Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar kahvaltıda yarım simit 1 köfte 1 yumurta peynir salata yedim öglen ne yesem bilmiyorumya musakka var ama baya bi yağlı kaçtı azmı yesem yoğurtla bakalım ne yaparım

saol açıklamaların için canım benim diyeti bırakmak yok sakın haaaa.hızla devam kendini şartlandır sünnetten sona sıkı bi rejime gircem de.bende bi denim bakalım şu çörekotunu dışarı çıktımda alimde.opüyorum ayrıca oğlusunun sünneti gibi diğer mürvetlerinide görmek nasip etsin allah diyorum ve tebrik ediyorum

Merhaba kıslar.........
Ben eskilerden emoşş....
Geçen sene aranızdaydım.
Bu senede gelmek istiyorum ...........

bu sabah tartıldım 69.8 olmuşum. pazartesiye kadar 68 yalan oldu ama 69 olsam bari yaa...

bende cumayı korkarak bekliyorum sanki kg vermedim gibi üffff ya:çok üzgünüm:
öglen musakka karpuz yarım dilim ekmek yedim
akşamada güya sadece 2 küçük but yiycektim 3 but 3 lokma ekmek 1 kaşık bulgur pilavı yedim böyel kilo verilirmi:1no2:

Merhaba kıslar.........
Ben eskilerden emoşş....
Geçen sene aranızdaydım.

hoş geldina.s. inşAllah girebilirsin

yarın proje teslimi var bu gece hiç uyumayacağım ve şimdiden çok açım. sadece kahve içicem sabaha kadar... dua edin benim için geçiyim şu dersi kızlar

kızlar kahvaltıda yarım simit 1 köfte 1 yumurta peynir salata yedim öglen ne yesem bilmiyorumya musakka var ama baya bi yağlı kaçtı azmı yesem yoğurtla bakalım ne yaparım

canım benim közleme aparatıfım var yada tüpte yapabilirsin 2 tane közle içine yogurt koy sarımsak koy tavuk göysünün etini teflon tavada pişir az sıvı yagla
hepsini karıstır ye bak çok lezzetli oluyo hemde aç kalmıyosun ben beyendigim için hezaman öylen yapıyorum hemde kilo veriyosun canım dene bakolumunekankayizsmile

ben bugünü sadece salata yiyerek kapattım arkadaşlar yarında görüşmek üzere mide kazıntısından ölücem nerdeyse:)

Geçmiş olsun canım.Sen de benim gibi stresliyken yiyenlerdensin .
kızlar nasılsınız 1 haftadır nette giremedim cunku HAMİLEYİM doktor dinlen dedi bu yuzden evde yatıyodum kızlar hepinizin duasına ihtiyaçım var cünkü 4 senedir uğraşıyorum
Tebrik ederim canımalkisalkisalkis Allah sağlıklı sıhhatli kucağına alabilmeyi nasip etsin bebeğini...
Teşekkür ederim canım.Allah herkese nasip etsin inşallah evlatlarının mürüvetini...
Merhaba kıslar.........
Ben eskilerden emoşş....
Geçen sene aranızdaydım.

Hoşgeldin emoş...a.s.

ben burdayım.yaaa şekerkızz nerdesin.valla memleketten yeni geldim.canım çok sıkılıyor.evde otur otur çok sıkıcı yaa.:umursamaz:

Geçmiş olsun canım.Sen de benim gibi stresliyken yiyenlerdensin .

sağol canım opuyorumnanaktan..silkelenmem lazımmmalsanaalsanasmile

.

ah canım inşallah istediğin olur :Saruboceq:

nereye istiuon tayinini

Bugün çocuklarla ugraşmaktan vakit bulamadım girmeye. Bu saat oldu anca bugün pek diyete uyamadım çilolataları fazla kaçırdım :1no2: mensturasyon dönemimin ilk günü tatlı krizine girdim resmen tutamadımkendimi çocukların çikolatalarına dadandım -tatlicadiarzu-

ben kilomuda yazayım şimdiden 82kg

sevtun aramıza hoşgeldina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…