- Konu Sahibi Pinarbartu
- #17.881
:hulya::hulya::hulya:bayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kilom 85 lerdeyim herhalde suan..senden daha fazla anlayacagın....
ben elma diyetine başlayamadım aslında başladımda akşam bozdum mafoldumben
kızlar ne olur beni motive edin dövün bişeyler yapın klava:
Cep telefonuma kızımla önlü arkalı fotoğrafımızı yandan çekip koydum vetelefona duvar yaptım.Bacım neden mehter takımı gibisiniz silkinin kendinize gelin.Bukiloları verecek olan biziz amabu şekilde kendinize zulmediyorsunuz.Kendinize bir hedef koyun ve azimli olun.Hattabiraz hırs yapın. Yokmu sizin kıskandığınız hatta kıskançlıktan çtladığınız bi şöyle narin çıtıpıtı zayıf ELTİNİZ GÖRÜMCENİZ KOMŞUNUZ YAKININIZ.OOOOO bizbu şekilde sittin sene geçse gene veremeyiz bu kiloları.lmaz:Bugünden tezi yok diyete tekrar enbaştan ve kararlı bir şekilde tekrar başlayalım.kaydirigubbakcemile5
dönmek için niye bekliyosun canımm
cuma günü gir işte listeyehihoyyyt
hu hu kızlar nerelerdesiniz? ben girdimmi kimse kalmıyor buralarda....
kızlar hepimiz başaracağız bu kiloları vermekte..biraz zor olabilecek belki ama ne yapalım katlanacağız...
hazirana kadar söyle bi 75 olsam süper olur ya. ogluş kardeş istiyor onun icin katlanacagım....
guzelim misafirim var suanda kayinvalidem o yarin gidecek ondan sonra allah izin verirsee simdide caktirmadan giriyorumm yarin gorusuruz bol bol insallahhh
geçmişi okumaya fırsatım olmadı ama ben DÖNDÜM kızlar....yeni döndm 400 gram almışım diyete dvam etmeye çalıştım ama baba evinde ancak bukdar oldu:)neyse gelişmeleri yzmaya devam edeceğim opüldünüz hepiniz
bak ne kadar güzel bir zayıflama sebebin var kimse tutamaz seni
evet inşallah da öyle olur kilolar gider..... sen kac kiloydun?
hadı bakalım bu sefer basla canım bende 5 gunde 5kılo dıyetıne baslamak ıstıyorum bakalımzemuszemusslm kızlar nasılsınız bakalım ben kendimi elma diyetine hazırlıyorum 1 Mayısta başlıyorum
ayın biri laelaelaelaelae
tamam canım arada gırersen gorusuruz kılo almamaya dıkkat et guzel kılo vermıstınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanherkese merhabalar.. uzuuuun zaman sonra ben..yerimseniben
artık katılımda bulunamıyorum..işler oldukça yoğun ve eve geldiğimde ancak eve ve eşime yetişebiliyorum..ohaoldumsmile
ama bu arada yazılanlara okudum..takım canlanmaya başlamış..
tuğçe ayrılmışsenağlama
aynalarda kilo almış gene!!klava:
bende artdık elveda durumuna geldim artık..paylaşımda bulunamıyorum çünkü..ama arada uğrayıp sizleri okuycam hatta yazarımda..ama sürekli b bildirimde bulunamadığım için takımın performansı zaten düşük dahada düşürmemek adına kendinize iyi bakın..
herkese sağlıklı kilo varmeler..opuyorumnanaktan
kız kac kılo verdın valla supersın:lepi: ınsallah gerı almazsınzemuszemus 5 gunde 5kılo dıyetını tam uyguladınmı-tatlicadiarzu- bende yapmak ıstıyorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2günaydınnnn:teytey: hayırlı cumalarr:Saruboceq:
eveeeeetttt bu günkü kilom 68.5:dance:70in altına düştüm sonundaaa.....hihoyyythihoyyyt
tebrikler hiray....
benim kilom 84.1 yine 1.700 gitmiş.yavaş yavaş ilerliyoruz ama olsun....
hadı bakalım bu sefer basla canım bende 5 gunde 5kılo dıyetıne baslamak ıstıyorum bakalımzemuszemus