- Konu Sahibi Pinarbartu
- #17.861
arkadaşlar nerelerdesiniz......?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlar iyi geceler hepinizeee eski takimima bie slm verim dedim tanidiklardan bir s2000 aynalar birde hiray kalmisss neysee yakinda gelecem arkadaslar haber verim dedim cok fena kilo aldim kksiz olmuyor sibelde donmuss bak sevindimm inanki oda anladi sanirim burasiz olmadigina neysee hepinizi opuyorumm saglikli kilo vermeler diliyorumm hepinizeee iyi geceler tekrar sabah gelenlerede gunaydinnnnnnnnnnn
arkadaşlar nerelerdesiniz......?
slm kizlar iyi geceler hepinizeee eski takimima bie slm verim dedim tanidiklardan bir s2000 aynalar birde hiray kalmisss neysee yakinda gelecem arkadaslar haber verim dedim cok fena kilo aldim kksiz olmuyor sibelde donmuss bak sevindimm inanki oda anladi sanirim burasiz olmadigina neysee hepinizi opuyorumm saglikli kilo vermeler diliyorumm hepinizeee iyi geceler tekrar sabah gelenlerede gunaydinnnnnnnnnnn
Günaydın hanımlaaaropuyorumnanaktan
Nasılsınız?
Bugün henüz birşey yemedim.Karar verince yazarım.opuyorumnanaktan
ben elma diyetine başlayamadım aslında başladımda akşam bozdum mafoldumben
kızlar ne olur beni motive edin dövün bişeyler yapın klava:
günaydınnnnnnnnnnnŞenizopuyorumnanaktan
hadi gel artık da yarış yapalım senle şeker:dance:a.s.
slm mınık kuslarrr aynalarr harıc dermısımmm bak sen zayıfla soz sanada doyecem mınık kusum mını mınnacık kusum dıyeee ahh ahh sen bastan yanlıs yapıyon anacımm bırak sı sok dıyetlerı bastan canın ıstemıyo sonra dahada koyu alıyon ıste bunu anlamadınmı bak tecrube konusuyo burdaa bu arada kızlar telden gırdıgım ıcın sımdılık alıntı yapamıyorumm oyuaden hepınıze cevap yazmam bıraz zor olacakk toplu bırsekılde hepınıze dıyorumm bekleyın benı anacım motıvasyon son hızz olacakk ınsallahh benım kıloya gelınce eylulce fazla merak kalbe zarar bırak ogrenmeyı ver eskı kıloma dondum az kaldı canım huc merak etme yanıı kaptan takımı toplaa eylulce sende gel yenı arkadas[neyse ben yadıkklarımı bıle goremıyom gorusuruzz opuldunuz sekerler/B]