• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14. TAKIM 135. ETAP

aynalar ( 97,4 / 97,8 / - 0,4 / - 0,41%)
eylülce ( 77,0 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
domination ( 84,5 ) Kendi isteğiyle ayrıldı.
hürsultan ( 92,6 ) Hamile olduğu için kendi isteğiyle ayrıldı.
hiray ( 69,0 / 69,0 / 0,0 / 0,00 %)
mushu ( 84,0 / 83,5 / 0,5 / 0,60 %) Yeni üye
canmertcik ( 92,0 / 89,0 / 3,0 / 3,26 % ) Yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 342,4 / 339,3 / 3,1 / 0,91% )

canmertcik ve mushu aramıza hoşgeldiniz inş paylaşımda ve kararlılıkta sorun yaşamayız sizinle kaydirigubbakcemile3
hiray gelmediğin için aynı yazdım bir daha bildirimde bulunmazsan diskalifiye olcaksın :mymeka:

hiray nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn :oklava:
perşembe akşamı söyleyin diyorum şu kiloları yaaaaaaaa :kızgın:

KUSURA BAKMA CANIM YAAA:gitme:

seni zor durumda bırakmak istemezdim inanzemuszemus
dün sabahtan beri kk ya giremiyorum sayfa açılmıyodu
sabhta giremeyince

dominoşum msn adresi var bende ona yazdım ama oda açmamaış bu gün msnyi heralde

böyle yani

elimde olmayan sebeblerden dolayı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

keşke göbek atan bir ifade olsaydı onu koyardım sonunadelikafadulden
mafoldumben
kimse beni sevmiyo zaten :çok üzgünüm:

14. TAKIM 135. ETAP

aynalar ( 97,4 / 97,8 / - 0,4 / - 0,41%)
eylülce ( 77,0 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
domination ( 84,5 ) Kendi isteğiyle ayrıldı.
hürsultan ( 92,6 ) Hamile olduğu için kendi isteğiyle ayrıldı.
hiray ( 69,0 / 69,0 / 0,0 / 0,00 %)
mushu ( 84,0 / 83,5 / 0,5 / 0,60 %) Yeni üye
canmertcik ( 92,0 / 89,0 / 3,0 / 3,26 % ) Yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 342,4 / 339,3 / 3,1 / 0,91% )

canmertcik ve mushu aramıza hoşgeldiniz inş paylaşımda ve kararlılıkta sorun yaşamayız sizinle kaydirigubbakcemile3
hiray gelmediğin için aynı yazdım bir daha bildirimde bulunmazsan diskalifiye olcaksın :mymeka:

ifadem nerde :kızgın:
küstüm daha da gelmem :dilcikar:

kızlar 3. olduk. canmertcik seninde bireyselde 3. lüğünü kutluyorum a.s.

a.s.

kızlar kusuruma bakmayın dün eşim evdeydi mlum işte birazda sinir ediciydi.............tşk aynalar.cuma günleri kaçta toplanıyoruz tam ona göre kendimi ayarlarım ya valla bilerek yapmıyorum gelmemezliği:kedi:

Bu arada Aslı abla, listede şöyle yaz:
Domination (84.5) Kendi isteğiyle ayrıldı :gitme: :a015:
sondaki ifade çok önmli bak unutma :roflol:
birinden birini seç artık kaydirigubbakcemile3

:1shok: neden ayrılıyosun
bak bu olmadı işte, biz napıcaz şimdi, seningibi neşeli enerjik biri lazım bize. kaydirigubbakcemile4, Yakında bu topik toparlanır dimi kızlar. valla herkes bi ceee deyip gidiyo. birbirimizi motive etmeliyiz hanımlar, bilgilerimizi paylaşalım.

slm kızlar bende 92ydim şuan 89.gayet iyi gidiyor herkese kolay gelsinnnnnnnnnn
canmertcik bir haftada nasıl 3 kilo vermeyi başardın bizimle paylaşırsan çok mutlu olucamzemuszemus belki işimize yarayan bilgiler verirsin canım.bizde faydalanalım kaydirigubbakcemile3

kızlar 3. olduk. canmertcik seninde bireyselde 3. lüğünü kutluyorum a.s.

zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

kızlar yaza zayıf girelimsenağlama:çok üzgünüm: şişko olmak istemiyorum artıkkafamçokkarıştı

ya kızlar ben doğum yapmadan önce bir 65kiloydum 6ay içinde biraz daha kilo aldım ama göstermiyordum boyum 178.doğum boyunca rekora imza attım 30kilo aldım.tam 102kiloydum kimse benim hamile olduğumu anlamıyordu bana kilolu gibisin diyorlardı:(neyse doğum yaptım 92ye düştem 3bitti hala 92ydim ve ben sinir oldum artık kış geldi dışarıya bili çıkamıyorum nedenmi kabanım yok olmuyooooooooooooo derken bile sinir oluyorum.herhalde ceketle çıkamam.eşimin bana alaycı alayıcı benim kabanımı giy anca olur demesinden bıktımmmm.ve karar aldım ben eski kıloma düşmeye.bu kiloları ben getirdim ben yollayıcm hep aklımda bu var gençlık pantolonumu çıkardım 2hatada bir deneyecem.sabahları kupa bardakta çay ve yşanına kraker az miktarda öğle;kırmızı lahana ince ince doğrayım elimle eziyorum yoğurt döküp yiyorum ve mutlaka hareket yapıyorm çok değil şimdilik mekik hareket ağırlıklı.fazla yapapm zaten bebğim var 4 aylık.akşam 5te 6asla.tam 5te yine yağsiz bişeyler veya elma.(ben kendimi aviuttuğum söz misal börek gördüğümde boşver yeme n'yapacan yedinde ne oldu sana yağ yaptı tatını biliyorsun zaten.sabret eski kyafetlerine giremezsin yoksa deyıp amannnnnnnnnnnnn yemeyec zaten tadını biliyorum deyıp yemiyorum bu kaaadar hazirana kadao 20 kilo.bide şu kilo çizelgesene becersem iyi olacakta

kızlar kusuruma bakmayın dün eşim evdeydi mlum işte birazda sinir ediciydi.............tşk aynalar.cuma günleri kaçta toplanıyoruz tam ona göre kendimi ayarlarım ya valla bilerek yapmıyorum gelmemezliği:kedi:

canım kilonu perşembe akşamı gelip bildir en geç cuma sabah 12 den önce bildir sonra ben zorluk çekiyorum, oldu mu canım ama hergün girmen gerekli, bir işin olursa haber ver lütfen giremeyeceğini.

kızlar yaza zayıf girelimsenağlama:çok üzgünüm: şişko olmak istemiyorum artıkkafamçokkarıştı

bende istemiyom mafoldumben

ya kızlar ben doğum yapmadan önce bir 65kiloydum 6ay içinde biraz daha kilo aldım ama göstermiyordum boyum 178.doğum boyunca rekora imza attım 30kilo aldım.tam 102kiloydum kimse benim hamile olduğumu anlamıyordu bana kilolu gibisin diyorlardı:(neyse doğum yaptım 92ye düştem 3bitti hala 92ydim ve ben sinir oldum artık kış geldi dışarıya bili çıkamıyorum nedenmi kabanım yok olmuyooooooooooooo derken bile sinir oluyorum.herhalde ceketle çıkamam.eşimin bana alaycı alayıcı benim kabanımı giy anca olur demesinden bıktımmmm.ve karar aldım ben eski kıloma düşmeye.bu kiloları ben getirdim ben yollayıcm hep aklımda bu var gençlık pantolonumu çıkardım 2hatada bir deneyecem.sabahları kupa bardakta çay ve yşanına kraker az miktarda öğle;kırmızı lahana ince ince doğrayım elimle eziyorum yoğurt döküp yiyorum ve mutlaka hareket yapıyorm çok değil şimdilik mekik hareket ağırlıklı.fazla yapapm zaten bebğim var 4 aylık.akşam 5te 6asla.tam 5te yine yağsiz bişeyler veya elma.(ben kendimi aviuttuğum söz misal börek gördüğümde boşver yeme n'yapacan yedinde ne oldu sana yağ yaptı tatını biliyorsun zaten.sabret eski kyafetlerine giremezsin yoksa deyıp amannnnnnnnnnnnn yemeyec zaten tadını biliyorum deyıp yemiyorum bu kaaadar hazirana kadao 20 kilo.bide şu kilo çizelgesene becersem iyi olacakta

güzelim sen böyle devam edersen hazirana kadar 20 değil, 30 kilo verirsin canım a.s

günaydın hanımlar.sabah 6da kalktım oh mis gibi(herkes yatağında ben ise gariban ayakta ne acı)çayımı koydum yine kraker zaten top kekim vardı onu üçe bölmüştum sanırım regl yaklaştı ama birazda ondan yedim yetti bana o kesti yani,,,,,(nerdeeeeeeeee içimden tek 1tare top kek değil 5tane bile yiyebilirim)ama sabırrrrrrr şurda yaza ne kaldikiiii vermeliyiz hanımlar.neden bukadar kiloyu verebilır gözüyle bakıyorsunuzda siz veremzmisiniz?hepimizin kocaboğazımız aynıda azimimiz niye aynı olmasın yılmayın daha çok var demeyın hazirana.herkes filinta gibi giyiniyorda biz neden mağzalardaki kyafetlere gözümüz kaldığında niye giymiyoruz boş verin hanımlar yaaaaa yedikte ne oldu

dün gece yattım şu kilo çizelgesini yapacam diye eşemde yardım etmek istedi nerdeyse klavyeyi kafamda kıracakta.pislik peceremiyo banada kızıyoooooooo.ama becerdim nasıl olmuşmuuuu by

:1shok: neden ayrılıyosun
bak bu olmadı işte, biz napıcaz şimdi, seningibi neşeli enerjik biri lazım bize. kaydirigubbakcemile4, Yakında bu topik toparlanır dimi kızlar. valla herkes bi ceee deyip gidiyo. birbirimizi motive etmeliyiz hanımlar, bilgilerimizi paylaşalım.

canmertcik bir haftada nasıl 3 kilo vermeyi başardın bizimle paylaşırsan çok mutlu olucamzemuszemus belki işimize yarayan bilgiler verirsin canım.bizde faydalanalım kaydirigubbakcemile3

zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

temelli gitmiyorum ya zemuszemus sadece her gün düzenli paylaşım yapamayacağım.
Yine haftasonları beraberiz kaydirigubbakcemile4 benden kurtuluş yok kötükedihüso
Ahh bende kendime söz geçirebilsem yıllar önce zayıflardım ve geri almazdım ama :çok üzgünüm:
Kızlar bu arada ben dün müsli aldım eti form'un
kullanan veya ne işe yaradığını bilen varmı :roflol:

dün gece yattım şu kilo çizelgesini yapacam diye eşemde yardım etmek istedi nerdeyse klavyeyi kafamda kıracakta.pislik peceremiyo banada kızıyoooooooo.ama becerdim nasıl olmuşmuuuu by

a.s

müsliyi ben yemiştim ıyyy fena bişey :bbo:

slm kızlar ben zayıflamak istiyorum mafoldumben

canmertcik sen nerdeyse hiçbişey yemiyosun canım akannehir bence kendini bukadar zorlama genelde böyle verilen kilolar sonra geri gelebilir. Birde 4 aylık bebeğim var diyosun sütünün kesilmemesine dikkat et, emziriyosan tabi
ama sende bu azim devam ederse yaza kesiğn zayıfsın. ama önce sağlık zemuszemus

temelli gitmiyorum ya zemuszemus sadece her gün düzenli paylaşım yapamayacağım.
Yine haftasonları beraberiz kaydirigubbakcemile4 benden kurtuluş yok kötükedihüso

Ahh bende kendime söz geçirebilsem yıllar önce zayıflardım ve geri almazdım ama :çok üzgünüm:

buna sevindim biryere gitme zaten kaydirigubbakcemile5
müsliye gelelim şimdi,
özellikle kahvaltılarda sütle veya yoğurt ile tüketilebilen, içinde kurutulmuş meyveler, yulaf ve buğday ezmesi, mısır gevreği vs. bulunan besleyici, lifli bir besindir. oldukça besleyicidir sindirime de yardımcı olur a.s:1closedeyes:

lezeti markalarına göre değişiyo ben meyveli olanlarını seviyorum. içinde meyve oranı az olanları papagan yeminden biraz hallice diyebiliriz :roflol::roflol:

a.s

slm kızlar ben zayıflamak istiyorum mafoldumben

canım başarıcaz bunu.:lepi: Çabuk olmayacak belki ,ama sonuç güzel olucak en güzeli yavaş zayıflamak , Hızlı zayıflarsak sonra cildimiz bize ayak uyduramaya bilir .Üzerimizde bir kaç beden bir ciltle dolaşmak istemem

Back