• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben elma diyetine başlayamadım aslında başladımda akşam bozdum mafoldumben
kızlar ne olur beni motive edin dövün bişeyler yapın :oklava:

Cep telefonuma kızımla önlü arkalı fotoğrafımızı yandan çekip koydum vetelefona duvar yaptım.Bacım neden mehter takımı gibisiniz silkinin kendinize gelin.Bukiloları verecek olan biziz amabu şekilde kendinize zulmediyorsunuz.Kendinize bir hedef koyun ve azimli olun.Hattabiraz hırs yapın. Yokmu sizin kıskandığınız hatta kıskançlıktan çtladığınız bi şöyle narin çıtıpıtı zayıf ELTİNİZ GÖRÜMCENİZ KOMŞUNUZ YAKININIZ.OOOOO bizbu şekilde sittin sene geçse gene veremeyiz bu kiloları.:olmaz:Bugünden tezi yok diyete tekrar enbaştan ve kararlı bir şekilde tekrar başlayalım.kaydirigubbakcemile5

Cep telefonuma kızımla önlü arkalı fotoğrafımızı yandan çekip koydum vetelefona duvar yaptım.Bacım neden mehter takımı gibisiniz silkinin kendinize gelin.Bukiloları verecek olan biziz amabu şekilde kendinize zulmediyorsunuz.Kendinize bir hedef koyun ve azimli olun.Hattabiraz hırs yapın. Yokmu sizin kıskandığınız hatta kıskançlıktan çtladığınız bi şöyle narin çıtıpıtı zayıf ELTİNİZ GÖRÜMCENİZ KOMŞUNUZ YAKININIZ.OOOOO bizbu şekilde sittin sene geçse gene veremeyiz bu kiloları.:olmaz:Bugünden tezi yok diyete tekrar enbaştan ve kararlı bir şekilde tekrar başlayalım.kaydirigubbakcemile5

sizi bilmeme ama ben pazartesi gününden beri diyetteyim ve çok mutluyum kilo veriyorum kendimde farkettim bu sabah ellerim kollarım bacaklarım küçülmüş çok hoşuma gitti cuma sabahı kilomu öğrenirsiniz 1-2 kilo bile ç.ok farkediyo kızlar

biraz dişinizi sıkın:oklava: ne var sonundaki mükafat herşeye değer kararlı olalaım sadece :dance:

hu hu kızlar nerelerdesiniz? ben girdimmi kimse kalmıyor buralarda....
kızlar hepimiz başaracağız bu kiloları vermekte..biraz zor olabilecek belki ama ne yapalım katlanacağız...
hazirana kadar söyle bi 75 olsam süper olur ya. ogluş kardeş istiyor onun icin katlanacagım....

geçmişi okumaya fırsatım olmadı ama ben DÖNDÜM kızlar....yeni döndm 400 gram almışım diyete dvam etmeye çalıştım ama baba evinde ancak bukdar oldu:)neyse gelişmeleri yzmaya devam edeceğim opüldünüz hepiniz

hu hu kızlar nerelerdesiniz? ben girdimmi kimse kalmıyor buralarda....
kızlar hepimiz başaracağız bu kiloları vermekte..biraz zor olabilecek belki ama ne yapalım katlanacağız...
hazirana kadar söyle bi 75 olsam süper olur ya. ogluş kardeş istiyor onun icin katlanacagım....

bak ne kadar güzel bir zayıflama sebebin var kimse tutamaz seni

guzelim misafirim var suanda kayinvalidem o yarin gidecek ondan sonra allah izin verirsee simdide caktirmadan giriyorumm yarin gorusuruz bol bol insallahhh

yarın görüşürüz canım

kilonuda merak ettim şimdi

geçmişi okumaya fırsatım olmadı ama ben DÖNDÜM kızlar....yeni döndm 400 gram almışım diyete dvam etmeye çalıştım ama baba evinde ancak bukdar oldu:)neyse gelişmeleri yzmaya devam edeceğim opüldünüz hepiniz

hoşgeldin a.s.

slm kızlar nasılsınız bakalım ben kendimi elma diyetine hazırlıyorum 1 Mayısta başlıyorum
ayın biri laelaelaelaelae

herkese merhabalar.. uzuuuun zaman sonra ben..yerimseniben

artık katılımda bulunamıyorum..işler oldukça yoğun ve eve geldiğimde ancak eve ve eşime yetişebiliyorum..ohaoldumsmile

ama bu arada yazılanlara okudum..takım canlanmaya başlamış..
tuğçe ayrılmışsenağlama
aynalarda kilo almış gene!!:oklava:

bende artık elveda durumuna geldim artık..paylaşımda bulunamıyorum çünkü..ama arada uğrayıp sizleri okuycam hatta yazarımda..ama sürekli b bildirimde bulunamadığım için takımın performansı zaten düşük dahada düşürmemek adına kendinize iyi bakın..
herkese sağlıklı kilo varmeler..opuyorumnanaktan

günaydınnnn:teytey: hayırlı cumalarr:Saruboceq:

eveeeeetttt bu günkü kilom 68.5:dance:70in altına düştüm sonundaaa.....hihoyyythihoyyyt

Günaydın arkadaşlar. Ben 3. Takımdayım. Bu hafta kilo veremediğim için cezamı çekmeye geldim...

Ben pisboğaz şişkonun tekiyim. Bu hafta kilo veremedim. =((

huuu....naniknanik nerdesiniz

kilo bildirim günü geldi çattı
ben korkmadan utanmadan aslanlar gibi yazdım kilomu:tomato:

lazgülü 1700 çok iyi canım tebrik ederim senidea.s.

slm kızlar nasılsınız bakalım ben kendimi elma diyetine hazırlıyorum 1 Mayısta başlıyorum
ayın biri laelaelaelaelae
hadı bakalım bu sefer basla canım bende 5 gunde 5kılo dıyetıne baslamak ıstıyorum bakalımzemuszemus
herkese merhabalar.. uzuuuun zaman sonra ben..yerimseniben

artık katılımda bulunamıyorum..işler oldukça yoğun ve eve geldiğimde ancak eve ve eşime yetişebiliyorum..ohaoldumsmile

ama bu arada yazılanlara okudum..takım canlanmaya başlamış..
tuğçe ayrılmışsenağlama
aynalarda kilo almış gene!!:oklava:

bende artdık elveda durumuna geldim artık..paylaşımda bulunamıyorum çünkü..ama arada uğrayıp sizleri okuycam hatta yazarımda..ama sürekli b bildirimde bulunamadığım için takımın performansı zaten düşük dahada düşürmemek adına kendinize iyi bakın..
herkese sağlıklı kilo varmeler..opuyorumnanaktan
tamam canım arada gırersen gorusuruz kılo almamaya dıkkat et guzel kılo vermıstınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınnnn:teytey: hayırlı cumalarr:Saruboceq:

eveeeeetttt bu günkü kilom 68.5:dance:70in altına düştüm sonundaaa.....hihoyyythihoyyyt
kız kac kılo verdın valla supersın:lepi: ınsallah gerı almazsınzemuszemus 5 gunde 5kılo dıyetını tam uyguladınmı-tatlicadiarzu- bende yapmak ıstıyorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
tebrikler hiray....
benim kilom 84.1 yine 1.700 gitmiş.yavaş yavaş ilerliyoruz ama olsun....

tebrıkledr canım 1 haftada ıyı vermısın hadı devamkaydirigubbakcemile4

hadı bakalım bu sefer basla canım bende 5 gunde 5kılo dıyetıne baslamak ıstıyorum bakalımzemuszemus

sendemi başlamak istiyosun
hadi takıl bana zayıfla o zamankaydirigubbakcemile4

5 günde 5 kilo diyetini yapıyorum bu gün4. gün 3 kilo vermişşim
ufak tefek kaçamaklarım oldu
1er avuç leblebi 1 çay kaşığı pekmez 1 lokma ekmek gibi

pazartesi başla sende ne olurolumunekankayizsmile

bak kilolarımızda aynı sayılır vereliniortak

ben seni geçerim ama şakkıdı

Back