- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.721
bende geldımmmm
oglene kadar kosturmakdan pek bısey yıyemedeımof cocuk yapmayı planlayanlar varsa ıkı kez dusunun derım cokkkkkkk zorrrrrrrrrrrr
kızlarrr
moydonoz ve sogan suyu ıcen varmı aranızdaa
KIZLAR TAKIMIMIZ ŞUAN 6 KİŞİ VE 2 KİŞİ İZİNLİ. BİR KİŞİDEN HABER ALAMIYORUZ EĞER BU HAFTADA BİLDİRİMDE BULUNMAZSA DİSKALİFİYE OLCAK.
YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ pptya87, plasticwoman, justicee. SAKIN KİMSE YAZMIYOR DİYE TAKIMDAN SOĞUMAYIN ÇÜNKÜ TAKIMDA KİMSE YOK :roflol: YENİDEN TAKIM KURMAYA ÇALIŞIYORUM ANLAYACANIZ. YENİ ÜYELERDE ALACAĞIZ. İNŞ TAKIM RUHU İÇİNDE BU KİLOLARDAN KURTULACAĞIZ.
NOT : pptya87, plasticwoman, justicee ŞİMDİKİ KİLOLARINIZI YAZIN LÜTFEN
ben bir yerde okumuştum aç karnına bitki çayı içmek yarar yerine zarar verirmiş aç karnına vücudda gereksiz asit ve toksit üretirmiş muhakkak kahvaltıdan sonra öneriliyor hatta kendi sıktığımız portakal suyu bile kahvaltıdan sonra içilmeliymiş aklınızda bulunsun istedim.
kızlar ben diyete gecen hafta pazartesi başladım 67 kiloyla girdim ve bugün 8.günüm sabah tartıldım 63 geliyorum yani 63 kiloyum.aslında ben şişkinliğimi attım bundan sonrası zor ve sıkıcı olcak gram gram gidicek.
73 düm ama 77 olmuşum :) ara verınce ama morelımı bozmuyorum ekıp ruhu ıle takımdan mezun olucaz inş. :Saruboceq: bayanssulusmile
kızlar ben diyete gecen hafta pazartesi başladım 67 kiloyla girdim ve bugün 8.günüm sabah tartıldım 63 geliyorum yani 63 kiloyum.aslında ben şişkinliğimi attım bundan sonrası zor ve sıkıcı olcak gram gram gidicek.
hedefim 54 55 olmak boyuma en uygun o işte 8 9 kilo bişey kaldı.
slm eski takimim diyecemde soyle bir kontrol ettim anam ne olmus braya boyle kimse kalmamis cok fena cook ay benimde hic azmim kalmadiki gelim birazz eskisi gibi olalimm
neyse saglik olsunn yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler bu arada aslicim ne yaptin sen ya seninle konusmak lazim neler oluyor
dominationda gitmiss yine kilo alarak eskilerden kimse kalmamis cok uzuldumm inanin neyse insallah yeni gelen arkadaslar takima can verirde motive olursun
hepinizi opuyorumm arada gelirim diyecem ama iste eskisi gibi firsat bulamiyorum girmek icin
tamam canim goruselim bende seninle gorusmek istiyorum bu iki aydir cok yogunum guzelim oyuzden fazla nete giremedim arada acik oluyo ama ben olmuyom basinda yada oluyom annemlerle konusuyorum vs.. istehg güzelim opuyorumnanaktan
nasılsın bakalım. evet takımda kimse kalmadı bi ben varım eskilerden lülülülülülü
neslicim konuşalım güzelim, msn açık oluyor senin ama sen misin eşin mi bilemiyorum. sen yaz bana canım ben hep müsaitim yerimseniben
günaydın aslıcım nasılsın diğer arkadaşlar nasıl.takımın durumu nasıl.inşaallah iyi gidiyorsunuzdur.öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?