• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende cumayı korkarak bekliyorum sanki kg vermedim gibi üffff ya:çok üzgünüm:
öglen musakka karpuz yarım dilim ekmek yedim
akşamada güya sadece 2 küçük but yiycektim 3 but 3 lokma ekmek 1 kaşık bulgur pilavı yedim böyel kilo verilirmi:1no2:

hoş geldina.s. inşAllah girebilirsin

merhaba canım inşallah görüşürüz ..

Geçmiş olsun canım.Sen de benim gibi stresliyken yiyenlerdensin .

Tebrik ederim canımalkisalkisalkis Allah sağlıklı sıhhatli kucağına alabilmeyi nasip etsin bebeğini...

Teşekkür ederim canım.Allah herkese nasip etsin inşallah evlatlarının mürüvetini...

Hoşgeldin emoş...a.s.

merhaba canımmmmmmmm....

ne güzel nasıl özeniyorum size :3:
ben niye nefsime yeniliyorummCADIARZU

öpüyorum canımseni

seni tekrar burada görmek isterizŞeniz

ahhhh ahhhh ben görmek istemezdim ama düştüm işte yine naparsın.......

Mekik hareketi
Dizlerimiz bitişik ve ayaklarımız birbirine paralel şekilde tabanlari yeri gösterirken iki elimizi enseye koyup hızli hızli, sık sık ve kesik kesik hareketlerle karnımız acıyana kadar sabah ve aksam ellişer kez bu hareketi yapıyoruz. Bu hareket özellikle karın bölgesindeki kaslari kuvvetlendirir, yag dokusunu harekete geçirir ve yaglarin yanmasına yardımci olur.

Sopali hareket
Bu harekette de bir sopayi ense kökümüze alip iki elimizi geçiriyoruz. Ayaklarımızı yere saglam basıp süratli bir sekilde saga ve sola dogru daha çok kalçadan yukarısıniı hızli bir sekilde döndürerek birkaç dakikada bu hareketleri yapıyoruz. Bu haraket karnın yan tarafindaki kaslarin şekillenmesi ve göbegin erimesini saglar.

Bel kaslari için mekik
Bir taraftaki kolumuzu, bükülmüş olan diger taraftaki dizimize dogru hafifçe, sık sık ve seri hareketlerle yakınlaştırmaya çalisiyoruz. Bu hareketi de birkaç dakika dayanabildigimiz kadar yapmaya gayret ediyoruz. Daha sonra diger taraftaki ayagimizi ve kolumuzu degistiriyoruz. Bu hareket karnin yan tarafina dogru olan kaslari çalistirmak için yararlidir.

Haftanin tek günleri bunlari yiyin
Kalkar kalkmaz: 1 bardak ılık ballı limonlu su içine yarım tatlı kaşıgı bal, 10 damla limon konacak.

Sabah sporu: 35 – 40 dakika tempolu yürüyüş yapın. Bol ter atmaya gayret edin. Ardından 15-20 dakika spor.

haydi başlayalım bakalım............

iyi geceler kıslar............
umarım yarın kilo bildirimde kilolar gitmiş birincilik gelmiş bi 14. takımla karşılaşırım........opuyorumnanaktan

iyi geceler kıslar............
umarım yarın kilo bildirimde kilolar gitmiş birincilik gelmiş bi 14. takımla karşılaşırım........opuyorumnanaktan

kız senı gordugume cok sevındımopuyorumnanaktan
hosgeldın aramızakaydirigubbakcemile5
buarada kılolar ne alemde aldınmı verdınmı-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ya ben tartıya çıkmaya korkar oldum son 10 gündür pek dikkat edemedim sanırım aldım birazdan kendimi yenersenm çıkayım bi tartılayım kesin almışımdır

14. TAKIM 160. ETAP

aynalar ( 100,0/ 102,5 / -2,5/ - 2,5%)
S2000 ( 67,8 / 67,8 / 0,0 / 0,00% )
sebay ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00% )
hiray ( 70,0 / 71,0 / -1,0 / -1,43 %)
lazgulu83 ( 83,3 / 84,1 / - 0,8 / -0,96 % )
sevdikcebitmeyenim ( 74,5 / 74,5 / 0,0 / 0,00 % )
haysem ( 74,0 / 73,0 / 1,0 / 1,35 % )
mushu ( 82,3 / 82,0 / 0,3 / 0,37 % )
mo_naroza ( 84,0 / 84,0 / 0,0 / 0,00 % )
serwenay ( 78,0 / 78,0 / 0,0 / 0,00% )

14.TAKIM TOPLAM KıLO ( 776,9 / 779,9 / -3,0 / -0,39 % )

Son düzenleme:
ayrıca bilfirim yapıcak pek bişi yedim söylenemz sadece salata yiyiorum kırmızı lahana yeşil soğan yooğurt eşliğinde iki gündürböyle besleniorum bisüre de böyle beslencem görüşmek üzere

hayırlı akşamlar kızlar a.s.
bugün kahvaltıda yarım simit peynir yumurta salata yedim
öglene çeyrek simit melemen kiraz
akşamada melemen ve karpuz yedim inş günü kapattım alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar hatırlarsanız safran kapsülü kullanıyordum bana bi etki yapmadı tuvalete birkaç defa çıkılması gerekiyormuş ve bende öyle olmadı aradım danışmayı metebolizmam az çalıştığı içinmiş ve miktarını çoğalttık inşaAllah haftaya kadar 2 kg verebilirim normalde 1 kg verebiliyorum zaten tabi yemelerime dikkat edersem-tatlicadiarzu-

hayırlı sabahlar kızlar a.s.
kahvaltımı yapıyorum peynir salata domates simit
kızlar ben kepekli ekmek yerine çeyrek simit tercih ediyorum en azından lezzeti var

Back