- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.961
hahaahaaa demek sikintidan yemesem dedin hii yani bunu dedin demi simdi uzun zamandir kimseye sopa atmamistim desene ilk senden basliyacagimm:jeyyar:güle güle git canımmŞeniz
sıkıntıdan yemezsem iyidireyvahedigeldismile
vallaha bana emanett dans et sen dur ben size bir cektireyim sizi aclik grevine sokimde gorVAAWWWWW....
takım sana emanet demekkk:dance:
madem 11 kilo almışsın katıl işte buraya:Saruboceq:
şu takımı 11--12 kişi göremedim bir türlüCADIARZU
çok az kişiyiz
teşekkür ederiiimm..
bu yaz başı 2 düğünümüz var o zamana kadar incelmem lazımmm hihoyyyt
pastadanda yeme sakııınnn anlık bi zevke kapılmalmaz: yemek yemenin zevki anlık ama zayıf olmanın zevki yaşanası zemuszemus yeme noluuurrr...birbirimize çok destek olmamız lazııımmmm,kurtulalım şu fazlalıklardanvereliniortak
soğan suyu kürünü uygulayanınız varmı?ona başlamayı düşünüyorum..bende polikistik over sorunu var ya ona iyi geliyomuş,kiloda verdiriyomuş..yarın sabah başlıcam nasipse..
ya geçenlerde bi arkadaşı gördüm kist tedavisinde etkili diye bu kürü uygulamış,kilo verdirdiğini bilmiyomuş...zaten çok zayıftı,iyice erimiş..15 günde 6 kilo vermiş çok şaşırdım:1shok:
gerçi pek iştahlı biriside değildi,iyice kapanmıştır iştahı..benim aklım fikrim yemeklerdecokacimcoook
bi de çok zor kilo veriyom yaaa,taşın altına koysan yok gitmiyoguclubacismile
nesliş hoş geldin kıs sendemi kilo aldın geldin iikurtuluş yokumu bu kilolardan .....
bu arada tebrik ederim 14 takımı ......
merhaba canim
vallaha su dugunler olmasa zaten zayiflayamiyoruz sanirim bende dugun dugun dedim dugun bitti kilolar geri geldi aman ha
kilom gitmiyor demissin anlamadigim birsey var 1.200 grmi sen az mi goruyorsun ne kadar guzel kilo vermissin bundan iyisi can sagligi
sen bakma aynalarin 3 kilo verip durduguna onda kilo maasalahh cok oyuzden sizden daha cabuk verebiliyor birde o daha once verdigi kilolari aldi simdide vermeye calistigi icin cabuk gidiyor yani kafani takma kilo gitmez diyebirsey yok sen metabolizmani saglam tut calisir vaziyette tut gerisi gelirr
vallahi super gidiyorsunuz tebrik ederimm sizi
eylulce guzelim iyi almamissin kilo harikasin valla darisi benim basima senin kiloya geldim bende 76 kilodayim suanda 11 kilo aldim takimdan ayrilalii berbat durumdayim ya hayirlisi bakalimm
14. TAKIM 140. ETAP etap 1.si
aynalar ( 96,6 / 93,6 / 3,0 / 3,11%)
eylülce ( 77,0 / 77,0 / 0,0 / 0,00%) eski üye izinden döndü.
hiray ( 70,5 / 69,0 / 1,5 / 2,13%)
mushu ( 81,0 / 81,0 / 0,0 / 0,00%)
Özlemyb ( 88,7% ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye olmuştur.
elifnur35 ( 78,0 / 76,8 / 1,2 / 1,54% ) Yeni üye
sebay ( 67,5 / 67,0 / 0,5 / 0,74% ) Yeni üye
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 470,6 / 464,4 / 6,2 / 1,32% )
Dereceye Giren İlk Üç Takımımız
14. Takım..
4.Takım
5.Takım
Bireysel dereceyi paylaşan arkadaşlarımız
14. Takımdan aynalar 3.11
7.Takım askito 2.48
1. Takımdan bhk 2.45
:hooray::hooray:
tebrikler kizlarr bu hafta cok guzzel dereceler almissinizz devamini dilerim sizlerdenn
slm kızlar ben geldim zemuszemus eve net bağlandı aslında geldiğind ebağlanmışta bizimkiler şifreyi girememişler bugün kardeşim teskeresini aldı geldi o yaptı neti :dance:
tekrar sizinleyim kaydirigubbakcemile5
birinci olmuşuz kızlar tebrik ediyorum hepinizi canlarım benim kaydirigubbakcemile3
bende birinci olmuşum kendimide tebrik ediyim :jeyyar:
neslihancım çok teşekkür ederim canım benim ilgilendiğin için takımla bu arada bireyselde birinci olan nereye yazıyordu ya paylaşım alanına mı anlatıyordu neler yaptığını :uhm: neslihancım bana bir söyler misin bunu canım benim olumunekankayizsmile
amanın aslanım kaptanım gelmişbayanssulusmilekız ne kilolar öylealsanaalsanasmile
benim ben emoooşşşşşşşşşşguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?