• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşbuldukkkkopuyorumnanaktan

yemme duuuurrrrsüprizzzzz

sonra çok pişman olursun
bende dünden beri açlık krizleri çekiyoruum çok zor ama başarıcazz başarmak zorundayız:lepi:

ben bu yağları daha fazla misafir etmek istimiyorumm:oklava:

yaa hiraycım dur diyorum kendime kızıyorum amaaa....sempatiksalakcinni beynim bu dur komutunu algılayamıyo heralde..gerçi bugün biraz insani boyutta yedim sayılır..kaydirigubbakcemile3

boyum 1,60..şuan 88 küsür de kilom öncelikle 80 sonrada 75 olursam cok sevinecem.kilolarımı hamilelikte aldım gerci oglum 6 yaşında oldu ama birtürlü gitmedi.....bi ara tartı 95i gösterdi bu böyle devam edemez dedim ve 77 kiloya kadar düstüm ama tekrardan geri aldım....yarın sabah kilomu tam olarak bildirip başlamak istiyorum....

boyum 1,60..şuan 88 küsür de kilom öncelikle 80 sonrada 75 olursam cok sevinecem.kilolarımı hamilelikte aldım gerci oglum 6 yaşında oldu ama birtürlü gitmedi.....bi ara tartı 95i gösterdi bu böyle devam edemez dedim ve 77 kiloya kadar düstüm ama tekrardan geri aldım....yarın sabah kilomu tam olarak bildirip başlamak istiyorum....

tmm canım aramıza hoşgeldin inş hep beraber zayıflayacaz başta ben tabi mafoldumben

merhaba kızlar...
bende katılmak istiyorum
1.73 boyunda 62 kiloyum...(bazen 63 oluyor)
doğumdan sonra büyük bir çabayla 4 ayda çizelgemdeki kiloyu verdim..aylardırda yerimde sayıyorum..çevremdeki herkes böyle çok iyisin yeter diyor ama ben ömrümde hiç zayıf olmadım..manken gibi kızlara ince bellilere çok özeniyorum,fiziği düzgünlere bayılıyorum..manken kadar olamasamda biraz daha vermek istiyorum özellikle belim incelsin istiyorum..
daha önce katılmıştım bir takıma ama girer girmez bilg sorunum oldu..günde bir defa girebiliyordum..muhabbet etmeyincede arkadaşlarla kaynaşamadık,motivasyon olmadı bana hiç..çıktım bende..
şimdi bilg elimin altında..
hergün girip bildirim paylaşım yaparım..motivasyon çok güzel veririm :))))
benimde ihtiyacım var tabi..
özellikle takımda spor yapan varsa koç olarak istiyorum kendime..sıkılaşmak istiyorumm

merhaba kızlar...
bende katılmak istiyorum
1.73 boyunda 62 kiloyum...(bazen 63 oluyor)
doğumdan sonra büyük bir çabayla 4 ayda çizelgemdeki kiloyu verdim..aylardırda yerimde sayıyorum..çevremdeki herkes böyle çok iyisin yeter diyor ama ben ömrümde hiç zayıf olmadım..manken gibi kızlara ince bellilere çok özeniyorum,fiziği düzgünlere bayılıyorum..manken kadar olamasamda biraz daha vermek istiyorum özellikle belim incelsin istiyorum..
daha önce katılmıştım bir takıma ama girer girmez bilg sorunum oldu..günde bir defa girebiliyordum..muhabbet etmeyincede arkadaşlarla kaynaşamadık,motivasyon olmadı bana hiç..çıktım bende..
şimdi bilg elimin altında..
hergün girip bildirim paylaşım yaparım..motivasyon çok güzel veririm :))))
benimde ihtiyacım var tabi..
özellikle takımda spor yapan varsa koç olarak istiyorum kendime..sıkılaşmak istiyorumm

kızlar burda fazla paylaşım yokmu?????

Merhaba ohcanimadeysin. Öncelikle tebrik ederim gerçekten çok güzel kilo vermişsin.Evet bizim takımı malesef bir türlü canlandıramadık.Paylaşım pek olmuyor. Ama ben her zaman( saat 8-5 arası) buralardayım.Benim stepper aletim var onunla spor yapıyorum.Faydasını gördüm.Tavsiye edebilirim.yerimseniben

arkadaşlar ben 3. gruptan geliyorum malesef bu hafta kilo veremedim aksine 500 gr aldım o yüzden BEN PİSBOĞAZIN TEKİYİM HATTA ŞİŞKOYUM

gunaydın kızlaropuyorumnanaktan
bende 68 kıloyum 1 kılo vermısım bu haftazemuszemuszemuszemus

kılo veren arkadasları tebrık edıyorum:lepi:

kızlar kilolarınızı bildirmeyi unutmayın

hiraycım sende yaz kilonu

ay hemen yazıyorum kilomu

malesef 73 kiloyum

ama bu sefer kesin olcak 65 kilo olucam

sabah sadece çay içip doktora giitik

az önce geldim

dışarda hiç bişey yemedim

şimdide ayran ve 1 dilim çavdar ekmeği yiycem

ay başarıcam bu sefer galiba :sm_cool:

kilo verenleri kutluyorum kızlaropuyorumnanaktan

benim kilom da 84 yarım kilo verebilmişim:):icecream:

hanımlar bende geldim, teklif halen geçerli değil mi bu arada :P
75 ile 2 hafta önce başlamıştım, bugün spor salonunda ölçtük, 73,400 olmuşum :):)
haftada 800 gr ederki bence gayet iyi bir başlangıç.
eğer bu hızla devam edebilirsem yaza istediğim hale gelirim ,
Allahım rüya gibi ama bu sefer olacakkkk, olsunnnn!!!

Back