Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar 1 hafta kazasız belasız bitti ikinci haftaya sağlıklı bir biçimde girmiş bulunuyorum çarşamba günü tartılcam annemde onunki hassas tartı gramına kadar veriyor bakalım ne kadar olmuşum.

Aranıza yenı katılan bırı olarak merhaba,
23 yaşındayım ilk kılo verme başarısını lise 2 ye gıderken başarıp neredeyse 90 lardan 57 kg düştüm ama kendımı zayıf hıssetmıyordum hep kılom var gıbı dusunuyordum o yuzden o donemlerdekı ındıgım kılom pekte saglıklı (saglıklı kılo vermeme ragmen) olmadı psıkolojı açısından ozamankı yaşamım vs herseyde degısıkdı zaten nişanlandıgımdan berıde sevgılımın zayıf olması ve fast food alışkanlıgından dolayı bende kendımı onun gıbı zayıf gorup 65 lerden en son 85 kadar cıktım ve şok olmuşdum ınanamadım :) 3 ay once oluyor bu olay ve o gunden berı dıyet yapıyorum su an 75 dustum ılk 1.5 ayda verdım 10 kg zaten babamın vefatından sonra saldım (10 kasım) sımdı yıne başlıyorum hayırlısıyla uzun oldu bıraz kusura bakmayın amma anlatacagım sey warmış :)

Sağlıklı zayıflamalar......

aramıza hg canım
bir hafta deneme süremiz var hergün paylaşımda bulunmuk zorundasın
hergün ne yedin neler yaptın yazacaksın
eğer kararlı ve azimli olduğunu görürsek takımdasın canım
inş güzel paylaşımlar olur ve beraberce kilolardan kurtuluruz

kızlar sabah peynir, domates ve bir tane etimek yedim
saat 10 da ve 12 de bir elma yedim.
saat 14-16-18 de de bir elma yiyecem
inş bu elma diyetini yaparım

ınş.Ozaman yazayım bugunu gecen gun aktardan bır karışım yaptırdım; Biberiye,Funda yaprağı,mate (tadıda cok guzel hoş ve bayada tatlı gıbı tadı var bıtkı cayı ıcemeyene tavsıye) sabah ılk ıs onu ıctım(08:30da) 1 saat sonrada kahvaltı olarak haşlanmış yumurtamı yedim öğlen çorba salata akşamda muhtemelen haşlanmış sebze yıyceğim ve call teyzeye başlıycam birde 5 dk da vucudunuzu forma sokun o hareketlerı yapıcagım onlarıda akşam yazarım tekrar bayanssulusmile

Aynalar arkadaşım size ulaşamayınca 2, takıma katıldım,teşekkür ederim..kaydirigubbakcemile5

kızlar sabah peynir, domates ve bir tane etimek yedim
saat 10 da ve 12 de bir elma yedim.
saat 14-16-18 de de bir elma yiyecem
inş bu elma diyetini yaparım

kaç gün yapıcaksın bunu ya çok sağlıksız ama bıraktığın an toparlarsın yıllarca böyle diyetler çok yaptım 3 kilo verdiysem 5 kilo olarak geri aldım artık dengeli beslenerek zayıflıyorum ve 1 haftada 4 kilo verdim ama bundan sonra 500 grdan fazla veremem bu ilk hafta şişkinliğim gitti inş yağlarımda gider.

canım sağlıksız olduğunu biliyorum ama psikolojik olarak kendime gelmem lazım biraz kilo vererek. bir süre sonra daha sağlıklı bir diyet yapcam. bakalım hayırlısı

hımm anlıyorum seni bende diyetin ilk 2 günü sırf çorbayla geçirmiştim o yüzden bu kadar hızlı şişkinliğimi attım ve moralim yerine geldi ama az önce nefsime yenik düştüm agzıma 2 tane şekerli bisküvi atıverdim.

evet kızlar elma diyetimi bozmadım hihoyyyt
2,5 litrede su içtim. inş devamı gelcek artık :lepi:

kızlar ben 28 yaşında 69 kiloyum hedefim 9 kiloyu vermek, yani iki beden incelmek.. karın yağlarım çok fazla, başka yerlerde bi sıkıntı yok.akşam ekmeği kestim. sabah kalkınca ilk işim ılık limonlu su, canım sabahları kahvaltı yapmak istemiyor genelde, bu durumlarda muz iyi bir çözüm gibi geliyor bana..gece yatarken bir bardak sirkeli su. Kızlar ama en önemlisi SPOR.. Çekişmeli bir spor dalıyla ilgilenilebilir.. Hem eğlence hem spor olur ne güzel..

Günaydın kızlar dün yazamadım akşamları pek yazamıyorum zaten derslerım oluyor sabah 8:00 de bıtkı çayımı ıctım (poşet degıl) 08:40'de iki dilim ekmeğe sandwc yaptım bıraz peynır bıraz domates şeklinde öğlen salata çorba yerim akşam öğünü sallantıda gibi duruyor çünkü eve muhtemelen gece yarısı gelıcem o saaten sonrada bısey yıyemem

Son düzenleme:

Süper boshayallersmile sağlıksız dıyorlar ama ben öyle bulmuyorum yeşil ekşi elmayı bayağı araştırdım ve bır cok şeye faydası var ozellıklede spor yaparken yanına dilimle al at agzına bı tane o sekılde yenıncede cok yag yakıo ayrıca bır cok seyede faydası var aç karnına elma yemenın kılo vermemızde sıkıntı oluncada arada bole değişiklik yapmak ıyı bence kilo verırsen banada bıldır lutfen elmalarımı aldım duruo evde ama yapmadım henuz :) baya ara verdım 60 gun kadar o yuzden bole baslımda alışsın bıraz yememeye vucud bayanssulusmile

ben bir yerde okumuştum aç karnına bitki çayı içmek yarar yerine zarar verirmiş aç karnına vücudda gereksiz asit ve toksit üretirmiş muhakkak kahvaltıdan sonra öneriliyor hatta kendi sıktığımız portakal suyu bile kahvaltıdan sonra içilmeliymiş aklınızda bulunsun istedim.

:hooray:valla helal olsun 2.5 lt suyu nasıl içiyorsun ya ben en fazla 2 lt ama genelde 1.5 lt içiyorum içim almadığı için içmek istemiyorum yoksa kusma yapıyor ve salata hiç yiyemiyorum sonra bütün gün mide bulantısı çekiyorum hemde çok kötü bende sadece bugün çorbayla beslencem bu arada hiç tartıldınmı birazcık olsun fark eder şişkinliğini atmışsındır.

canım bende spor yapamıyorum. zaten imkanımda yok. erzurumun bir ilçesinde görev yapıyorum çünkü. netten egzersiz videosu indirdim. inş onu yaparsam süper olcak.

evet yeşil elma çok faydalı bakalım inş sonuç alırsam tabikide sizin haberiniz olacak.

bende kahvaltıda çay içmeyin sonra için diye duymuştum. zaralıymış.

güzelim okulu yarım litrelik üç pet şişe getiriyorum. onları içiyorum. evdede 2 tane şişe bitiriyorum. eğer su yanaıda olursa içiyorsun. aksi taktirde ben günde bir bardak su bile içmiyordum.

kızlar ben sabah peynir, domates, biber ve bir etimek yedim. bir bardak yeşil çay içtim.
saat 10 ve 12 de bir elma yedim.
şimdiye kadar bir litre su içtim.
ilk günü atlattım ya devam eder artık.

bende geldımmmm
oglene kadar kosturmakdan pek bısey yıyemedeım of cocuk yapmayı planlayanlar varsa ıkı kez dusunun derım cokkkkkkk zorrrrrrrrrrrr

kızlarrr
moydonoz ve sogan suyu ıcen varmı aranızdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…