• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende geldımmmm
oglene kadar kosturmakdan pek bısey yıyemedeım :( of cocuk yapmayı planlayanlar varsa ıkı kez dusunun derım cokkkkkkk zorrrrrrrrrrrr

kızlarrr
moydonoz ve sogan suyu ıcen varmı aranızdaa

hg opuyorumnanaktan
ben bir ara maydonoz suyu içmiştim 10 yıl önce delikafadulden tadı fena değildi
soğan suyunu bir kere denedim bi daha kimse içiremez bana onu kusacaktım ya felaket bilmiyorumkismile

KIZLAR TAKIMIMIZ ŞUAN 6 KİŞİ VE 2 KİŞİ İZİNLİ. BİR KİŞİDEN HABER ALAMIYORUZ EĞER BU HAFTADA BİLDİRİMDE BULUNMAZSA DİSKALİFİYE OLCAK.
YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ pptya87, plasticwoman, justicee. SAKIN KİMSE YAZMIYOR DİYE TAKIMDAN SOĞUMAYIN ÇÜNKÜ TAKIMDA KİMSE YOK :roflol: YENİDEN TAKIM KURMAYA ÇALIŞIYORUM ANLAYACANIZ. YENİ ÜYELERDE ALACAĞIZ. İNŞ TAKIM RUHU İÇİNDE BU KİLOLARDAN KURTULACAĞIZ.

NOT : pptya87, plasticwoman, justicee ŞİMDİKİ KİLOLARINIZI YAZIN LÜTFEN

KIZLAR TAKIMIMIZ ŞUAN 6 KİŞİ VE 2 KİŞİ İZİNLİ. BİR KİŞİDEN HABER ALAMIYORUZ EĞER BU HAFTADA BİLDİRİMDE BULUNMAZSA DİSKALİFİYE OLCAK.
YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ pptya87, plasticwoman, justicee. SAKIN KİMSE YAZMIYOR DİYE TAKIMDAN SOĞUMAYIN ÇÜNKÜ TAKIMDA KİMSE YOK :roflol: YENİDEN TAKIM KURMAYA ÇALIŞIYORUM ANLAYACANIZ. YENİ ÜYELERDE ALACAĞIZ. İNŞ TAKIM RUHU İÇİNDE BU KİLOLARDAN KURTULACAĞIZ.

NOT : pptya87, plasticwoman, justicee ŞİMDİKİ KİLOLARINIZI YAZIN LÜTFEN

73 düm ama 77 olmuşum :) ara verınce ama morelımı bozmuyorum ekıp ruhu ıle takımdan mezun olucaz inş. :Saruboceq: bayanssulusmile

ben bir yerde okumuştum aç karnına bitki çayı içmek yarar yerine zarar verirmiş aç karnına vücudda gereksiz asit ve toksit üretirmiş muhakkak kahvaltıdan sonra öneriliyor hatta kendi sıktığımız portakal suyu bile kahvaltıdan sonra içilmeliymiş aklınızda bulunsun istedim.

hmm bılmıyordum zaten sabahları hemen bıseyler yıyemıyorum dıyet yaptıgımdan berı sabahları yıyorum zorla ama bundan sonra sırayı degıstırırım saol opuyorumnanaktan

kızlar ben diyete gecen hafta pazartesi başladım 67 kiloyla girdim ve bugün 8.günüm sabah tartıldım 63 geliyorum yani 63 kiloyum.aslında ben şişkinliğimi attım bundan sonrası zor ve sıkıcı olcak gram gram gidicek.

kızlar ben diyete gecen hafta pazartesi başladım 67 kiloyla girdim ve bugün 8.günüm sabah tartıldım 63 geliyorum yani 63 kiloyum.aslında ben şişkinliğimi attım bundan sonrası zor ve sıkıcı olcak gram gram gidicek.

az azda olsa verıcez hepımız bende gorsem su 60 lı rakamları artık cok ıyı olucak :) zemuszemus

73 düm ama 77 olmuşum :) ara verınce ama morelımı bozmuyorum ekıp ruhu ıle takımdan mezun olucaz inş. :Saruboceq: bayanssulusmile

tamam kızlar bu kilolar sizin başlangıç kilolarınız olacak. bol kilo vermeler

slm eski takimim diyecemde soyle bir kontrol ettim anam ne olmus braya boyle kimse kalmamis cok fena cook ay benimde hic azmim kalmadiki gelim birazz eskisi gibi olalimm
neyse saglik olsunn yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler bu arada aslicim ne yaptin sen ya seninle konusmak lazim neler oluyor
dominationda gitmiss yine kilo alarak eskilerden kimse kalmamis cok uzuldumm inanin neyse insallah yeni gelen arkadaslar takima can verirde motive olursun
hepinizi opuyorumm arada gelirim diyecem ama iste eskisi gibi firsat bulamiyorum girmek icin

günaydın herkese
nasılsınız bakalım, ben çok iyiyim ama açımcokacimcoook birazdan kahvaltı yapıp okula gidecem. dün 14, 16 ve 18 de birer elma yedim. bir bardak yeşil çay içtim ve 3 litre su içtim gün boyu. 2. günde elma diyetimi bozmadım :dance:
bide egzersize başlasaydım süper olacak :lepi:

slm eski takimim diyecemde soyle bir kontrol ettim anam ne olmus braya boyle kimse kalmamis cok fena cook ay benimde hic azmim kalmadiki gelim birazz eskisi gibi olalimm
neyse saglik olsunn yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler bu arada aslicim ne yaptin sen ya seninle konusmak lazim neler oluyor
dominationda gitmiss yine kilo alarak eskilerden kimse kalmamis cok uzuldumm inanin neyse insallah yeni gelen arkadaslar takima can verirde motive olursun
hepinizi opuyorumm arada gelirim diyecem ama iste eskisi gibi firsat bulamiyorum girmek icin

hg güzelim opuyorumnanaktan
nasılsın bakalım. evet takımda kimse kalmadı bi ben varım eskilerden lülülülülülü
neslicim konuşalım güzelim, msn açık oluyor senin ama sen misin eşin mi bilemiyorum. sen yaz bana canım ben hep müsaitim yerimseniben

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
hepınızın bugun az yemesını aksama da yarım kılo yagdan erımesını dılıyorummmmmm bayanssulusmile

ya oglum uyusada bı gelsem dıye kuduruyorum acep ne yedıler neler yaptılar catlıyom merakten aklinialirimsmile
bu hafta ben en cok kılo verenınız olacum ona gore sız bol bol yıyın tamammııı :jeyyar:

hepınıı opuyorumm a.s.

veeee sabah kahvaltımı ve tam gun yıyeceklerımı acıklıyorumm :kedi:
sabah:1 yumurta, 1 dılım ekmek, 1 çarliston bıber(ınanılmaz doyuruyor),5 zeytın,1 çatal peynırr veee 1 fıncan çay 1 kesme şekerli kaydirigubbakcemile3

ara ogun: 1 muz

oglen:bı kase salata bol limonlu ve ayran

ara ogun 3 galeta 1 kk peynir

aksama 4 yemek kasıgı sebze yemegı 1 kase yogurt bır kasık makarnaa

cokacimcoook

Merhaba kızlar ders çalışmaya daldım oglen olmuş bı gırıyım dedım ama unutmadım takımımı dün 2 tane muz yedım yememem lazım ama gercı her muzun yarısından cogunu evdekılerle paylaştım :) artık oyle yapıyorum ne yersem paylasıyorum bol bol zorla hehe yemezlerse daisym hazırda beklıo ona verıyorum derken bıtmıs ve az yemıs oluyorum ;) sabah tartıldım 1.7 kılo vermişim morelım yerınde dıncım kendımı cok ıyı hıssedıyorum o nedenle sabah yogurt yedım az bısı kahvaltı olarakdan :) öğlen çorba ıcerım akşamda kursum var :( eve gelıncede yogurt gıbı seyler yerım hafıf cunku gec bıtıo kurs

kızlar bısey sorucam sımdı bız bole az yıyoruz falan vıtamınde almamız gereklı dıye dusunuyorum malum kış ayları kılo aldırmayan vıtamın ne var bılgınız varmı ? pek anlamam ben vıtamınlerden eczaneye gıdıncede bazıları sankı başından atmak ıcın verıomus bı tane gıbı gelıo :)

evet bende geldim aranıza inş sizilerin desteğiyle bende kilo verebilirim.

evliyim 1 kızım var ocak 2009 annesiyim. nezamandır diet yapmak için kendimi zorluyorum sabah ve öğlen çok iyi ama akşam oldumu sapıtırıyorum daha çok kan şekerim düşüyor.
dün sabah kahvaltımı yapdım daha sonra bi kase çorba ve bir tabak bol limonlu brokoli salatasıyla gübüb yarısını bitirdim , oh be akşamıd ahafif atlatırsam süper olur ve böylelikle alışırım dedim ama ne oldu biliyormusunuz kapı çaldı ve bir tabak aşure geldi bunuda yiyimde yarın başlarım dedim aslında her gün bu şekilde oluyor :)) ne zamn kendimi alışdırcam bilmiyorum. özelm arkadaşımın tavsiyesi ile geldim aranıza belki sizlerinde motivasyonuyla ben bu diet olayını başarırım. eşimde zayıflamak istediğinden akşamalrı pek makarna pilav yer almıyor masamızda daha çok sebze yemekleri balık çeşitleri salata ve yoğurtla gecişdiriyoruz en azından gecişdirmeye çavba gösteriyoruz. ben emzirdiğim içinde çok acıkıyorum ve akşam yemeklerinden sonra ipin ucunu kaçırıyorum bu durumlarda ne yapmam gerekdiğini pek bilmiyorum inş bana önerebileceğiniz bişeyler vardır.

adım semra 1,62 boyundayım ve 68 kiloyum aynı zamnda bir haftadır egzersiz yapıyorıum.

herkese iyi günler diliyorum inş hepimiz amacımıza ulaşırız.

hg güzelim opuyorumnanaktan
nasılsın bakalım. evet takımda kimse kalmadı bi ben varım eskilerden lülülülülülü
neslicim konuşalım güzelim, msn açık oluyor senin ama sen misin eşin mi bilemiyorum. sen yaz bana canım ben hep müsaitim yerimseniben
tamam canim goruselim bende seninle gorusmek istiyorum bu iki aydir cok yogunum guzelim oyuzden fazla nete giremedim arada acik oluyo ama ben olmuyom basinda yada oluyom annemlerle konusuyorum vs.. iste
cok fena olmus ya kimse kalmamis bende valla 75 kilo oldum hic somayin tekrar aldim kilolarimi evde otur otur ye ye dur baska yaptigim birsey yok ya hayirlisi bakalim

günaydın aslıcım nasılsın diğer arkadaşlar nasıl.takımın durumu nasıl.inşaallah iyi gidiyorsunuzdur.öpüyorum hepinizi.

canim ya nasilsin seni gordugume sevindim nerdesin sen yahu nereye gittin takimdan ayrilmissin anlat biraz

Back