- Konu Sahibi Pinarbartu
- #17.141
iyi akşamlar kızlar öğlen 1 tabak fasülye yedim ve mercimek çorbası akşamda kepek ekmeğine biraz peynir ve domates koyup yedim umarım hata yapmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey değildir.Aynalara durumu bildir istersen, vardır mutlaka bir yolu.Ümidini kaybetme, yarışmasan da paylaşımda bulunmandan bir sıkıntı çıkmaz herhalde.
Mushu ben uzun yıllar Sakaryada kaldım canım.13 yıl.Yeşiltepe de otururduk.Severim oraları.Sürekli yağmur yağsa da!..
bende 4 yıldır burdayım. sapancada oturuyorum, mükemmel bi yer iyiki gelmişiz buralara
Deli olduğumu düşünecekler, kendi kendime yazıp duruyorum.sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3[/QUOTE
Düşünmeyiz , niye düşünelimki sempatiksalakcinni
Herkese merhaba
Kızlar benim kilo verme işi durdu hatta verdiğim 2 kilo geri geldi. oofffff napıcam yardım edin bana. motivasyonumu kaybettim iyice. ama zayıflamam da gerek, herşey iyi giderken altüst oldu birden. :sinifsinif: :çok üzgünüm:
Deli olduğumu düşünecekler, kendi kendime yazıp duruyorum.sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3[/QUOTE
Düşünmeyiz , niye düşünelimki sempatiksalakcinni
Herkese merhaba
Kızlar benim kilo verme işi durdu hatta verdiğim 2 kilo geri geldi. oofffff napıcam yardım edin bana. motivasyonumu kaybettim iyice. ama zayıflamam da gerek, herşey iyi giderken altüst oldu birden. :sinifsinif: :çok üzgünüm:
Bence kendini çok kasma nerede hata yaptığını bulmaya çalış.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/346671-beslenme-uzmaniyim.html
Burada beslenme uzmanı bir bayan güzel bilgiler veriyor.Oku istersen.
kızlar ben 2 kılo verdım bu hafta hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt yarına kadar yarım kg daha verırım 2.5 eklenır bana kaydirigubbakcemile5
merhaba boş yer varsa ben de katılabilir miyim? 1.63 boyunda 68-69 kiloyum 5 yıldır sürekli kilo alıyorum aam veremiyorum bu sefer azimliyim hedefim 60 ilk etapta sonra da 55 inşş :)