• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar diycem ama kimse yok

sebaycım buralardamısın nasıl gidiyo diyet

kaçamak varmı benim kaçamaklarla başım dertte sempatiksalakcinni

bu diyeti kaçamaksızz yapanı alnından öpmek lazıııımmŞeniz

Canım şimdi açabildim.

Benim bugün 3. günüm.Küçük kaçamaklar oluyor benim de.Ama 5 gün yapamıycam diyeti.Yarın Ankaraya gidiyorum.5. günü yapamıycam yani.Ama iyi oldu.Hiç değilse kendimi frenliyorum.Yağlı, karbonhidratlı şeyler yemiyorum.1 kilo vermişim.1 kilo daha verirsem kilo çizelgemdeki 63 e tekrar kavuşacağım inşallah.

:a015:
Canım şimdi açabildim.

Benim bugün 3. günüm.Küçük kaçamaklar oluyor benim de.Ama 5 gün yapamıycam diyeti.Yarın Ankaraya gidiyorum.5. günü yapamıycam yani.Ama iyi oldu.Hiç değilse kendimi frenliyorum.Yağlı, karbonhidratlı şeyler yemiyorum.1 kilo vermişim.1 kilo daha verirsem kilo çizelgemdeki 63 e tekrar kavuşacağım inşallah.

çok güzel canım tebrik edrm
peki ben nasıl frenleyecem kendimi mafoldumben

hiray canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir.
misafirlerim hala bendeler diyete uyamıyorum of napıcam ben yaa. inşallah kilo almamışımdır cuma tartılınca ortaya çıkıcak :bbo:

kızlar merhaba.Ben yeni üyeyim.Öncelikle hepinize başarılar dilerim.Ben nasıl katılabilirim bu yarışa.İnsana moral oluyo gerekten toplu halde hareket etmek.

Öncelikle selamlar.Aynalar sitede bir sorun olduğu için üç günlük üyeler silinmiş.Dolayısıyla benim üyeliğim de silinmiş.Bugün yeniden açtırdım.Senin mesajlarının içinde benim mesajlarımdan alıntı olduğu için mesajların silinmiş.Neyse ki tekrar aranızdayım.Diyete devam.Ama hala aynı kilom.İlk 3 kiloyu çok kolay verdim bundan sonra yavaşlayacak gibi...senağlama

Öncelikle selamlar.Aynalar sitede bir sorun olduğu için üç günlük üyeler silinmiş.Dolayısıyla benim üyeliğim de silinmiş.Bugün yeniden açtırdım.Senin mesajlarının içinde benim mesajlarımdan alıntı olduğu için mesajların silinmiş.Neyse ki tekrar aranızdayım.Diyete devam.Ama hala aynı kilom.İlk 3 kiloyu çok kolay verdim bundan sonra yavaşlayacak gibi...senağlama

tamam canım anladım. şuan kilon 80 demi

80 ne yazık ki halaa..:çok üzgünüm:

tamam canım başlangıç kilon 80. bu hafta deneme süresinde olacaksın kararlılığı gösterirsen gelecek hafta listede olacaksın opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.Bende yeni başladım gerçi sabah kahvaltısında biraz abartsamda gün içerisnde dikkat etticem.Hepinize kolay gelsin:)

selam canım kahvaltı çok sorun değil ama diğer öğünleri abartma sakın. sende başlangıç kilonu söyler misin şimdi kaç kilosun. sende pinkcat87 gibi deneme süresindesin. azimli ve kararlı olursan, hergün gelip paylaşımda bulunursan gelecek hafta listede olacaksın kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar,
ben 3.takım kaptan yardımcısı tgull.
sanırsam kardeş takımımız sizdiniz...
haftaya memlekete gitmem gerekiyor ve diğer yardımcı arkadaş semo da tatilde.
takımdaki arkadaşlar hesaplamayı falan biliyorlar listeye hemen hemen herkes kendi ekliyor kilosunu yüzdesini ama birisinin başkanlık yapması kontrol etmesi ve paylaşım alanına yazması gerekiyor takım bildirimini. eğer yardım ederseniz çok sevinirim. cevabınızı bekliyorum...

tamam canım başlangıç kilon 80. bu hafta deneme süresinde olacaksın kararlılığı gösterirsen gelecek hafta listede olacaksın opuyorumnanaktan

selam canım kahvaltı çok sorun değil ama diğer öğünleri abartma sakın. sende başlangıç kilonu söyler misin şimdi kaç kilosun. sende pinkcat87 gibi deneme süresindesin. azimli ve kararlı olursan, hergün gelip paylaşımda bulunursan gelecek hafta listede olacaksın kaydirigubbakcemile5

ben 77 kiloyla yeniden başlıyorum.Bi ara 80 küsurlaydım verdim ama 3 ay oldu canım.Ara öğünlerde ayran içtim krakerle.Sonra karpuz yedim bi dilim.Bakalım neler olucak:)

Tamam canım...Ben bugün yemeğe davetliyim bu sebeple diyet biraz bozulacak.Ama akşama kadar birşey yemezsem dengeleyeceğimi düşünüyorum.Genelde zaten sabah çok hafif şeyler yiyorum.Meyve gibi.Hiçbir şekilde ekmek yemiyorum.Onun yerine yemeğimin yanına yoğurt alıyorum.Yemeğim de 3 yemek kaşığı oluyor.Aralarda az grissini ve meyve atıştırıyorum.Ve evde şu an 400 kere zıplayıp biraz da mekik çekiyorum.Bu zıplamayı iki güne 100 arttırmayı düşünüyorum.Akşamları da yürüyüşe çıkıyorum serinde.Ama her akşam düzenli olmuyor.hihoyyyt
Biz sadece her cuma mı tartılıcaz Aynalar?Ben duramıyorum ya hergün 5-6 kere tartılıyorum.-tatlicadiarzu-

Tamam canım...Ben bugün yemeğe davetliyim bu sebeple diyet biraz bozulacak.Ama akşama kadar birşey yemezsem dengeleyeceğimi düşünüyorum.Genelde zaten sabah çok hafif şeyler yiyorum.Meyve gibi.Hiçbir şekilde ekmek yemiyorum.Onun yerine yemeğimin yanına yoğurt alıyorum.Yemeğim de 3 yemek kaşığı oluyor.Aralarda az grissini ve meyve atıştırıyorum.Ve evde şu an 400 kere zıplayıp biraz da mekik çekiyorum.Bu zıplamayı iki güne 100 arttırmayı düşünüyorum.Akşamları da yürüyüşe çıkıyorum serinde.Ama her akşam düzenli olmuyor.hihoyyyt
Biz sadece her cuma mı tartılıcaz Aynalar?Ben duramıyorum ya hergün 5-6 kere tartılıyorum.-tatlicadiarzu-

canım bende aklıma geldikçe tartılıyom sırnaşık şey
ama her cuma listeler hazırlanıyor. her cuma saat 12 ye kadar tartılıp kilonu bildireceksin bende listeyi hazırlayacam

canım bende aklıma geldikçe tartılıyom sırnaşık şey
ama her cuma listeler hazırlanıyor. her cuma saat 12 ye kadar tartılıp kilonu bildireceksin bende listeyi hazırlayacam

Tamam canım ben de cumaları 12'ye kadar tartılıp buraya yazarım:):)Sen de baya kilo vermişsin.Devamı gelir inşallah:Saruboceq:

Ben Eda bu arada sizler??

14. TAKIM 166. ETAP

aynalar ( 104,9 / 106,0 / -1,1 / -1,10 %)
sebay ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 % )
hiray ( 70,0 / 70,0 / 0,0 / 0,00 %)
lazgulu83 ( 83,7 / 83,7 / 0,0 / 0,00 % )
haysem ( 71,5 / 71,5 / 0,0 / 0,00 % )
mushu ( 81,8 / 81,8 / 0,0 / 0,00 % )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 474,9 / 476,0 / -1,1 / -0,23 % )

ben aslı. canım o çizelgeye aldanma hepsini geri aldım ben bu tatilleri sevmiyorum mafoldumben

Memnun oldum Aslıcım.Pes etmek yok.Hemen sıkı bir diyete kaydirigubbakcemile Veriyoruz da işte almamak önemli olan aslında.Bir e bünyemiz böyle olduğu için sanırım hayatımız boyunca az yiyeceğiz.Bazı insanlar ne kadar güzel yiyolar yiyolar almıyolar.Çok özeniyorum valla:gitme:

Memnun oldum Aslıcım.Pes etmek yok.Hemen sıkı bir diyete kaydirigubbakcemile Veriyoruz da işte almamak önemli olan aslında.Bir e bünyemiz böyle olduğu için sanırım hayatımız boyunca az yiyeceğiz.Bazı insanlar ne kadar güzel yiyolar yiyolar almıyolar.Çok özeniyorum valla:gitme:

evet canım bende çok özeniyorum ve öldürmek geliyo onları içimden sempatiksalakcinni
3 yıl önce 3 ayda 21 kilo vermiştim 85 kilodan 64 e düşmüştüm. sonra bir bunalım 108 e çıktım mafoldumben şimdi aynı kararlılığı gösteremiyorum bir daha malesef
gittikçe kötüye gidiyorum uuufffffffffff:çok üzgünüm:

Back