Sonra verdiğimiz kiloları çok kolay alabiliriz gibi geldi:1no2:
günaydın kızlar.güne hafif bir kahvaltıyla başladım spor yapıcam şimdide gitsin kilolar :)
aynalar merhaba. teşekkür ederim. bugün yediklerimi bildiricem. takım kaptanı siz misiniz?
günaydın canım kahvaltıların hep hafif oluyor peki ya diğer öğünler :jeyyar:
Ben bugün bir adet mısır ve pirinç patlaklı bisküvimi yedim.(1 paket değil.İçinden bir tane şu kocaman olanlardan) yanına 1 bardak yeşil çay.Başka hiçbir şey yemedim ve 400 kere zıpladım.Ve 79 oldum.Çok mutluyum.İnşallah cumaya 78.5 olurum en az.:Saruboceq:
bugün ara öğünde icir ve salatalık yedim.Öğle yemeğindede dolma yedim sadece 3 tane ve sonrasında 1 saat spor yaptım hopladım zıpladım ve başka bişey yemedim bol su içtim.Yemeyince daha hafif oluyo insan günün geri kalanında da başka bişey yemeyi düşünmüyorum.
kızlar merhaba ben takıma yeni geldim....
aynalar soruna şöyle yanıt veriyim( ben 67'den 68'e çıktım ben onu çizelgede düzelticem..
bu da bugün ki menü
sabah:bir dilim kızarmış (yağsız)ekmek,4 zeytin,biraz peynir,çok azda domates biber kızartması,bir kaç dilim domates salatalık
ara öğün:bir dilim kavun
öğlen bir kepçe kabak yemeği,iki kaşık yoğurt ekmek yok
ara öğün:7-8 tane badem
akşam:2 yemek kaşığı kadar ciğer kavurması,bir dilim ekmek,maydonoz
son olarak:bir bardak nescafe+ 5 tane bisküvi((
görüşmek üzre ii gecelerr
Ben bugün bir adet mısır ve pirinç patlaklı bisküvimi yedim.(1 paket değil.İçinden bir tane şu kocaman olanlardan) yanına 1 bardak yeşil çay.Başka hiçbir şey yemedim ve 400 kere zıpladım.Ve 79 oldum.Çok mutluyum.İnşallah cumaya 78.5 olurum en az.:Saruboceq:
Sağol canım.Ya ben sabahları o kadar açlık hissetmiyorum.Sanırım midem alıştı.Akşamları böyle az yemiyorum.Mesela yemekte sebze yemeği ve pilav varsa bir tabağa biraz pilav biraz da sebze yemeği koyuyorum yani yemeğimi yiyorum.Fakat bir dilim bile ekmek yemiyorum.Sabahları hafif geçiriyorum.Tamamen boş sayılmıyor midem açıkçası.
Ya vermek istiyorum bu kiloları napıyım.Bir keresinde 2 haftada 7 kilo vermiştim ve 1 sene korudum o kilomu.Sonra bir problem yaşadım.Mutfaktan çıkmadım.Tatlılar yemekler...Yapınca da yeniliyor.Böyle duba gibi oldum anlayacağın:gitme: 25 kiloyu 6-8 ayda vermeyi düşünüyorum duraklamalar olursa 1 seneye de çıkabilir yani.Ama bu sefer çok azimliyima.s Gitcek bu kilolardelikafadulden
Selam aynalar hala 79'um.Hatta 79'un birazcık daha arkasında çizgi.alkisalkisalkisAma 78.5 değil.Bakalım yarın sabah kaç olcak.
Bu arada söylemeyi unuttum.Kilolar normalde sabah kalktığında ölçülürmüş.Yani boş mideyle.Gerçek kilomuz oymuş.Yemek yedikten sonra tartılmayın diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?