- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.521
İlginçtir ben de 2-3 hafta bıraktım diyeti korkudan çıkamıyordum tartıya.Ben de kilo almamışım.Ama tam anlamıyla hala diyete başlayamadım.Telaşlıyım biraz hafta sonu oğluşun sünnet düğünü var.
Çörekotunu ben sürekli kullanıyorum canım.Zayıflamaya faydası var diye başlamıştım.2-3 kilo vermeme de faydası oldu.Sonra durdu kilo vermem.Ama ben hala sabahları kalkar kalkmaz hemen ağzıma 1 kaşık atıyorum.Kendimi çok dinç hissediyorum.Halsizlik falan hiç kalmadı.Kan şekerini dengeliyor diye biliyorum...boshayallersmile
bu sabah tartıldım 69.8 olmuşum. pazartesiye kadar 68 yalan oldu ama 69 olsam bari yaa...
Merhaba kıslar.........
Ben eskilerden emoşş....
Geçen sene aranızdaydım.
Bu senede gelmek istiyorum ...........
Hanımlar günaydın.
İnşallah çıkar canım istediğin yer.Bizim okuldan da isteyenler var bu yıl.Tam da seviniyordum kadroyu tamamladım diye.
Senin branş sınıftı değimi canım.
Hoşgeldin Sevtuna.s.
kızlar kahvaltıda yarım simit 1 köfte 1 yumurta peynir salata yedim öglen ne yesem bilmiyorumya musakka var ama baya bi yağlı kaçtı azmı yesem yoğurtla bakalım ne yaparım
Geçmiş olsun canım.Sen de benim gibi stresliyken yiyenlerdensin .öfff... bende aynı şekildeyim kendimi yemeye vurdum
çocukların ikiside çok hasta pazar gününden beri hiçbirşey yemiyolar desem yeridir bende inadına yiyorum onlar yemedikçe ben yiyorum frenleyemiyorum kendimi
babacığımın vefatına alışamadım daha senağlama
ilk günler birşey yemiyordum şimdide sürekli yiyorum
sabah yine kahvaltıda babacığım geldi aklıma hem ağlıyorum hem yiyorum yemeyi bırakmıyorum yanicokacimcoook içimdeki acyı hafifletmek için yemeye sığınıyorum galiba:gitme:
Tebrik ederim canımalkisalkisalkis Allah sağlıklı sıhhatli kucağına alabilmeyi nasip etsin bebeğini...kızlar nasılsınız 1 haftadır nette giremedim cunku HAMİLEYİM doktor dinlen dedi bu yuzden evde yatıyodum kızlar hepinizin duasına ihtiyaçım var cünkü 4 senedir uğraşıyorum
Teşekkür ederim canım.Allah herkese nasip etsin inşallah evlatlarının mürüvetini...saol açıklamaların için canım benim diyeti bırakmak yok sakın haaaa.hızla devam kendini şartlandır sünnetten sona sıkı bi rejime gircem de.bende bi denim bakalım şu çörekotunu dışarı çıktımda alimde.opüyorum ayrıca oğlusunun sünneti gibi diğer mürvetlerinide görmek nasip etsin allah diyorum ve tebrik ediyorum
Merhaba kıslar.........
Ben eskilerden emoşş....
Geçen sene aranızdaydım.
ben bugünü sadece salata yiyerek kapattım arkadaşlar yarında görüşmek üzere mide kazıntısından ölücem nerdeyse:)
[[/B]
anlıyorum seni bende sıkıldıkca yiyenlenlerdenim sanki bastırırcasına doymakta bilmem çocuklarınada Allah şifa versin
hemde ne yemek sorma yarın tartılmaya korkuyorummeyvahedigeldismile
Geçmiş olsun canım.Sen de benim gibi stresliyken yiyenlerdensin .
sağol canım opuyorumnanaktan..silkelenmem lazımmmalsanaalsanasmile
.
ben burdayım.yaaa şekerkızz nerdesin.valla memleketten yeni geldim.canım çok sıkılıyor.evde otur otur çok sıkıcı yaa.:umursamaz:
huuuuu
akşam oldu uğrayan yok yineee
akşama yağsız tuzsuz makarna haşladım sarmısaklı yoğurtla yiyorum şuan
Merhaba kıslar.........
Ben eskilerden emoşş....
Geçen sene aranızdaydım.
slm kızlar
kusura bakmayın giremedim çok stresliyim
tayin hakkı verdiler okullara baktım ve başvurumu yaptım
15 haziranda sonuçlar açıklanacak ama benim umudum yok fakat tayinimin çıkmasınıda çok istiyorum eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?