Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar nasılsınız
elma diyetim devam ediyor

BU ARADA KIZLAR YARIN AKŞAMA KADAR KİLO BİLDİRİMİ YAPIN LÜTFEN

sabah ufak kutu süt ile bı fıncanda k fleks yedım kahvaltı olarak..
Öğlen : şimdik yıne fıncanda cabuk corba ıctım
Aradada 1 portakal yıycem

selam kızlarrr:teytey:

bizim pc teklemeye başladı yine

dünden beri giremedim siteye siteye giriyorum bizim topiğe giremeden bağlantı kopuyo

ben giremeyip kilomu yazamazsam anlayın

69 kiloyum şimdilik aklınızda bulunsun

ay bide mesaj göndermek ayrı bir eziyet

yarım saatten fazladır uğraşıyorumm

eşime iyice baskı yapmam lazım şu pc yi bir an önce formata göndersinnÇok üzgünüm çoook

Arkadaşlar öğle yemeğim küçük bir tabak brokoli salatası idi; şimdi de birkaç fındık atıştırıyorum.Akşamı da hafif atlatmalıyım.Malum yarın kilo bildirimi yapacağız.

Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum yeni oluşturulan bir takım var mı bildiginiz?

Kımsecıkler cvp yazmamıs ben yazıyım ama bılgılendırme adına sanırım bızım grup kabul edıyor cunku grubu topluyorlar dıye bılıyorum zaten aynalar yazar

Bu arada ben anlamadım salaklıgımmı üstümdedir nedir :) cuma gunu yapıcagımız bıldırımı bugunmu yapmamız lazım ama daha 2-3 gun gectı yada persembe aksamı yapsak ne bılım hangı gun yapmamız lazım of kafam karıştı fisfisfis :) Diyet yapınca bole oluo gec anlıyorum :) ohaoldumsmile

Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum yeni oluşturulan bir takım var mı bildiginiz?

şuan yeni bir takım kurulmuyor. cuma yarışmasına katılmak isteyenler diye bir topik var oraya mesajını bırak, yer olan takımlar seni davet eder. canım. bizim takımda şuan yer yok malesef.

canım perşembe akşamı yapın bildirimi ya da en geç cuma sabah saat 10 a kadar yapın. saat 10' u geçirmeyin sakın lmaz:

iyi akşamlar kızlar
bugün de çok güzel,sağlıklı geçti şükür!
sabah 1 kepekli galeta,1 dilim peynir,4 zeytin ve salata yedim
öğlen 1 kupa çabuk çorba..aralarda şekersiz kahve,meyve ve bitki çayları içtim...
şimdi 4 yk zeytinyağlı pırasa yicem,1 kepekli galetayla..
daha da bişey yemiycem çünkü yarın tartıldığımda sevinmek istiyoruuummm innşallaaahhh:Saruboceq:

iyi akşamlar ben de ne yediklerimi yazayım
sabah bir poğaça bir bardak meyve suyu
öğle bir dilim ekmek sucuklu yumurta zeytin yağlı
akşamda bir bardak ayranla pırasalı mantarlı sebzeli karışık bir buçuk pide(bükme)
başka yiyecek yerim kalmadı ve beni gruba alırsanız umarım bende bu kadar yemem:)))

bende guruba girmek istiyorum beni de alırmısınızz lütfeeen ama elifnur35 i de alınn

kusura bakmayın şuan takımımızda yer yok izinli olan arkadaşlarımız var ama bir takıma girene kadar bizimle paylaşımda bulunabilirsin en azından motive olmanı sağlar

slm takim aynalar ben takimdan izninle cikacam kac gun oldu gelemedim cok yogun geciyor gunler takima girmek isteyen arkadaslar var yer mesgul etmeyim ben ne dersin ???opuyorumnanaktan

günaydın kızlar

tekrar uyarmak istiyorum
akşam ya da yarın sabah en geç saat 10 da bakın en geç diyorum sabah 10 kilo bildirimleri yapılmış olsun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…