Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tabi canım sen tam bana göresin delikafadulden
eğer hergün paylaşımda bulunacak ve kararlıysan kapımız açık sana

bende öyle düşünmüştüm.Fakat çok yavaş kilo veriyorsunuz özelbir sebebimi var.Ben temmuzun 3 üne kadar 85 igörmek istiyorum.öncelikli hedefim çift rakamları görmek.Geçen Cumma 112 idim.Ne zamandır böyle bir destek güç arıyordum.Özellikle AYNALAR seninde dediğin gibi TAM BANA GÖRESİN.vereliniortak

aarkadaşlar 3. gruba bugün yeni girdim, 111 kiloyum fakat o grupta benim gibi aşırı kilolu arkadaş yoktu
doğru motivasyon için sizin grubunuza girmek istiyorum.Kabul edilirmiyim?:sinifsinif:
Hoşgeldin XXL69a.s.
Nerdesin kız.:sm_confused: ben de bizi bırakıp gitti herhalde diyordum:uhm:
kızlar ben çok kötü hastayım. rapor alıp hem eve mi kaçsam acaba laelaelaelaelae

Geçmiş olsun canım, Kendine iyi bak...

kızlar ben çok kötü hastayım. rapor alıp hem eve mi kaçsam acaba laelaelaelaelae

ceeee.....................:lepi:

geçmiş olsun canım şimdi nasılsınopuyorumnanaktan

aynalar ben varya takıma dönmek istiyorum oluuuuurrmuuuu-tatlicadiarzu-
lüüüütfeeeennopuyorumnanaktan

çok kilo aldımmm

bu sefer çok karralıyım:lepi:
okullar kapanna kadar mezun olucam sssööööööööööööözzzzzzzzz:enbuyukkk:

Canım vermen gereken yaklaşık 25 kg var ve temmuz 3 e kadar haftada ortalama 2,5 kg vermen gerekiir ki hedefine ulaşabilesin.Normali haftada 0,5 ile 1 kg arasındadır.Ben yapabilirim diyorsan eyvallah fakat kendini çok yıpratırsın.boshayallersmile
Kendine daha makul hedefler belirlemen faydalı olur bence canım.

Hoşgeldin hiraycım...

merhaba kızlar
aramıza yenı arkadaslar gelmıs hosgelmıs, ınsallah takım bıraz olsun canlanırhihoyyyt
ben bu hafta yedıklerıme cok dıkkat edıyorum ınsallah en az 1 kılo gıdecek cumaya kadar:teytey::teytey:
hadı kızlar sızde dıkkat edınde bu hafta 1. bız olalım:sm_cool::sm_cool:
:dance::dance:

Ben de 2 günlük ayran detoksunu yapıyorum yine,Öncekinde 1 kg gitmişti.Ben de ümitliyim bu hafta S2000yerimseniben

Alo alo kızlar ordamısınız.Diyetim çok güzel gidiyor.Söylediğinin doğru olduğunu bende çok iyi biliyorum.Lakin diyetlerimi uzun sürdüremiyorum.Ayrıca kilo ne kadar çoksa bir hafta içinde verilen kilo okadar çok oluyor.:ecrin_bebek:

Hoşgeldin hiraycım...

hoşbulduk canımmkaydirigubbakcemile5

kaptan kabul ederse tekrar takımda olmak istiyorum

sen nasılsın nasıl gidiyor siteye giremedim sizi takip edemedim hiç
bir yaramazlaık yoktur inşallh
takımın durumu ne alemde:sinifsinif:

Ben de 2 günlük ayran detoksunu yapıyorum yine,Öncekinde 1 kg gitmişti.Ben de ümitliyim bu hafta S2000yerimseniben

çizelgende 64 kilo görüyorum

çok iyi ay nasıl geldin o kiloya ben 65 olsam yeter

cuma sabahı tartılıcam
inanın korkuyorum tartılmayabilmiyorumkismile
ne vardı o kadar yiycek sanki çok kızıyorum kendimekafamçokkarıştı

bu sefer çok kararlıyım mayıs sonunda 65 olucam

öpüyorum kızlar hepiniziŞeniz

takımda kimler var bilmiyorum ama hepinizi öpüyorum yanaktanolumunekankayizsmile

kızlar bu grip fena bişey sinüzitimi azdırdı sol tarafım felç gibi felaket, öksürük gece uyumama izin vermiyor. ayrı ayrı kızlar yazamıyorum şimdi size kızlar hepinize teşekkür ediyorum.

XXL69 aramıza hoşgeldin canım.

hiraycım selam sen kendin ayrıldın takımdan değil mi büyük ihtimalle dönersin. ben bi araştırıym kendime geliyim olur mu canım.

ooo yeni yeni arkadaşlar g elmiş
çok sevindim
hepiniz hoşgeldiniz :)
zavallı ben sınavlarla boğuşucam ona donanımlanıyorum
cumaayı korkarak bekliyorum..almamışımdır ama veremiyorum da

takıma yeni kanlar canlar gelmiş..kaydirigubbakcemile3 gerçi birisi eskiymiş yeniden katılmaya gelmiş..hoşgelmişler..opuyorumnanaktan

hiray
XXL69 hoşgeldinizzzz...a.s.

bu arada bu hafta maşallah herkes umutlu kilo vereceği konusunda inş öyle olur.. ama bende dirhem öyle bi umut yok hatta aldım galiba çok iştahlıyım bu aralar ha bire yemek yemek isiyorum..

biri beni durdursuuuuuuunnndelikafadulden

evet evet ben kendim ayrılmiştım kaydirigubbakcemile
hadi bi toparlanda beni de toparlazemuszemus

bu sene çok grip oldun sen yaaa geçmiş olsun tekrar
bizim pc deki sorunda çözüldü artık buralardayım:dance:

ooo yeni yeni arkadaşlar g elmiş
çok sevindim
hepiniz hoşgeldiniz :)
zavallı ben sınavlarla boğuşucam ona donanımlanıyorum
cumaayı korkarak bekliyorum..almamışımdır ama veremiyorum da

hoşbuldukkkkopuyorumnanaktan

yemme duuuurrrrsüprizzzzz

sonra çok pişman olursun
bende dünden beri açlık krizleri çekiyoruum çok zor ama başarıcazz başarmak zorundayız:lepi:

ben bu yağları daha fazla misafir etmek istimiyorummklava:

Canım ben ekim-kasım gibi başladım diyete.Kendimi çık kasmadım yavaş yavaş veriyorum.Ancak bazen kilo vermem durunca detoks vs. yapıyorum.Yavaş yavaş gidiyoruz bakalım.6 ayda 7 kilo vermişim.
kızlar bu grip fena bişey sinüzitimi azdırdı sol tarafım felç gibi felaket, öksürük gece uyumama izin vermiyor. ayrı ayrı kızlar yazamıyorum şimdi size kızlar hepinize teşekkür ediyorum.

Aman iyi bak kendine aynalar.Bol bol vitamin al canım.:1no2:

kızlar bende katılmak istiyorum bu takıma.benide aranıza alırmısınız lütfen....
kilom 88.6...ne yapıyorsunuz? haftada 1keremi tartılınıyor?bana kısaca biraz bilgi verirmisiniz...

kilom 88.6...ne yapıyorsunuz? haftada 1keremi tartılınıyor?bana kısaca biraz bilgi verirmisiniz...

Merhaba canım;

Aynalar takım liderimiz;

O kabul ederse takıma alınırsın.Cuma sabahları kilo bildirimi yapıyoruz.Kararlı isen kabul edilirsin...kaydirigubbakcemile5

slm ben 14. takımın kaptanıyım takımımzda yer var. eğer kilo vermekte kararlı isen ve hergün gelip paylaşımda bulunacaksan başımızın üstünde yerin var buyur gel. takıma girmek istiyeni bir hafta deneme süresine alıyoruz. bu bir haftada kilo vermekte kararlı olduğunu ve paylaşımlarından memnun isek takıma alıyoruz. her cuma en geç saat 12 ye kadar tartılıp kilonu bildiriyorsun. eğer takıma katılmak istiyorsan bize kendini tanıt. boyunu, kilonu, hedef kilonu, kilo alma serüvenini vs. hadi bekliyoruz. görümek dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…