Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynalar takımda boş yer varsa eda da katılabilirmi? benim tavsiyem üzerine kayıt oldu arkadaşım...

sabah kahvaltım 1 kepekli galeta,1 dilim peynir,4 zeytin,salata...

sabah tartıldım 76.8 çıktım...başlangıç kilom 78...kilo vermekte zorlanan bi kişi olarak çok iyi geldi bana :)

Aynalar ben kilo bildirimimi yapıyorum canım 67 kiloyum 500 gram gitmiş.Buna da şükür, bundan öncesinde ayda 1 kg verebiliyordum ancak

Bugün sabah ta 1 kepekli tost yedim arkadaşlar.

Son düzenleme:
Aynalar ben kilo bildirimimi yapıyorum canım 67 kiloyum 500 gram gitmiş.Buna da şükür, bundan öncesinde ayda 1 kg verebiliyordum ancak.Bugün sabah ta 1 kepekli tost yedim arkadaşlar.

500 gr da çok çok iyi canıımm tebrikleeerrropuyorumnanaktan

iyi akşamlar...
öğlen yemeğim 1 kase yoğurt,1 parça minik kıymalı börek..
akşam 3 yk makarna,3 yk börülce salatası...

elifnur sebay süpersiniz kaydirigubbakcemile5

bbende 1.5 kilo vermişim buraya girip yazamayınca yediklerimede dikkat edemiyorummeyvahedigeldismile

fazlada yemedim ama kilo almadım en azından şu pc düzelsede daha çok yazabilseem:bbo:

aynalar canım kilom 69

sen ne yaptın kaç kilo verdin bu haftaŞeniz

Günaydın Takım;

Kimsecikler yok yine.Dün ben sabah girebilmiştim sadece (karneleri basamadık, çok teleşlıydık) , ama zaten kimse de girmemiş.Dün öğlen çeyrek döner yedim.:kedi: telaşla yiyecek seçme şansım olmadı.Akşam ise biraz makarna ve 1 kepçe çorba.Bugün hala birşey yiyemedim.Yine karne telaşındayız.Hala basamadık.

14. TAKIM 140. ETAP

aynalar ( 96,6 / 93,6 / 3,0 / 3,11%)
eylülce ( 77,0 / 77,0 / 0,0 / 0,00%) eski üye izinden döndü.
hiray ( 70,5 / 69,0 / 1,5 / 2,13%)
mushu ( 81,0 / 81,0 / 0,0 / 0,00%)
Özlemyb ( 88,7% ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye olmuştur.
elifnur35 ( 78,0 / 76,8 / 1,2 / 1,54% ) Yeni üye
sebay ( 67,5 / 67,0 / 0,5 / 0,74% ) Yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 470,6 / 464,4 / 6,2 / 1,32% )

14. TAKIM 140. ETAP

aynalar ( 96,6 / 93,6 / 3,0 / 3,11%)
eylülce ( 77,0 / 77,0 / 0,0 / 0,00%)
eski üye izinden döndü.

vallahi super gidiyorsunuz tebrik ederimm sizi
eylulce guzelim iyi almamissin kilo harikasin valla darisi benim basima senin kiloya geldim bende 76 kilodayim suanda 11 kilo aldim takimdan ayrilalii berbat durumdayim ya hayirlisi bakalimm

bu arada tebrik ederim hepinizi verdiginiz kilolarin 100 grmi bile kayida deger inanin oyuzdenn yolunuza devam edin
hiray guzelim sende cok iyisin valla senide tebrik ederim sizleri boyle kilo verirken gormek beni umutlandiriyor valla darisi benim basima

kızlar ben bildirimi yaptım. daha önceden belirtmiştim en geç 10 a kadar bildirimler yapılsın diye. ama sadece bir kaç kişi yaptı.

Özlemyb 2 hafta bildirimde bulunmadığı için kurallar gereği diskalifiye olmuştur.
elifnur35 ve sebay sadece kilo bildirimi yaptığı için takıma alınmıştır. Kızlar aramıza hoş geldiniz.

kızlar ben bugün memlekete gidiyorum 15 tatil. evde şuan internet yok. ama bağlanma durumu var. eğer bağlanamazsa benim yerime takımımızın eski kaptanı Neslihan 2 hafta bildirimi o yapacak benim yerime sağolsun. Kızlar hergün gelip paylaşımda bulunmayı unutmayın. Cuma sabah en geç 10 da kilolarınızı yazın lütfen. Neslihan sağolsun benim hatrıma kabul etti bildirimi yapmayı, onunda burda ayıracak çok vakti yok beni ona karşı mahcup etmiyeceğinizden eminim, bu konuda dikkatli olursanız sevinirim.

neslicim sana bazı şeyler söylemek istiyorum.
beni geri dönmek için ayrıldı yazarsın.
eylülce takımdan çıkmak istiyor haftaya onu kendi isteği ile ayrıldı yaz canım.
mushu bu hafta gelmedi haftayada bildirim yapmazsa paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye et canım.
bazı arkadaşlar deneme süresinde onlar eğer paylaşımda bulunur ve bildirim yaparlarsa yeni üye olarak takıma haftaya alırsın. onların adları ve başlangıç kiloları şöyle;
plasticwoman - başlangıç 75.3
pptya87 - başlangıç 62.6
justicee - başlangıç 69
Smrisk - başlangıç 66,3

evet kızlar evde net olmazsa 2 hafta sonra görüşürüz, kendinize iyi bakın, sakın kilo almayın, döndüğümde yakarım haberiniz olsun. hepinizi kocaman öpüyorum. kaydirigubbakcemile3

aynalar guzleim burdamisin ne yaptinn islerini hallettinmi nezman cikacaksin yola

canım birazdan çıkacam işte. sen nasılsın, tekrar sana teşekür ediyorum. çok sağol opuyorumnanaktan takımla ilgili bilgileri yazdım canım. inş eve net bağlanırda sana yük olmaktan kurtuluruz. olumunekankayizsmile

rica ederim guzelimm tabiki yapacam askolsun yuk olmuyosun emin ol
bilgilerini not ettim
seninle eve internet baglanir insallahta gorusuruzz ama bana yinede bir ev tlfnu birakirsan sana ulasacagim iyi olurr herhangi bir durumdaa ararim
cok opuyorum seni iyi tatillerr

iyi akşamlar kızlar..
sabah kahvaltım gene aynıydı...kepekli galetam,peynirim,salatam...
öğlen 1 bardak şekersiz süt içtim,yarım simit yedim...
akşam yemeğim çorba olacak büyük ihtimalle...

güle güle git canımmŞeniz

yolun açık olsun
bizde anneme gitmeyi düşünüyoduk ama hava şartlarından dolayı vazgeçtik:gitme:
ilk defa tatili evde geçiricez canım şimdiden sıkılmaya başladı
sıkıntıdan yemezsem iyidireyvahedigeldismile

aynalar canım 3 kilo vermişsin süpersinn:hooray:

sakın kilo alıpta gelmeyesinnnlmaz:

VAAWWWWW....
takım sana emanet demekkk:dance:

madem 11 kilo almışsın katıl işte buraya:Saruboceq:

şu takımı 11--12 kişi göremedim bir türlüCADIARZU

çok az kişiyiz

iyi akşamlar kızlar..
sabah kahvaltım gene aynıydı...kepekli galetam,peynirim,salatam...
öğlen 1 bardak şekersiz süt içtim,yarım simit yedim...
akşam yemeğim çorba olacak büyük ihtimalle...

elifnur çok istikrarlı gidiyosun maşallah az yemeye devam

ben bazen ipin ucunu kaçırıyorumboshayallersmile

çocuklara karne pastası taptım 2 çocuğa 2 pasta ye ye bitmiyo:çok üzgünüm:

elifnur çok istikrarlı gidiyosun maşallah az yemeye devam

ben bazen ipin ucunu kaçırıyorumboshayallersmile

çocuklara karne pastası taptım 2 çocuğa 2 pasta ye ye bitmiyo:çok üzgünüm:

teşekkür ederiiimm..
bu yaz başı 2 düğünümüz var o zamana kadar incelmem lazımmm hihoyyyt
pastadanda yeme sakııınnn anlık bi zevke kapılma lmaz: yemek yemenin zevki anlık ama zayıf olmanın zevki yaşanası zemuszemus yeme noluuurrr...birbirimize çok destek olmamız lazııımmmm,kurtulalım şu fazlalıklardanvereliniortak
soğan suyu kürünü uygulayanınız varmı?ona başlamayı düşünüyorum..bende polikistik over sorunu var ya ona iyi geliyomuş,kiloda verdiriyomuş..yarın sabah başlıcam nasipse..
ya geçenlerde bi arkadaşı gördüm kist tedavisinde etkili diye bu kürü uygulamış,kilo verdirdiğini bilmiyomuş...zaten çok zayıftı,iyice erimiş..15 günde 6 kilo vermiş çok şaşırdım:1shok:
gerçi pek iştahlı biriside değildi,iyice kapanmıştır iştahı..benim aklım fikrim yemeklerdecokacimcoook
bi de çok zor kilo veriyom yaaa,taşın altına koysan yok gitmiyoguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…