- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.561
gülsem mi ağlasam mı bilemedim valla :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3a.s
müsliyi ben yemiştim ıyyy fena bişey :bbo:
slm kızlar ben zayıflamak istiyorum mafoldumben
canmertcik sen nerdeyse hiçbişey yemiyosun canım akannehir bence kendini bukadar zorlama genelde böyle verilen kilolar sonra geri gelebilir. Birde 4 aylık bebeğim var diyosun sütünün kesilmemesine dikkat et, emziriyosan tabi
ama sende bu azim devam ederse yaza kesiğn zayıfsın. ama önce sağlık zemuszemus
buna sevindim biryere gitme zaten kaydirigubbakcemile5
müsliye gelelim şimdi,
özellikle kahvaltılarda sütle veya yoğurt ile tüketilebilen, içinde kurutulmuş meyveler, yulaf ve buğday ezmesi, mısır gevreği vs. bulunan besleyici, lifli bir besindir. oldukça besleyicidir sindirime de yardımcı olur a.s:1closedeyes:
lezeti markalarına göre değişiyo ben meyveli olanlarını seviyorum. içinde meyve oranı az olanları papagan yeminden biraz hallice diyebiliriz :roflol::roflol:
canım başarıcaz bunu.:lepi: Çabuk olmayacak belki ,ama sonuç güzel olucak en güzeli yavaş zayıflamak , Hızlı zayıflarsak sonra cildimiz bize ayak uyduramaya bilir .Üzerimizde bir kaç beden bir ciltle dolaşmak istemem
yok emzirmiyorum saoece sağlğklğ beslenmeye çalışıyorum.herşeyın azindan tabiki.öğlen tavuk haşladım tabiki göğüs tarafından,üzerine hşlanmış ıspanak çok az zeytın y,kavurdum üzerine çok az miktarda yoğurt ama tuz yok
yok emzirmiyorum saoece sağlğklğ beslenmeye çalışıyorum.herşeyın azindan tabiki.öğlen tavuk haşladım tabiki göğüs tarafından,üzerine hşlanmış ıspanak çok az zeytın y,kavurdum üzerine çok az miktarda yoğurt ama tuz yok
ne can sıkması hepimiz aynı durumdayız.bebeğin emmemesine üzüldüm benim kızımda çok az emdi benneyaptımki ama napalım bazı bebeklerde böyle allaha şükür sağlıkları yerinde önemli olan bu, Benim kız 9 aylık oldu, 6. ayıda emmeyi bıraktı. Bende artık zayıflamalıyım dedim diyet ve spora başladım, benim metabolizma çok yavaş çok zor kilo veriyom.
:CüvCüv:ben 63kg la hamile kaldım 86ile sonlandı oğlumu emzirdiğim için diyet yapamadım oğlum bir yaşındayken :CüvCüv: kızıma hamile kaldım, olduk 98kg :çok üzgünüm: kilolar aldı başını gitti. kız emmeyi bırakır bırakmaz diyet ve spora başladım şimdi 83.5kg
ama bu kiloları vermek için perişan oluyorum günde bir birbuçuk saat spor yapıyorum bunun yanında çocuklar ev temizliği yemek derken akşama yatağa zor atıyom kendimi, uyuyalı azıcık olmuşken ufaklıklar başlıyo mızmızlanmaya böylece sabahlıyoz akannehir biraz dert yanayım zize :içelim: kızlar tek başımayım yakınımda tanıdık yok akraba yok arkadaş yok tekbaşıma perişan oluyom bitün gün........ mafoldumben
işte böyle çıldırmamak içten değil, gelde çikolata yeme delikafadulden ama aylardır yemiyom anca haftada bir birtane gofret okadar. çok yazdım sizin de canınızı sıkıyom böyle :çok üzgünüm:
ne can sıkması hepimiz aynı durumdayız.
bu arada ben bugün aşırı derecede yemek yedim.Yalnız abur cubur değil,yemek. Hiç bu kadar yemezdim :sinifsinif:
Ben de güya takımdan ayrıldım ama 2 gündür maşallah devamlı burdayım :roflol: ama haftaiçi açmayacağım o da var :1closedeyes:
slm kızlar okuldayım siz nasılsınız opuyorumnanaktan
aslıcım benim adımda fulya. Sınıf öğretmeni misin? Ben resim öğretmeniyim, çocuklar yüzünden çalışamıyorum. Büyüsünler bakalım ozaman tekrardan başlarım inşallah
Daha önce özel kolejde çalışıyordum hamilelik olunca istifa ettim. Öğretmenlik okadar güzel bir meslekki bazen rüyalarıma bile giriyo öğrencilerim. seneye kpss sınavına giricem inşallah devlet okulundada çalışmak nasip olur opuyorumnanaktan
birkaç gündür egzersizleri ve diyeti aksattım yarın tekrardan başlıyorum hızlı tempoya. inşallah bu hafta birkilo kaybetmeyibaşarırımsırnaşık şey
slmlllr herkese mrrhaba bende takıma grmek istiyorum 1.71 boyundayım kilom 75 onceden klom iyidi 65dm 60 a dstgmde oldu ama daha sonra kendimi saldm snav stresylde brlkte bu hale geldm.umarm bu klolardan kurtlrum
gercekten kararlıyım.hergun de paylasımda bluncagmı umuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?