Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar bakıyorumki canlanmış burası....
aynalar gecmişi okuyamadım,beni listeden sildinmi, tatilden döndüm.
eğer silmediysen kilom 84,6....
bugünden bildiri yapıyorum benden....

selam kızlar bakıyorumki canlanmış burası....
aynalar gecmişi okuyamadım,beni listeden sildinmi, tatilden döndüm.
eğer silmediysen kilom 84,6....
bugünden bildiri yapıyorum benden....

hoşgeldin canım hayır silmedim
hergün paylaşım yapmanı istiyorum takım şenlensin kaydirigubbakcemile5

Hadi bakalım gitsin kilolar, gelsin madalyalar:)

Bu akşam 6 gibi yemeğimi yemeyi düşünüyorum, bir de yürüyüşe çıkmayı. gelince karpuz , müsli falan olabilir.

Birazdan yeşilçayımı içeceğim. Bugün akşam yemeğini geciktirmeyelim ki sabah kilolarımız az çıksın değil misempatiksalakcinni
Ha bi de turşu gibi çok tuzlu şeyler yemeyelim et suyu tableti hazır çorba falan tüketmeyin, vücutta su tutup kiloları fazla gösteriyorlarlmaz:

kızlar çok tşk edrm ya kaptan benim ama siz beni motive ediyorsunuz iyiki geldiniz takıma olumunekankayizsmile

Bu sabah kahvaltı yapmadım.Saat 3 gibi bir kase sütle k-flakes yedim.500 kere zıpladım.Şimdi bir tane activia yiyeceğim.Akşam yemeğinde de 1 tabak pilav ve yanında tavuk var menüde:)

evt canım kahvaltı önemli ama canım hiçbişey istemiyor sabahları.Ben de hazır istemiyorken yemiyim diyorum acıkana kadaryerimseniben

slm kızlar bugün ki menü :)

sabah: 8-10 dilim kızarmış patates 3 zeytin, biraz peynir, maydonoz
ara öğün: yok
öğle: 1 kase çorba, 1 kepçe makarna, yağsız salata, biraz yoğurt
ara öğün : 2 tulumba :)
akşam : 1 kase çorba, 1 kepçe fasulye, 1 dilim karpuz

2 lt kadar su

Aslı canım yarın olur da yazamassam beni 79 yazarsın.Çünkü biraz geç uyanıyorum ben.Biraz derken 12 yi geçiyor yani Ama erken uyanırsam yazarım.iyi geceler hepinizee:)

kızartma ve tulumba olmamış lmaz:

Önce dünkü menümü yazayım:
Kahvaltıyı yazmıştım ama tam olarak ne yediğimi görmek açısından iyi olur:

Sabah 71 küçük kase süt
içine 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 yemek kaşığı k flakes
1 yemek kaşığı kuru siyah üzüm
yarım küçük armut

9 1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
7 adet altınbaşak
1 domates 1 biber
6-7 zeytin
çay:)

Öğlen 12.30: 1 tabak az yağlı taze fasulye
1 su bardağı ayran
5 adet altıbaşak bisküvi

İkindi15-17 arası: 1 ayran
1 armut
2 bardak yeşil çay

Akşam 18 :
150-200 gr kadar Haşlanmış tavuk, biraz göğüs biraz but , derisi soyulmuş
1 su bardağı ayran
bol salata ( az yağı vardı)
4 adet altınbaşak bisküvi
1 mercimek köftesibilmiyorumkismile

45 dakika -1 saat gibi hafif tempoda yürüyüş (yürüyüşün sonunda dondurma yemedimalkisalkisalkis)

sabah da 250 kere zıplamıştım

veee yürüyüşten gelince 2 dilim karpuz
1 köfte kadar daha tavuk

Bu sabahki kilom: 65.8,
1,2 kg kısa sürede gitti görünüyor ama hafatya bu kadar vereceğimi zannetmiyorum, hayırlısı...

hamileliğimin 2,5-3 ayına kadar giydiğim bir pantolonum vardı, yani hamilelik pantolonu değil normal bişey, bu sabah onun içine girdim zor da olsa fermuarını çektim:sm_cool:
Patlayacak gibi durduğu için tabi ki dışarı çıkarken giymedim ama yakındır, 2-3 kilo verdikten sonra eski pantolonlarımı giyebileceğim inşallahhihoyyyt

Son düzenleme:
mrhb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2 gün oldu ama gram da olsa vermişim :)))) 68.0'dan 67.6'yım. :))) haftaya daha iyi olacağından da eminim. hoşçakalın

aynalar , bildirimi ne zaman yapacaksın, neticeyi ne zaman öğreneceğiz, merakla bekliyorum

sen kilo verdin mi nasıl gitti

aynalar , bildirimi ne zaman yapacaksın, neticeyi ne zaman öğreneceğiz, merakla bekliyorum

sen kilo verdin mi nasıl gitti

canım bildirimi saat 16.30 a kadar yapıyoruz sonuçlar saat 21.00 a kadar belli oluyor
yok canım ben veremedim şuana kadar bişey yemedim yememk için kendimi zor tutuyom bilmiyorumkismile

Aslıcım ben 79'um hala ne yazık ki:/

üzülme canım 1 kilo vermişsin çok iyi tebrik ederim kaydirigubbakcemile5

selam kızlar..
bu sabah yarım simit yedim,1tane zeytin,2catal recel aldım umarım cok olmamiştir...

çok olmamış canım ama kilo alıp dönmüşsün biraz daha dikkat lmaz:
ben veremiyorum ama size kilo verdirecem yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…