- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.681
evet canım bende çok özeniyorum ve öldürmek geliyo onları içimden sempatiksalakcinni
3 yıl önce 3 ayda 21 kilo vermiştim 85 kilodan 64 e düşmüştüm. sonra bir bunalım 108 e çıktım mafoldumben şimdi aynı kararlılığı gösteremiyorum bir daha malesef
gittikçe kötüye gidiyorum uuufffffffffff:çok üzgünüm:
Hımm anladım canım.Çabuk verilen kilolar ne yazık ki fazlasıyla geri alınıyor.benneyaptımki En iyisi haftada bir kilo vermek bence.Uzun sürede veririz ama kalıcı olur.İdeal kilomuza ulaşınca da bu kadar sıkı olmasa da yediklerimize dikkat ederek yaşayacağız.En önemlisi sağlık açısından bir de görüntü.İnsan istediğini alamıyor.Ya olmuyor ya da olsa da bazı şeyler güzel durmuyor.Vermek gerek herkes nasıl veriyor sanki.Bizim onlardan neyimiz eksik zemuszemus
kızlar ben bugün ya aştım kendimi abarttıkça abarttım. Artık kesin dikkat edicem olmuycak böyle yuvarlak bi hal alamadan durucam .Yarın sabah spora başlıyorum 40 dakika yürüşle ZAYIFLIYCAM:):)
s.a kızlar kusura bakmayın netimiz olmadığı için giremedim dün akşam yaptırdık bende koyvermeye başladım napcam bilmiyorum iştahım açıldı yine yawwww
Canım ya bence ne yap biliyor musun?Herşeyden ye ama az ye.Bir de yeşil çay iç kalori yakıyormuş.Boş zamanında da sağ ayağını biraz öne al ve olduğun yerde zıpla.delikafadulden Ben bugün 600 kere zıpladım.alkisalkisalkis Aslında aklımda çok iyi bir fikir var kabul eder misiniz bilmem.Diyeti bozana ceza verelim.O hafta hiç tatlı yok gibizemuszemus Ama cezaya uymamız gerek.Bu sonuçta kendimiz için.Ceza da diyete uygun.O hafta en çok kilo veren de istediği fakat rejim dolayısıyla yiyemediği birşeyi yesin ama abartmadancokacimcoook Ceza ve mükafatla bu işi halledelim
inş canım ama canım sıkılınca daha çok düşüyorum yemeğe mafoldumben
slm cnm bende 6 hafta öncesine kadar aynen senin gibiydim yedikçe yiyesim geliyor asla kendime hakim olamıyordum kilomda 89.9 du birgün burda karbonhidrat diyeti ve deneyimlerimiz konu başlıklı topiqe tıkladım iyiki tıklamışım resmen hayatım deqişti asla aç kalamıyoum diyorsanız bu diyet tam bize göre diyet deqil aslında sınırsız yiyip kilo veriyorsunuz bu konuyu tam anlamıyla anlayabilmek için adını yazdıqım topiqi 111. sayfadan itibaren sabırla sonuna kadar okuyun okumak günlerimi aldı ama mantıqını anladım ve 6 haftada son derece saqlıklı bir şekilde 89.9dan 81.9 a düştüm hiç aç kalmadan kaslardan gitmeden sadece yaqlardan ve en önemlisi şu saatten sonra yemeqin qibi sınırlamalar olmadan yani diyet yaptıqımızı hissetmeden çok güzel bir şekilde kilo veriyouz sakın uqraşmayın başka şeylerle bu topiqi okuyun gerisi kolay arkadaş 4 ayda 26 kilo verdi başarılar diliyorum
canım uygulayabilir miyiz sence bilmiyorumkismile
bir takım şöyle ceza vermişti o hafta kilo veremeyen bütün takımlar gidip ben pis boğazın biriyim bu hafta kilo veremedim diye yazıyordu onun gibi bişey mi yapsak acaba :uhm:
Selamlar, ben de bu takımdayım. Umarım kilolarımızı verip buraya yazabiliriz.
Ve umarım 1 yıla kadar hepimiz bu topiğe ziyaretçi olarak geliriz.... Hani kilolardan kurtulmuş olacağız ya o bakımdan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?