Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

a.s

müsliyi ben yemiştim ıyyy fena bişey :bbo:

slm kızlar ben zayıflamak istiyorum mafoldumben
gülsem mi ağlasam mı bilemedim valla :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3
nu arada kızlar ben artık hayatımda hiç takmadığım kadar takmaya başladım şu kilo olayını :sinifsinif: bişey giyerim yakışmaz,makyaj yaparım yakışmaz bu ne ya mafoldumben
şimdi yine spora başlayacağım desem, kesin başlayamam daha kötü olurum en iyisi demiyim.

şimdi lif filan olduğu için bende kaç aydır kabızlık da var o nedenle de faydası olur diye düşündüm bir de kk'da da bazen yiyenleri görüyordum bir zamanlar kaydirigubbakcemile3 ben de görmüşken alayım dedim.Zayıflama konusunda işe yaramasa bile inşallah sindirim sistemimin düzelmesine yardımcı olur :Saruboceq:
bu arada ben aslında kahvaltılık mısır gevreği alacaktım bunu alayım dedim 1 taşla 2 kuş kaydirigubbakcemile5 :roflol:

yok emzirmiyorum saoece sağlğklğ beslenmeye çalışıyorum.herşeyın azindan tabiki.öğlen tavuk haşladım tabiki göğüs tarafından,üzerine hşlanmış ıspanak çok az zeytın y,kavurdum üzerine çok az miktarda yoğurt ama tuz yok

senin bu yoğurtlu tariflerini çok sevdim ben :lepi:
İlk fırsatta yapıyorum

slm kızlar ben geldim nbr. canmertcik burdasın nasılsın canım. benim adım aslı, 27 yaşındayım. erzurumda öğretmenlik yapıyorum. kendini tanıtsana biraz kaydirigubbakcemile3

bebeğin emmemesine üzüldüm benim kızımda çok az emdi benneyaptımki ama napalım bazı bebeklerde böyle allaha şükür sağlıkları yerinde önemli olan bu, Benim kız 9 aylık oldu, 6. ayıda emmeyi bıraktı. Bende artık zayıflamalıyım dedim diyet ve spora başladım, benim metabolizma çok yavaş çok zor kilo veriyom.

:CüvCüv:ben 63kg la hamile kaldım 86ile sonlandı oğlumu emzirdiğim için diyet yapamadım oğlum bir yaşındayken :CüvCüv: kızıma hamile kaldım, olduk 98kg :çok üzgünüm: kilolar aldı başını gitti. kız emmeyi bırakır bırakmaz diyet ve spora başladım şimdi 83.5kg
ama bu kiloları vermek için perişan oluyorum günde bir birbuçuk saat spor yapıyorum bunun yanında çocuklar ev temizliği yemek derken akşama yatağa zor atıyom kendimi, uyuyalı azıcık olmuşken ufaklıklar başlıyo mızmızlanmaya böylece sabahlıyoz akannehir biraz dert yanayım zize :içelim: kızlar tek başımayım yakınımda tanıdık yok akraba yok arkadaş yok tekbaşıma perişan oluyom bitün gün........ mafoldumben
işte böyle çıldırmamak içten değil, gelde çikolata yeme delikafadulden ama aylardır yemiyom anca haftada bir birtane gofret okadar. çok yazdım sizin de canınızı sıkıyom böyle :çok üzgünüm:

ne can sıkması hepimiz aynı durumdayız.
bu arada ben bugün aşırı derecede yemek yedim.Yalnız abur cubur değil,yemek. Hiç bu kadar yemezdim :sinifsinif:
Ben de güya takımdan ayrıldım ama 2 gündür maşallah devamlı burdayım :roflol: ama haftaiçi açmayacağım o da var :1closedeyes:

herzaman gel kaydirigubbakcemile3 bende fırsat buldukça açıyorum kim ne yazmış diye:jeyyar:

slm kızlar valla bugün msj yazamayam misafirliğe gidiyorum canım mushu aynı dert bendede var ne anam ne akrabam tek başımayım ve bayramdan beri dışarı çıkmamışım böle olunca evde haylı ortam geriliyo neyse uzun uzun muhabbet ederiz.halla canım sıkkın hiç neşem yok senağlama

slm kızlar okuldayım siz nasılsınız opuyorumnanaktan

aslıcım benim adımda fulya. Sınıf öğretmeni misin? Ben resim öğretmeniyim, çocuklar yüzünden çalışamıyorum. Büyüsünler bakalım ozaman tekrardan başlarım inşallah
Daha önce özel kolejde çalışıyordum hamilelik olunca istifa ettim. Öğretmenlik okadar güzel bir meslekki bazen rüyalarıma bile giriyo öğrencilerim. seneye kpss sınavına giricem inşallah devlet okulundada çalışmak nasip olur opuyorumnanaktan

birkaç gündür egzersizleri ve diyeti aksattım yarın tekrardan başlıyorum hızlı tempoya. inşallah bu hafta birkilo kaybetmeyibaşarırımsırnaşık şey

fulya gerçekten çok sevindim meslektaş olduğumuza. ben sınıf öğretmeniyim. inş istediğin gibi kpss yi kazanıp, atanırsın canım.
ben bir türlü başlayamıyorum ya diyete. yarın öğlen öğrenci evine davetliyiz. onuda atlatıyım başlayacam bide yılbaşı var dimi laelaelaelaelae

slmlllr herkese mrrhaba bende takıma grmek istiyorum 1.71 boyundayım kilom 75 onceden klom iyidi 65dm 60 a dstgmde oldu ama daha sonra kendimi saldm snav stresylde brlkte bu hale geldm.umarm bu klolardan kurtlrum

slmlllr herkese mrrhaba bende takıma grmek istiyorum 1.71 boyundayım kilom 75 onceden klom iyidi 65dm 60 a dstgmde oldu ama daha sonra kendimi saldm snav stresylde brlkte bu hale geldm.umarm bu klolardan kurtlrum

hg canım. bizim takıma girmek istiyorsan, bizim istediğimiz çok basit. kilo vermekte kararlı olacaksın ve hergün paylaşımda bulunacaksın. haftada gramda olsa kilo vermeni istiyoruz canım. bir hafta deneme süresi var senin kararlılığından emin ve paylaşımlarından emin olursak takıma alınırsın. eğer bizim takıma girmek istiyorsan cevabını bekliyoruz canım kaydirigubbakcemile3

gercekten kararlıyım.hergun de paylasımda bluncagmı umuyorm

tamam canım bugünden itibaren deneme süresine başladın ona göre. aramıza hoşgeldin. ben kendimi tanıtıyım adım aslı 27 yaşındayım ve evde kaldım delikafadulden erzurumda sınıf öğretmeniyim. benim kilo alma nedenim; hormanal, depresyon, stres ve yemeği sevmek. anlayacan ne ararsan var bende. sende kandini tanıtırsan sevinirim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…