Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar sivasa tayinim çıktı ankaraya biraz daha yaklaştım a.s

hayırlı olsun canım,

kızlar ben bugünü rejimadına berbat geçirdim misafirlerim vardı yedimde yedim

cumaya kadar telafi etmemlazım inş bişe çıkmazda yapabilirim yaaa üfkafamçokkarıştı

kalanları hemen yerim korkusuyla dondurucuya attım lmaz:

sağolun kızlar benim bu aralar işim yoğun temmuza kadar rahat olamam bu yüzden pek giremem cuma gelip bildirimi yaparım herkes cuma 12 ye kadar bildirimi yaparsa sevinirim yazın evde olcam canlandıracam o zaman bu takımı delikafadulden

14. TAKIM 161. ETAP

aynalar ( 102,5/ 104,0 / -1,5/ %)
S2000 ( 67,8 / / / % )
sebay ( 63,0 / / / % )
hiray ( 71,0 / / / %)
lazgulu83 ( 84,1 / / / % )
sevdikcebitmeyenim ( 74,5 / / / % )
haysem ( 73,0 / / / % )
mushu ( 82,0 / / / % )
mo_naroza ( 84,0 / / / % )
serwenay ( 78,0 / / / % )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 779,9 / / / % )

eşimin memleketine gidiytorum kızlar yaz boyu iki ay boyunca yokum araara girersem bildiim yaparım umraım yazı daha çok kilo vermiş olarak tamam larım herkese ii tatiller

eşimin memleketine gidiytorum kızlar yaz boyu iki ay boyunca yokum araara girersem bildiim yaparım umraım yazı daha çok kilo vermiş olarak tamam larım herkese ii tatiller

canım sen takımdan ayrılsan kendi isteğinle daha iyi olur bu güne kadar biliyorsun hiç bildirim yapmadın. 2 ayda yoksun. takıma girmek isteyenlervar. ben seni bu hafta kendi isteğiyle ayrıldı yazcam haberin olsun.

kimse gelmeyecek galiba
evet bunda benimde payım var çok ilgilenemedim takımla son zamanlar
ama yaz öyle olmayacak anlaşılan takımdada büyük değişiklikler olacak
ben gelmeyenleri aynı yazcam tayinim çıktı evi boşaltacam çok işim var daha fazla bekleyemeyeceğim

14. TAKIM 161. ETAP

aynalar ( 102,5 / 104,0 / -1,5 / -1,50 %)
S2000 ( 67,8 / 67,8 / 0,0 / 0,00 % )
sebay ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 % )
hiray ( 71,0 / 72,0 / -1,0 / -1,41 %)
lazgulu83 ( 84,1 / 84,1 / 0,0 / 0,00 % )
sevdikcebitmeyenim ( 74,5 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
haysem ( 73,0 / 73,0 / 0,0 / 0,00 % )
mushu ( 82,0 / 82,0 / 0,0 / 0,00 % )
mo_naroza ( 84,0 / 84,0 / 0,0 / 0,00 % )
serwenay ( 78,0 / 78,0 / 0,0 / 0,0 % )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 705,4 / 707,9 / -2,5 / -0,40 % )

3. takimda yardim lutfen, kimse varmi???

silagul tatile gidecek, bizde listemizi yaptik ama, daha bildiremedik.

kızlar netimiz yoktu o yüzden bildirim yapamadım 73 den 72 ye indim
ayrıca ben öncedende bu takıma girmiştim çok güzel di şimdi hiçbir zevki yok takımın
yazdıklarım sanki not defteri gibi yazıyorum kim neyapıyor neler yiyor paylaşılmıyor bi ugrayan birdaha ugramıyor muhabbet sıcaklık yok bayabiii resmi yani valla giresim gelmiyor gün boyu defalarca bakıyorum sadece kendim oluyorum kimse bişe yazmamış ya bir kişi yada 2 kişi girmiş sonuçta kaç kişiyiz burda güya
gelenede raslamıyorum
biraz canlansak yanii diyorumm kusura bakmayın da

Bu konuda haklısın canım. bu hafta zamanım vardı pc yi açıp ara ara hep baktım kimseler yoktu benimde hiçbişey yazasım gelmedi. kimse ugramıyo motivasyona ihtiyacımız var .
Benim kilolarda gitmiyo gitsede çok zor beni perişan ediyo. hareket olsun diye evde egzersiz dışında sürekli ekstra temizlik yapıyorum artık döşemeler aşınıcak silmekten laelaelaelaelae
sabahlarıda yürüyüşümü yapıyorum diyeti bozmadan devam ben bu kiloları birkaç yılda anca veririm

Aynalar canım 2 gündür nette problem vardı tamir ettiler sözde ama sürekli bağlantı kopup duruyo bildirimde bulunamadım gerçi bişeyde farketmez kilom aynı bir gram bile düşmemişim :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…