- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #1.581
Canlar nasılsınız açar açmaz tuğbanın msjını okudum üzüldüm burası zaten cansız en çok katılanlardan tuğbada:çok üzgünüm: tez zamanda inş gelir aslında gitmese daha iyi
bende bugün net kesikti giremedim-tatlicadiarzu- ama günüm çok güzel geçti iyi idare ettim sabah sirkeli suyumu içip egzersiz yaptım sonrası kahvaltıda peynir 1 dilim kepekli ekmek yedim sonrası 1 elma öglen kıymalı karnıbahar iki küçük kivi akşamda yoğurtlu yedim karnıbaharı aralarda bol su içtim bu günümü kapatıyorum inşaAllah hihoyyyt
şimdi geçmişi okıyımbakıyım neler yazılmış kimler katılmışyerimseniben
biz yiyerek kilo vermeye karar verdik :dilcikar:
haaa akrep bırak şu neslihanlarla felan çekişmeyide sende söyle yaptıklarını.söyle nolur
akrep kız sen neler diyon öleee delüüü ne istiyon bizim kaptanımızdan :)))
iyi değildim haysemcim.şu püsküütün hüpletme sayfasını açonca kendime geldim.güzel düşüncelerin içinde çok teşekkürler bitanem.ya ben artık başaramıycam kanaatindeydim.olmıycak hep böyle şişko kalacm hiç bi zamn beğendiğim giysileri giyemiycem millete ağzım açık bakacam diye bugün ağladım durdum.oyüzden de akşam hırsımdan yedim.ikindinde yedim.şimdi pişmandım.ama artık değil.yalnız senden ve senin gibi yüksek rakamlardan başarıyla hedefine ulaşan arkadaşlarım.ilk baştan beri yaptıklarını anlatabilirse duacı olcam yani.şuan istediğim en güzel ve faydalı olabilecek şeylerden biri bu.sen hangi aşamalardan geçtin.arda krizin tuttuğu olmadımı neler yaptın böyle zamnlarda.
haaa akrep bırak şu neslihanlarla felan çekişmeyide sende söyle yaptıklarını.söyle nolur hatta söyleyin.vallahi iyi değilim ben.bugün oakdar çok ağladımki.gözlerim biber gibi yanıyo şimdi.bak şubatıda yarıladık sayılır.ben kaçım.güya 83.5 .kusura bakmayın arkadaşlar ama ben şuanda rahat 86 varım.tartılmıycam.ama eğer bana inanıyosanız ben yarım saat önce kendime geldim.eğer hala veremezsem 15 gün sonra beni lütfen takımdan atın.haa tabi gayret edipte veremezsem obaşka.unutmayın ben çok yavaş veriyorum guatrdan ötürü.yalnız bana 2- 3gün müsade.o da sevincimi paylaşmak için.:a015:
.peygamberimizin sünnetidir de bu dimi az yemek
/B]
neslihancım haklısın canım burayı canlandırmak lazım baksana tuğbanında gitmesi gerekiyormuş
canim bende anlamdim hepinize teker teker ozelden mesaj gonderdim sans bu ya butun ozel mesajlar silinmisneslihan ozel msj dedin msj yok bende benmi yanlis anladim
kiz sende puskuutun actigi topigi oku eger gecmisi okuyorsan orda goreceksin verdigim linki eger okumadiysanda lutfen oku oldumu lutfen kilzar hepinizden ne olursa olsun gecmisi okumanizi istiyorum vede yorum yapmanizi bir mesaj yazip cikmayinki burayi canlandiralimm dimi amaselam herkese
bugun hiç ugrayamadım çok işim vardı
ama aksam yedigim pasta dısında hersey güzel geçti :) olsun olur arada dimi-tatlicadiarzu-
sabah bi yumurta yedim domates biber falan bol su içtim
öglende yarım simitten azıcık aldım yemek yicek zamanımda yoktu zaten aksama dogru 2 kasık pilav yedim sonrada biraz pasta
kiz seni bana paraylami verdiler ya alla alla ustune para verecem sus ugrasma benimle gicik hemserimiz dedik bagrimiza bastikk bu ne nankorluk durmadan yere vuruyon beni :mymeka:aglarim haa senağlamazatenn bir gun yiyip bir gun yemiyomm deli olmus durumdayim imdatttttttttttt kurtarin beniiiiiiiiiiiiiiiiiikafamçokkarıştı
neslihan köfte sen pasta ooohhhhhhhhhhh
tamam canimm yapilacak ama nasil yapilacakk bir fikir verseniz artik nasil oluriyi geceler kızlar
neslicim dediğin dogru canım yapılsın tabi bi uyguklama uyamıyosakta diskalifiye oluruz napalım
akrep kız sen neler diyon öleee delüüü ne istiyon bizim kaptanımızdan :)))
zaten kızı sinir ediyoruz bu aralar dogru dürüst katılım olmuyo (tabi bu laf kendi adıma )
neyseee haydin ii gecelerr
ne mi istiyomşakkıdı
tabiki kilo vermesini o çizelge aynı kaldığı sürece
yada bir ieri iki geri yaptığı sürece dilimden kurtulmicak
neslihanım bu gidişle ben mezun olucam ama gelip seni hep taciz ediceemmm
sen ak saçlı nine olduğunda bileedelikafadulden
iyi değildim haysemcim.şu püsküütün hüpletme sayfasını açonca kendime geldim.güzel düşüncelerin içinde çok teşekkürler bitanem.ya ben artık başaramıycam kanaatindeydim.olmıycak hep böyle şişko kalacm hiç bi zamn beğendiğim giysileri giyemiycem millete ağzım açık bakacam diye bugün ağladım durdum.oyüzden de akşam hırsımdan yedim.ikindinde yedim.şimdi pişmandım.ama artık değil.yalnız senden ve senin gibi yüksek rakamlardan başarıyla hedefine ulaşan arkadaşlarım.ilk baştan beri yaptıklarını anlatabilirse duacı olcam yani.şuan istediğim en güzel ve faydalı olabilecek şeylerden biri bu.sen hangi aşamalardan geçtin.arda krizin tuttuğu olmadımı neler yaptın böyle zamnlarda.
haaa akrep bırak şu neslihanlarla felan çekişmeyide sende söyle yaptıklarını.söyle nolur hatta söyleyin.vallahi iyi değilim ben.bugün oakdar çok ağladımki.gözlerim biber gibi yanıyo şimdi.bak şubatıda yarıladık sayılır.ben kaçım.güya 83.5 .kusura bakmayın arkadaşlar ama ben şuanda rahat 86 varım.tartılmıycam.ama eğer bana inanıyosanız ben yarım saat önce kendime geldim.eğer hala veremezsem 15 gün sonra beni lütfen takımdan atın.haa tabi gayret edipte veremezsem obaşka.unutmayın ben çok yavaş veriyorum guatrdan ötürü.yalnız bana 2- 3gün müsade.o da sevincimi paylaşmak için.:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?