• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Diyet Yapmanın Püf Noktaları
Sağlık beslenmenin ilk adımı hedefinize uygun yemek planı hazırlamaktan geçer. Üç ana öğün ve üç ara öğünden oluşan günlük beslenme planınızı hayat düzeninize göre uygulamalısınız.

Diyet Yapmanın Püf Noktaları
Diyet yaparken özellikle dikkat etmeniz ve uzak durmanız gereken besin grupları vardır. İdeal kilonuza ulaşmanızı engelleyen kalorisi yüksek besinleri diyet sırasında beslenme planınızdan çıkarmalısınız.

Gazoz, kola gibi asitli içecekler, hazır meyve suları, limonata

Alkollü içecekler

Et ya da sebze türündeki tüm kızartmalar

Yağ, şeker, un oranı yüksek kek, pasta, börek, çörek gibi yiyecekler

Yağlı etler

Salam, sucuk, sosis gibi yağ ve nişasta içeriği yüksek şarküteri ürünleri

Kaymak, mayonez, yağlı soslar

Reçel, gofret, çay şekeri

Diyet yaparken rahatlıkla tüketebileceğiniz yiyecek ve içecekler de vardır. Kalorisi düşük, kilo vermenizi yardımcı besinleri yemek planınızda mutlaka bulundurmalı, miktarlarında aşırıya kaçmamalısınız.

Şekersiz çay, kahve, meyve çayları

Maden suyu

Yağsız salata

Sirke, limon suyu

Şekersiz sakızlar

Keten tohumu ve lifli gıdalar

Diyet yaparken, motivasyonunuzu düşürecek faktörlere dikkat edilmesi gerekir. Sizi, psikolojik olarak rahatlatacak ve hedeflediğiniz kiloya ulaşmanıza yardımcı olacak taktikler şöyledir:

İştah açıcı yiyecekleri kendinizden uzak tutun.

Öğünlerinizi küçük porsiyonlarla hazırlayın.

Yemeklerinizi küçük lokmalar halinde ve iyice çiğneyerek tüketin.

Ana ve ara öğün yemek saatlerinize sadık kalın.

Düzenli egzersiz yapın.

Tuz ve tuzlu ürünlerin tüketimini azaltın.

Alışveriş yaparken diyet beslenme planına uygun besinler satın alın.

Ana ve ara öğünlerinizin dışında yemek istediğinizde su için ya da egzersiz yapın.

alıntıdır

Merhaba arkadaşlar;

Söylemeden geçemeyeceğim,Genellikle arkadaşlar söyleyeceklerini yazıp çıkıyorlar.Hatta bazen kendisine yazılan mesajları bile cevaplamıyorlar.Takım bu değildir kızlar.Açıkça söylemem gerekirse ben takım ruhunu pek yakalayamıyorum.

Bu sitemden sonra size söyliyeceklerim var.5 günlük bi diyete başlıyorum bugün.Diyet kelimesini ve listeye bağlı kalmayı pek sevmem ama 2 sebepten başlıyorum diyete.

1.Stresten dolayı bu günlerde abarttım biraz olayı,ha bire yiyorum kendimi firenlemem lazım
2.Bir aydır hiç kilo veremiyorum, bünyeyi şaşırtmam lazım.

Diyet listesi pek iç açıcı değil;
1. gün 5 yumurta
2. gün bol salata yağsız
3. gün 0,5 kg tavuk
4. gün 0,5 kg yoğurt
5. gün 4 yumurtayla finali yapıcam.

En az 3 kg vermeyi vaad eden bi diyet ama bendeki sonuç ne olur bilmiyorum.

ben yumurta sevmem yoksa bende yapardım mafoldumben

14. TAKIM 151. ETAP

aynalar ( 105,6 / 105,1 / 0,5 / 0,47 %)
S2000 ( 69,0 / 69,0 / 0,0 / 0,00 % )
sebay ( 65,0 / 64,0 / 1,0 / 1,54 % )
kipra ( 59,8 / 59,8 / 0,0 / 0,00%)
tugce ( 85,0 / 84,5 / 0,5 / 0,59 %)
sevdikcebitmeyenim ( 75,6 ) geri dönmek üzere ayrıldı.

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 384,4 / 382,4 / 2,0 / 0,52 % )

aarkadaşlar 3. gruba bugün yeni girdim, 111 kiloyum fakat o grupta benim gibi aşırı kilolu arkadaş yoktu
doğru motivasyon için sizin grubunuza girmek istiyorum.Kabul edilirmiyim?:sinifsinif:

kızlarrr..burdayım burdaaa...opuyorumnanaktan
sadece bu aralar yazamadım ankaradaydım eve yeni geldim..
dün akşamda girdim yazdım ama site gene azizlik yaptı bana yzdıklarım gitti kaldım öyle..umarım bu seferki olmaz öyle..sempatiksalakcinni

sizde ne var ne yok??bakındım azcık kilo verenler olmuş tebrik ederim bacılarım!!a.s.opuyorumnanaktan

ben hala aynıyım bi gelişme ve değişme yok bu hafta kayınvaldem bisürü bisürü yemek yedirdi bize ankarada almadığıma dua ediyorumkaydirigubbakcemile3

böyle yani..hee bide bu arada yeni bi hastaneyle iş anlaşmasına girdim akşamları yazabilcem..kilomuda perş.günü yazcam artık..öptüm hepinizi...opuyorumnanaktan

aarkadaşlar 3. gruba bugün yeni girdim, 111 kiloyum fakat o grupta benim gibi aşırı kilolu arkadaş yoktu
doğru motivasyon için sizin grubunuza girmek istiyorum.Kabul edilirmiyim?:sinifsinif:

tabi canım sen tam bana göresin delikafadulden
eğer hergün paylaşımda bulunacak ve kararlıysan kapımız açık sana

Back