Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben evi boşalttığım için giremiyorum zaten pc de bozuldu cuma günü büyük ihtimal ankarada olurum o zaman gelir yaparım bildirimi

kızlar ben evi boşalttığım için giremiyorum zaten pc de bozuldu cuma günü büyük ihtimal ankarada olurum o zaman gelir yaparım bildirimi

taşınma olayı oldukça sıkıntılıdır kolay gelsin canım cumayada görüşürüz
yaz geldi herkes tatile çıkıyo ben evde artık birileri gelsin diye pc başında bekliycem galibasempatiksalakcinni

selamun aleykumm kizlarrr
ne olmus be yine size iki gundur kimse yokmu yani anam sunlara bak ben geldim kizlar evimdeyim geleli bir hafta oldu ama ben tabiki isten gucten birturlu gelemedim yaniniza gelemedigim icinde surekli yiyorum sistikce sisiyorum nasil olacak birmiyorum vall akendimi cok fena hissetmeye basladim sizlere baktim sizlerde cok iyi degilsiniz yanii sunlara bakk hele kimse veremiyor kilo neyse ben firsat buldukca allahtan birsey olmassa buralardayim artikinn
haysemcim canim sen ugra yaz ben senin yazdiklarina yorum yaparim uzme tatli canini hani kac kilo verdin takim agirdiginden beri soyle bakalim
aynalar guzelim sende tayinin cikmis hakkinda hayirlisi olsun bakalim
sibelll nerdesin bacim yaaa gelde azicik bana moral verr tamamen cokmus durumdayim
offf offf

valla canım ben burdayım ama beni gören yok sanki hiç bişey yazmıyomuşum gibi:1no2:

aynalar canım ben kilo veremedim sadece 200g gitmiş umarım oda su değildir

herkese selam ben geldim :lepi:
erzurumla bütün bağlantımı dün saat 17.00 itibari ile bitirip 22.30'da ankaradaydım. artık yeni bir dönem başlıyor benim için. haftaya sivasa gidip göreve başlıyacam. 1 temmuz itibari ile tatil başlamış olacak benim için sositososito
bu yazı iyi kullanmalı kilo vermeliyim :Saruboceq:
sizler nasılsınız bakalım kaydirigubbakcemile3

selam kızlar çok şükür hareketlilik başlamış artık uğrayasım gelmiyordu
ben bu hafta kg veremedim dikkat etmedim halen 72 yim bilesiniz belki yarın uğrayamam evi boyatıtorum hepinizi öpüyorum neslihan kız gitme artık ya bizimle kal
hepinze sevgiler

valla canım ben burdayım ama beni gören yok sanki hiç bişey yazmıyomuşum gibi:1no2:

ay deme kizz yok yok sen yazmaya devam ett eminim seni goren olacaktir bence kimse gelmediginden boyle olmus bu takim sana ozel bir durum degildir eminim
hoşgeldin neslihan....
valllaha hic kimse veremiyor gibi kiloları ne edecez böyle....
h.b canim valla ben veeremedigim gibide aliyorum ya hayirlisi bakalim yaz geldi aslinda kilolar cabuk gider ama bizdeki bu bogaz varken zor biraz
hadi hayirlisi bakalim hakkinda kolay gelsin sana

kizz ne habeer bakim eskisi gibi cabuk gitmiyor dimi kilolarr ahh ah eskiyi geri verin bana lutfenn .....
canim burdayim artik hergun gelirim motivasyona sizin gibi benimde ihtiyacim var belki az yerim hi ne dersin opuldunuzzz

hayırlı cumalar kızlar
benım kılom yıne aynı maalesef

Neslıhan sende hosgeldın canım, valla takım cok cansız gordugun gıbı, benımde pek gıresım gelmıyor oyuzden ınternet basında zaten fazla duramıyorum bakıp hemen cıkıyorum herzamanda gırmıyorum zaten..
kılo veremıyorum dıyede canım sıkkın ne yapcam bılmıyorum 20 gun sonra turkıyeye gıdcez ınsallah ozamana kadar 2-3 kılo daha verebılsem sukredecegımsempatiksalakcinni

canım 200 gram vermıssın ıste hıc vermemekten ıyıdır sen devam et
hoşgeldin neslihan....
valllaha hic kimse veremiyor gibi kiloları ne edecez böyle....
evet yaa herkes aynı -tatlicadiarzu-
ne yapcaz bende bılmıyorum:uhm:sempatiksalakcinni
hadı hayırlısı bakalım canım ınsallah senın ıcın ıyı oluropuyorumnanaktan
ınsallah bu yaz ıstedıgın kıloya kavusursuna.s.
sana kolay gelsın canım bızde kılo veremedık zaten-tatlicadiarzu-

14. TAKIM 162. ETAP

aynalar ( 104,0 / 105,0 / -1,0 / -0,96%)
S2000 ( 67,8 / 67,8 / 0,0 / 0,00 % )
sebay ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 % )
hiray ( 72,0 / 71,0 / 1,0 / 1,40 %)
lazgulu83 ( 84,1 / 84,1 / 0,0 / 0,00 % )
haysem ( 73,0 / 72,0 / 1,0 / 1,40 % )
mushu ( 82,0 / 81,8 / 0,2 / 0,24 % )
mo_naroza ( 84,0 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı
serwenay ( 78,0 ) hamile olduğu için takımdan ayrıldı

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 545,9 / 544,7 / 1,2 / 0,22 % )

canim ya bende ayni kilo veremedigim gibi aliyiyorum surekli hic canim diyet yapmak istemiyor motivasyonda yokk sizler olmayinca olmuyor istteee ne bilim bende sasirdim kaldim neyse bari 20 gun boyunca ugradaa tr ye gidene kadar zayiflayalim birliktee ne dersin optum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…