• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kizlar iyi geceler hepinizeee eski takimima bie slm verim dedim tanidiklardan bir s2000 aynalar birde hiray kalmisss neysee yakinda gelecem arkadaslar haber verim dedim cok fena kilo aldim kksiz olmuyor sibelde donmuss bak sevindimm inanki oda anladi sanirim burasiz olmadigina neysee hepinizi opuyorumm saglikli kilo vermeler diliyorumm hepinizeee iyi geceler tekrar sabah gelenlerede gunaydinnnnnnnnnnn

gel artık kızzz nerdesın, en kısa zamanda beklıyoruz senıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada kac kılo oldunkıbilmiyorumkismilea
ben yıne aynıym bı 60 olamadım gram gram verıyorum ıste ugrasıp duruyoruz burda
ınsallah temmuza kadar 60 olcamkaydirigubbakcemile2

slm kizlar iyi geceler hepinizeee eski takimima bie slm verim dedim tanidiklardan bir s2000 aynalar birde hiray kalmisss neysee yakinda gelecem arkadaslar haber verim dedim cok fena kilo aldim kksiz olmuyor sibelde donmuss bak sevindimm inanki oda anladi sanirim burasiz olmadigina neysee hepinizi opuyorumm saglikli kilo vermeler diliyorumm hepinizeee iyi geceler tekrar sabah gelenlerede gunaydinnnnnnnnnnn

hoşgeldin canım :teytey:

ben bi ara ayrılmıştım kilo veremiyodum vermekte istemiyodum

ama şimdi çok hırslıyım yaz geldi gidiklerim yakışmıyo resimlerde kendimi tanıyamıyorum çok kötüü

hadi dön bir an önce:dance:

kızlar ben bu gün 5 günde 5 kilo diyetine başladımmmkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

bugünkü menüm

haşlanmış patatescokacimcoook

kızlar ben bu gün 5 günde 5 kilo diyetine başladımmmkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

bugünkü menüm

haşlanmış patatescokacimcoook[/QUOTE]

dene bakalım nasıl kilo vere bilecekmisin? ama eminim verirsin sen...

dene bakalım nasıl kilo vere bilecekmisin? ama eminim verirsin sen...[/QUOTE]

ee .... artık vereyim be güzelim 6 senedir taşıdım onları yeter artıkınkafamçokkarıştı

kilo çizelgen yok canım kilon kaç

benimde kendime çizelge yapmam lazım:lepi:

eee pazartesi oldu nerdesinizalsanaalsanasmile

ben patates yiyip duruyorum ama kesmedi beni boshayallersmile
yemeklere saldırasım varcokacimcoook

birileri :smiley-cool:elma diyetine başlıycaktı ama hiç sesleri sedaları çıkmıyo

yeşilçay içtim 2 lt su içtim şimdiye kadar

ben elma diyetine başlayamadım aslında başladımda akşam bozdum mafoldumben
kızlar ne olur beni motive edin dövün bişeyler yapın :oklava:

ben elma diyetine başlayamadım aslında başladımda akşam bozdum mafoldumben
kızlar ne olur beni motive edin dövün bişeyler yapın :oklava:

kaydirigubbakcemilegel kiz sen buraya kaydirigubbakcemile neler yapmisin oyle aynalar kilo vermek yerine almisin toparlanman lazim bak goster gecen sene nasil kilo verdi unutunmu aramizda en azimli sendin elma diyeti agir sen ilk once bes gunde bes gidayayi yap sonra normal rejim yaphihoyyyt ben gelip arada kontrol edeyim seni takimda cok sessiz kimse paylasimda bulunmazsa kimse katilmak istemez tabi:dilcikar: takimda kac kisiziniz bilmiyorum ama toparlanin bir an oncekaydirigubbakcemile4

vay vay vy kimler gelmis nasilsin kaptan gorusmeyeli kilolar ne alemdewalla merak etim simdi soyle lülülülülülü seninde gaza getireyim beni soracak olusan ben seybilmiyorumkismile felaket kilo aldim takimdan ayrilinca 90 tekrar ugradim bi slm verdim sonra diyete basladim simdi 82 yim ama hala deam bu sefer devam etmek yok hadi kaptan optum bebisleride op benim icinzemuszemus

eee günaydın bu aradaa.s.

ben diyetimi bozmadım üstelik çok başım ağrıdı gözümün önündentatlılar uçuştu

bu gün sebze yemeği yiyorum bütün gün

sonunda yağlardan kurtulmak var değer bence

kendimi aç ama çok huzurlu hissediyorum:dance:

slm mınık kuslarrr aynalarr harıc dermısımmm bak sen zayıfla soz sanada doyecem mınık kusum mını mınnacık kusum dıyeee ahh ahh sen bastan yanlıs yapıyon anacımm bırak sı sok dıyetlerı bastan canın ıstemıyo sonra dahada koyu alıyon ıste bunu anlamadınmı bak tecrube konusuyo burdaa bu arada kızlar telden gırdıgım ıcın sımdılık alıntı yapamıyorumm oyuaden hepınıze cevap yazmam bıraz zor olacakk toplu bırsekılde hepınıze dıyorumm bekleyın benı anacım motıvasyon son hızz olacakk ınsallahh benım kıloya gelınce eylulce fazla merak kalbe zarar bırak ogrenmeyı ver eskı kıloma dondum az kaldı canım huc merak etme yanıı kaptan takımı toplaa eylulce sende gel yenı arkadas neyse ben yadıkklarımı bıle goremıyom gorusuruzz opuldunuz sekerler

Son düzenleme:
slm mınık kuslarrr aynalarr harıc dermısımmm bak sen zayıfla soz sanada doyecem mınık kusum mını mınnacık kusum dıyeee ahh ahh sen bastan yanlıs yapıyon anacımm bırak sı sok dıyetlerı bastan canın ıstemıyo sonra dahada koyu alıyon ıste bunu anlamadınmı bak tecrube konusuyo burdaa bu arada kızlar telden gırdıgım ıcın sımdılık alıntı yapamıyorumm oyuaden hepınıze cevap yazmam bıraz zor olacakk toplu bırsekılde hepınıze dıyorumm bekleyın benı anacım motıvasyon son hızz olacakk ınsallahh benım kıloya gelınce eylulce fazla merak kalbe zarar bırak ogrenmeyı ver eskı kıloma dondum az kaldı canım huc merak etme yanıı kaptan takımı toplaa eylulce sende gel yenı arkadas[neyse ben yadıkklarımı bıle goremıyom gorusuruzz opuldunuz sekerler/B]

dönmek için niye bekliyosun canımm

cuma günü gir işte listeyehihoyyyt

Back