- 23 Aralık 2009
- 590
- 3
- 96
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.661
günaydın kızlar diycem ama kimse yok
sebaycım buralardamısın nasıl gidiyo diyet
kaçamak varmı benim kaçamaklarla başım dertte sempatiksalakcinni
bu diyeti kaçamaksızz yapanı alnından öpmek lazıııımmŞeniz
Canım şimdi açabildim.
Benim bugün 3. günüm.Küçük kaçamaklar oluyor benim de.Ama 5 gün yapamıycam diyeti.Yarın Ankaraya gidiyorum.5. günü yapamıycam yani.Ama iyi oldu.Hiç değilse kendimi frenliyorum.Yağlı, karbonhidratlı şeyler yemiyorum.1 kilo vermişim.1 kilo daha verirsem kilo çizelgemdeki 63 e tekrar kavuşacağım inşallah.
dün yazdıklarım nereye gitti yabilmiyorumkismile
Öncelikle selamlar.Aynalar sitede bir sorun olduğu için üç günlük üyeler silinmiş.Dolayısıyla benim üyeliğim de silinmiş.Bugün yeniden açtırdım.Senin mesajlarının içinde benim mesajlarımdan alıntı olduğu için mesajların silinmiş.Neyse ki tekrar aranızdayım.Diyete devam.Ama hala aynı kilom.İlk 3 kiloyu çok kolay verdim bundan sonra yavaşlayacak gibi...senağlama
80 ne yazık ki halaa..:çok üzgünüm:
günaydın kızlar.Bende yeni başladım gerçi sabah kahvaltısında biraz abartsamda gün içerisnde dikkat etticem.Hepinize kolay gelsin:)
tamam canım başlangıç kilon 80. bu hafta deneme süresinde olacaksın kararlılığı gösterirsen gelecek hafta listede olacaksın opuyorumnanaktan
selam canım kahvaltı çok sorun değil ama diğer öğünleri abartma sakın. sende başlangıç kilonu söyler misin şimdi kaç kilosun. sende pinkcat87 gibi deneme süresindesin. azimli ve kararlı olursan, hergün gelip paylaşımda bulunursan gelecek hafta listede olacaksın kaydirigubbakcemile5
Tamam canım...Ben bugün yemeğe davetliyim bu sebeple diyet biraz bozulacak.Ama akşama kadar birşey yemezsem dengeleyeceğimi düşünüyorum.Genelde zaten sabah çok hafif şeyler yiyorum.Meyve gibi.Hiçbir şekilde ekmek yemiyorum.Onun yerine yemeğimin yanına yoğurt alıyorum.Yemeğim de 3 yemek kaşığı oluyor.Aralarda az grissini ve meyve atıştırıyorum.Ve evde şu an 400 kere zıplayıp biraz da mekik çekiyorum.Bu zıplamayı iki güne 100 arttırmayı düşünüyorum.Akşamları da yürüyüşe çıkıyorum serinde.Ama her akşam düzenli olmuyor.hihoyyyt
Biz sadece her cuma mı tartılıcaz Aynalar?Ben duramıyorum ya hergün 5-6 kere tartılıyorum.-tatlicadiarzu-
canım bende aklıma geldikçe tartılıyom sırnaşık şey
ama her cuma listeler hazırlanıyor. her cuma saat 12 ye kadar tartılıp kilonu bildireceksin bende listeyi hazırlayacam
Tamam canım ben de cumaları 12'ye kadar tartılıp buraya yazarım:):)Sen de baya kilo vermişsin.Devamı gelir inşallah:Saruboceq:
Ben Eda bu arada sizler??
ben aslı. canım o çizelgeye aldanma hepsini geri aldım ben bu tatilleri sevmiyorum mafoldumben
Memnun oldum Aslıcım.Pes etmek yok.Hemen sıkı bir diyete kaydirigubbakcemile Veriyoruz da işte almamak önemli olan aslında.Bir e bünyemiz böyle olduğu için sanırım hayatımız boyunca az yiyeceğiz.Bazı insanlar ne kadar güzel yiyolar yiyolar almıyolar.Çok özeniyorum valla:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?